CAFE MIMI "Modeling Express" greito poveikio stangrinamoji veido kaukė su papajų ekstraktu

Pastaruoju metu mano pusmetį veikęs planas naudoti 2-4 vienkartines kaukes per kalendorinį mėnesį sugriuvo: liepa ir rugpjūtis man toks išbalansuotas, pati jaučiuosi be proto išsibalansavusi, pabėgusi nuo savo planų ir norų. Taigi vienkartine kauke mėgaujuosi dabar ir iš karto jums pasakoju savo įspūdžius ir potyrius, kitaip tikriausiai pamiršiu ir liks neužfiksuota, neužrašyta.

"Tas, kuris dirbdamas dejuoja, nieko nepadarys."
K. Sun Jangas


Produktas: CAFE MIMI "Modeling Express" greito poveikio stangrinamoji veido kaukė su papajų ekstraktu
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: stangrinti, gerinti veido odos būklę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: šiek tiek gaivina odą
Labiausiai nepatiko: labai silpnas poveikis
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Greito poveikio stangrinamoji veido kaukė. Kaukė papildyta papajų ekstraktu, mangų ir makadamijos riešutų aliejais, gerina odos būklę. Pasižymi stangrinamuoju poveikiu. Aktyviosios medžiagos: papajų ekstraktas, kvapniųjų kanangų aliejus, svarainių ir erškėtuogių ekstraktai, pankolių, mangų ir makadamijos riešutų aliejai.
Naudojimas: tepti tolygiu sluoksniu švarią odą, netepti aplink akis ir lūpas. Palikti 15 min. Kaukės likučius nuvalyti servetėle, nenuplauti. 


Ryškiai geltona veido kaukės pakuotė tikriausiai pirmiausia dėl spalvos patraukė mano akis. Ne ką prasčiau atrodo ir pats įpakavimas: plastikinis skaidrus indelis įdėtas į ryškiai geltoną kartoninį dėklą. Atrodo labai paprasta, tačiau man tokio tipo pakuotės patinka.

Kvapas intensyvokas, bet malonus. Sakyčiau labiau kosmetinis, tačiau jaučiasi ir žolelių ar augalų natų užuomenos.

Konsistencija. Balta kreminė veido kaukė lengvos, kūno losjoną primenančios konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Carica Papaya Fruit Extract, Chaenomeles Japonica Seed Extract, Glycerin, Rosa Canina (Rosehip) Flower Extract, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Sodium Acrylates Copolymer (and) Lecithin, Ethylhexyl Stearate, Cananga Odorata (Ylang ylang) Essential Oil, Pullulan (and) Nannochloropsis Oculata Extract, Saccharide Isomerate, Foeniculum Vulgare Dulce (Fennel) Essential Oil, Xanthan Gum, Curcuma Longa (Tumeric) Root Extract (and) Melia Azadirachta (Neem) Extract (and) Pearl Powder (Margarita powder) (and) Ocimum Sanctym Extract (and) Ocimum Basilcum (Basil) Extract, Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Labai smagu, kad veido kaukės man visiškai pakako ir veido, ir kaklo odai; lengvai pasidengė pirštais, nors estetiško vaizdo gal ir nėra. Gerai jau, labai ir nesistengiau. Kaukę ant odos reikia laikyti 15 minučių ir čia aš labai abejoju, ar ji gali vadintis Express veido kauke? 15 minučių yra stadartinis laikas kreminės konsistencijos kaukei, neretai pakanka ir 10 minučių - tai koks čia greitas poveikis per  15 minučių? Nesuprantu... Per laikymo ant odos laiką dalis kaukės susigeria į odą, o likučius reikia nuvalyt servetėle ir nenuplauti. Tiesą sakant man nepatinka lipnumas, tad norėčiau nuplauti, tačiau kadangi sudėtis iš ties labai gera - palieku neplautą.


Mane žavi veido kaukės sudėtis, lengvas naudojimas ir pateikimas, tačiau poveikis yra hmm... nelabai kažką. Aš nematau jokio stangrinimo, nejaučiu drėkinimo, nejaučiu maitinimo, vizualiai oda atrodo lygiai taip pat. Sakyčiau vienintelis ryškesnis efektas - lengvas gaivinimas. Visai faina būtų po saulės vonių ar sunkios dienos, bet realaus žadamo poveikio kaukė deja nesuteikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai