ATOLL Erfrischendes Wasser-Spray - purškiamas vanduo veidui ir kūnui

Šią vasarą aš tikrai nepirkau pirkti tiek daug visokių purškiklių veido ir kūno odai, priemonių po saulės vonių ar tiesiog odai atsigaivinti kai ji įkaitusi, jaučiasi sausa, trūksta gaivumo. tikriausiai žinote, kad aš myliu Avene purškiamą vandenuką ištisus metus. Tačiau šiemet dar turėjau nerealų Žiedės liepų žiedų hidrolatą apie kurį jau pasakojau ir kuris man tiek patiko, kad nieko daugiau nenorėjau. Visgi, kas kart apsilankiusi vokiškų prekių parduotuvėje susigundau viena ar kita priemone išbandyti - pirmiausia dėl mano įsitikinimo, kad vokiška kosmetika turi geriausią kainos ir kokybės santykį, o antra - sekantį kartą užsukus į parduotuvę tikriausiai to sudominusio produkto neberasi prekyboje. Tad pastaruoju apsilankymu mano akys pagavo Atoll purškiamą vandenį ir aš susigundžiau, pagaliau ar gali vanduo būti kažkuo kitoks, nepaisant to, kad skiriasi jų pakuotės?

"Išminties menas - žinoti į ką neverta kreipti dėmesio."
V. Džeimsas


Produktas: ATOLL Erfrischendes Wasser-Spray - purškiamas vanduo veidui ir kūnui
Gamintojas: "Berlin Cosmetics" GmbH, Vokietija. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: atgaivinti veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: ant odos jaučiasi kaip paprasčiausias vandentiekio vanduo
Tūris: 150 ml
Kaina*: apie 1,50 EUR
Kur galima įsigyti: "Dalli" - vokiškų prekių parduotuvėse
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Purškiamas vanduo veidui ir kūnui akimirksniu suteikia gaivumo, lengvumo ir švarumo pojūtį. Naudotinas kaip gaivinamoji priemonė po sporto, saulės ar kelionėje. 
Purkšti veido ir kaklo odą.


Aukšta, siaura purškiamo vandens pakuotė tikrai nėra pačios patogiausios formos įsimesti į rankinę ar sportinį krepšį. Sakyčiau net laikyti rankose tokio dydžio buteliuką nėra labai patogu - aš pratusi pirkti mažas purškiamo vandens pakuotes, kad galėčiau bet kada patogiai jas įsimesti į rankinę neužimant daug vietos. Pakuotės dizainui pasirinkti vandens banga ir mėlyni akcentai nežavi, tačiau ir neatstumia, tikriausiai dizaino klausimu šiuo atveju pasiliksiu labai neutralios nuomonės - nei itin patinka, nei nepatinka. 

Pakuotės purkštukas gana smulkus, tačiau turiu patvirtinti, kad purškia kiek stambesne migla nei mano mylimo Avene. Panašų efektą pavyksta išgauti tik purškiant toliau nei esu įpratusi, tačiau tokiu atveju priemonės išeiga didesnė nei įprastai. 

Kvapo purškiamas vanduo neturi.

Konsistencija niekuo nesiskiria nuo kitų tokio tipo priemonių - tiesiog purškiamas vanduo ir tiek.

Sudėtis: Aqua, Nitrogen.

Be kvapų, be dažomųjų medžiagų, be alkoholio.


Poveikis. Žinote, aš buvau šventai įsitikinusi, kad purškiamas vanduo gali skirtis tik pakuote ir miglos stambumu, tačiau naudodama šį ir vis mintimis lygindama su savo pamėgtu Avene, aš suvokiu, jog toli gražu. Tikrai ne visi purškiami vandenys yra vienodi. Jei Avene atrodo gebėdavo nuraminti ir šiek tiek padrėkinti odos paviršių, tai purškiant šį mano oda jaučiasi taip, lyg būčiau ją apšlaksčiusi paprasčiausiu krano vandeniu! Gaivinti gaivina, tačiau raminamojo ar kažkokio aiškiai jaučiamo drėkinimo aš tikrai nepastebiu. 

Šį vandenį, kaip ir kitus purškiamus vandenis aš mielai naudoju po saulės vonių, atgaivinti odą dienos metu, kai ji jaučiasi sausesnė, kai trūksta gaivumo. Mielai tokiu odą gaivinu po sporto ar intensyvesnių žaidimų su vaiku. Bėda ta, kad šito vandens negaliu purkšti ant makiažo, mat jis priverčia kažkaip nubėgti blakstienų tušą ir vis padaro pandos akis... nors va, kiti vandenukai to tikrai nedaro... Apmaudu. Žinau kad buteliuką pabaigsiu, nieko blogo čia nėra, tačiau lyginant su labiausiai pamėgtu Avene purškiamu vandeniu - šiam dar reikia tobulėti ir tobulėti. Ne visas purškiamas vanduo vienodas, toli gražu ne visas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai