COLLECTION "Lock N Hold" lūpų blizgesiai, išliekantys 6 val. "1 Body Pop"; "4 Break Dance"; "5 Urban Punk"

Šiandien, rašydama šį įrašą suvokiau, kad metas pradėti pasakoti apie rudens tendencijas! Tačiau kol kas aš tam visiškai nepasiruošusi... kol kas dar atostogaujame ir aš nenoriu skirti kelių valandų tokio tipo įrašams, paprasčiausiai sunkiai atrasčiau laiko pakoreguoti iki rugsėjo sudarytą įrašų planelį. Be to, turime naujus šeimos narius (kurią dieną parodysiu instagram), kuriems šiuo metu reikia daug meilės ir dėmesio, priežiūros ir žinių. Tad su tendencijomis kol kas susimatysime tik rugsėjį, gerai? Žinau, kad dalis mano skaitytojų tuos įrašus praleidžiate ir nesidomite, bet didžioji dalis jų laukia ir norisi tikėti, kad jie padeda pasiruošti ateinančiam naujam sezonui savo spintą.

O šiandien kalbame apie seną sezoną, senas naujienas ir dekoratyvinę kosmetiką. Apie Collection priemones pasakojau jau ne kartą - kai kuriomis jų labai džiaugiuosi ir nepaliauju naudoti. Kai kurios, deja, nugula mano kosmetikos staliuke ilgesniam laikui. Jei nežinote kas yra Collection, tai pigus , angliškas dekoratyvinės kosmetikos prekinis ženklas, kažkas panašaus į mūsuose parduodamą Essence ar Rival de Loop Young kosmetiką; tarp kurių esti ir visiškų perliukų, ir priemonių, apie kurių kartojimą net nepagalvotum. 

"Kiekvienas žmogus turi savo spalvą."
Haruki Murakami


Produktas: COLLECTION "Lock N Hold" lūpų blizgesiai, išliekantys 6 val. "1 Body Pop"; "4 Break Dance"; "5 Urban Punk"
Gamintojas: "Collection 2000" Ltd, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nelipni formulė
Labiausiai nepatiko: neturi jokio atsparumo
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: po £2,99 
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neparduodama. Anglijoje parduodamas Superdrug, Boots parduotuvių tinkluose. Galima įsigyti ir ebay.com
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Užrakinkite sultingų lūpų efektą 6 valandoms su Lock n Hold lūpų blizgesiais. Nelipni formulė tobuloms lūpų formoms, o naujos formos šepetėlis suteikia lengvą aplikaciją bet kur ir bet kada. Ilgai išliekantis blizgesys su permatoma formule išliks ant lūpų ženkliai ilgiau.


Nedidelės, labai kompaktiškos lūpų blizgesių pakuotės tiesiog pasakiškai lengvai atsisuka ir yra vienos tų, kurias labai patogu įsimesti į rankinę, kur jau ten rankinę, - net mažiausioje kišenėje jos patogios ir nejaučiamos, o naudojimas spartus ir greitas. Dangtelis atsisuka vos vos pasukus į dešinę tad netenka vargti ar atsukinėti/ ilgai užsukinėti pakuotę. Jau kelintas sakinys bandau pasidžiaugti kaip fainai ir lengvai jos atsidaro ir kokio kompaktiško, aptakaus dydžio jos yra. Gal būtų pakakę ir šio vieno sakinio? 😆 Lūpų blizgesių aplikatoriai man nepasirodė jokia didelė naujovė - tiesiog kūgio formos arba siaurėjantis šepetėlis su minkštais plaušeliais. Tokia forma labai patogi užpildyti lūpas, bet su ryškesne spalva tektų pavargti norint gražaus kontūro.

Kvapas. Kvepiantys lūpų blizgesiai vėlgi nėra jokia naujiena. Gamintojas pasirinko priemonėms naudoti vaisinius kvapus. Pirma atrodo faina, bet po ilgesnio laiko, nuo palyginus intensyvių kvapų mano uoslę ima tiesiog erzinti. Gal geriau kad tokių stiprių kvapų nebūtų.

Konsistencija sunkoka ir deja, tačiau turi šiek tiek lipnumo.


Sudėtis: Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Paraffinum Liquidum, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyethylene, Aroma, Hydroxystearic Acid, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Limonene.
May contain: CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Tin Oxide, Mica.


Poveikis. Deja, tačiau lūpų blizgesiai visiškai nebuvo tokie, kokių tikėjausi... Pažvelgus į ryškias pakuotes nori nenori pagalvoji apie intensyvias spalvas. Toli gražu ne visur šalia parduodamų priemonių galima rasti ir aprašymus, tiesa? Aišku, kad aprašymas sako, jog tai permatomi blizgesiai. Tačiau iki tol, man siaubingai trūko pigmentacijos, spalvos blizgesiuose labai mažai, o vienas sluoksnis tiesiog priduoda lengvo spindesio - spalva vargiai matoma. Tad vis pagaunu save, kad šiuos blizgius sluoksniuoju, kad spalva bent kiek matytųsi...

Apskritai visos jos dengiasi lengvai net ir be veidrodžio, tačiau bėda ta, kad gamintojas žada juos neturėti visiškai jokio lipnumo, o jis tikrai yra, dažai ant lūpų jaučiasi, jas sakyčiau netgi apsunkina. Dėvint įsikyri net ir pradžioje labai patikęs vaisinis aromatas...


"1 BODY POP" atspalvis švelniai rožinis. Ir čia, kaip ir su dauguma tokios spalvos rožinių, jo pigmentai linkę subėgti į raukšleles. Visa laimė, kad nelabai intensyviai, tad matosi ne per daugiausiai.

"4 BREAK DANCE" atspalviui tikriausiai labiausiai tiktų koralinės/ persikinės spalvos apibūdinimas, nors tik pažvelgus į pakuotę atrodė prislopinta raudona, tačiau turi nemažai oranžinio pigmento.

"5 URBAN POP" vienas iš tų prieš metus populiarių metalinių/ metalinio spindesio rudai pilkų blizgesių. Smagu, kad ant lūpų menkai matosi atspalvio pigmentų, tačiau tas spindesys... labai primena prieš dešimtmetį ar daugiau populiarius blizgesius kur svarbiausia buvo metalinio efekto blizgučiai...

Deja, nelabai džiugina ir šių blizgesių išlikimas. Aš net nepastebiu kada jie nusivalo ir kada ant lūpų jų nebėra, tačiau aišku viena - nusivalgo greitai, palieka lipnokas dėmes ant puodelių ir įrankių. Šešių valandų neišlieka, neišlieka ir triejų, abejoju ir dėl poros - atnaujinti norisi bei reikia dažnokai. O dar ir ant lūpų jaučiasi... Mano skoniui, jie jau jaučiasi ant lūpų - neturi palikti tokių lipnių pėdsakų. Arba gali teplioti į valias, bet ant lūpų noriu visiško laisvės pojūčio! Nesužavėjo, labai vidutinės (o gal ir prasčiau) priemonės... už panašią kainą galima įsigyti ir geresnių lūpų blizgesių. Šiai dienai aš juos kartas nuo karto išsitraukiu, panaudoju dieną ar dvi ir vėl dedu į stalčių - deja, bet nuvilia kas kart kai bandau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai