CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas su serumu, skatinančiu blakstienų augimą "010 Ultra Black"

Prabėgo kiek daugiau nei du mėnesiai su nauju blakstienų tušu ir aš jau skubu pasakoti savo įspūdžius. Kalbant apie įspūdžius: mano bloge retai būna kažkas, apie ką kalbu skubotai, nepilnai išbandžiusi ar neužtikrinta dėl vieno ar kito produkto. Po savaitės neįmanoma papasakoti apie tušą, dažus, juo labiau apie plaukų ar veido priežiūros priemones. Žinau, kad apie kai kuriuos dalykus merginos nuomonės laukia greičiau, nei apie kitus, bet niekad apie nieką kalbėti nesinori, jei nesijauti tikras. Esu rašiusi kelias apžvalgas, kai nesijaučiau tikra, bet ten jau ir buteliukas buvo spėjęs ištuštėti, o nuomonė taip ir nebuvo susiformavusi, tai pamenu, taip ir parašiau, kad tiesiog nesu tikra.
Ir šį kartą, blakstienų tušą bandžiau labai standartiškai, porą mėnesių, tiksliau 2,5 mėnesio ir labai tikėjausi to pažadėto blakstienas kondicionuojančio, auginančio ir visaip kaip ilginančio efekto.

"Gero gydytojo rankose ir vanduo tampa vaistais."
M. Gogolis



Produktas: CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas su serumu, skatinančiu blakstienų augimą "010 Ultra Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: optimalus rezultatas tarp ilginimo ir rietimo
Labiausiai nepatiko: serumo poveikio po 6 sav. naudojimo nesimato
Tūris: 8 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Tušas suteikia blakstienoms apimties ir tuo pačiu skatina blakstienų augimą. Galimas efektas pasireiškia per 6 savaites. Jūsų blakstienos taps didesnės apimties ir gražesnės.
Naudojimas: Zigzago judesiais šepetėliu tepkite kuo arčiau blakstienų augimo linijos ir blakstienas per visą jų ilgį. Tepkite kelis kartus.


Šį kart žaviuosi blakstienų tušo pakuote. Na, žaviuosi galbūt ne visai tas žodis, tiesiog man labai smagu matyti kitokį tušo pateikimą. Regis neturiu nieko prieš įprastas Catrice ar Essence tušo pakuotes, tačiau kai naudoji jau n-tąjį jų tušą, labai panašus pateikimas, panašios formos ima ne tik nebestebinti, bet ir atsibosti. Ir šį kart, tušo pakuotės forma kaip ir n kitų serijos "Glam & Doll" tušų - visiškai tokia pat forma, raštas, dizainas... nežymiais skiriasi tik pakuotės spalva. Stebina tokio paties dizaino įmautė su gausia informacija - šį kart su visais pažadais, sudėtinėmis dalimis ir viskuo, ko tik gali prireikti! Tačiau mano akiai mieliausia tiek ant tušo raidžių, tiek ant įmautės matyti su šviesos žybsniu šokančias visas vaivorykštės spalvas! Visai smagu, kad kompanija nuolat ieško naujovių, tačiau nelabai džiugina tas kompanijos noras vis keisti priemones... Jei jau atrandi kažkokį perliuką - negali tikėtis, kad jis ilgai išliks parduotuvių lentynose. Apmaudu!

Silikoninis šepetėlis itin trumpais šereliais duoda labai daug tikslumo net ir trumpiausių blakstienų dažymui. Nors šepetėlis nėra labai lankstus, tačiau juo patogu dirbti, lengva tiek sluoksniuoti, tiek natūraliai iššukuoti kiekvieną blakstieną.

Kvapas menkai kuo skiriasi nuo kitų blakstienų tušų. Tiesa vienos kompanijos nuo kitų tušų kvapu tikrai skiriasi, tačiau jei lyginsite daugumos Catrice ir Essence tušus, - pastebėsite, kad daugumos jų kvapai labai labai panašūs.

Konsistencija. Nuo pat naudojimo pradžios ji man atrodė visiškai vidutinės, standartiškos konsistencijos. Tušas visą naudojimo laiką išlaikė daugmaž vienodą konsistenciją, tirštėjo labai tolygiai ir lėtai. Tik šiai dienai, po 2,5 mėnesių konsistencija jau jaučiasi patirštėjusi, bet dažytis dar visai faina ir patogu.


Sudėtis: AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, GLYCERIN, STEARIC ACID, JOJOBA ESTERS, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, ACACIA SENEGAL GUM, PANTHENOL, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT, VIGNA RADIATA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, SODIUM PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM BENZOATE, CI 77499 (IRON OXIDES).

Tinka veganams.


Poveikis. Vidutinio dydžio šepetėlis trumpais šereliais labai patogiai ir lengvai pasiekia kiekvieną blakstieną, tušo konsistencija jų nesulipina, lengvai atskiria vieną nuo kitos. Kaip ir daugumą tušų, jį lengva sluoksniuoti, tačiau pastebiu, jog su kiekvienu sluoksniu blakstienos kiek apsunksta, mažėja parietimo/ pakėlimo efektas. Gamintojas žada, kad tušas suteiks apimties. Vis galvoju, ar aš nebesuprantu, kas yra apimtis? Lyg ir turėtų būti tankumas, tiesa? Tačiau tušas man pasirodė ne tiek tankinantis, kiek ilginantis blakstienas ir jas paryškinantis. Efektas tikrai nėra tas pats tobuliausias, kurio siekiu, tačiau net labai neblogas.

Na ir prisižadėjo gamintojas, neva po 6 savaičių naudojimo blakstienos turėtų tapti ilgesnės, turėčiau matyti kaip jos akivaizdžiai paaugo, tačiau turiu jus nuvilti. Nei po 6 sav. nei po 2,5 mėn jokių ilgesnių, tankesnių blakstienų aš nepastebėjau. Jos kokios buvo, tokios ir liko, be didesnių pokyčių. Apskritai, ar yra serumas, kuris realiai padeda blakstienoms augti? Aš tokio dar nebuvau radusi. Vienintelis realus blakstienų augimo stimuliatorius man buvo ricinų aliejus, tačiau jis klampus, sunkus, riebus ir reikia labai labai atsargiai naudoti. (Patekęs į akis ricinų aliejus jas gali aptraukti riebia odele, pažeisti akis ir pakenkti regėjimui, tad atsargiai!)


Visiškai nesiskundžiu dėl tušo išlikimo. Kaip pasidažau ryte, taip jis ir išlieka iki vakaro, visiškai nepakitęs: netepa, netrupa, blakstienos nenusilanksto. Galiu drąsiai pagirti, kad ir po 2,5 mėnesio rezultatai vis dar nepriekaištingi, išlikimas vis dar puikus. Tad mano galva tušas visai neblogas - padažo visai gražiai, išlieka gerai, negenda super greitai, tik blakstienų tikrai neaugins ir apie tankinimą derėtų per daug nesvajoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai