KILIG Woman "My skin is naked!" Cleam & Fresh Refreshing Cleansing Gel - gaivinantis veido prausiklis su hialurono rūgštimi ir žaliosios arbatos ekstraktu

Prasidėjo paskutinis vasaros mėnuo! Laikas nenumaldomai lekia pašėlusiu tempu ir regis jau tuoj tuoj mus pasitiks ruduo su krentančiais auksaspalviais lapais ir naujais rūpesčiais. Mano mažylis jau baigė lopšelio grupę ir pradės darželį, aš tikiuosi pradėti dirbti bei lankyti plaukimo pamokas, žinau kad vyro darbe laukia nauji rimti projektai... Tačiau kol kas apie tai galvoti nenoriu - dar visas mėnuo nuostabios vasaros, per šias dienas mes su mažuoju lekiam atostogauti tad tolimesni įrašai, kurie pasirodys bloge bus suplanuoti ir įrašyti iš anksto. Tiesą pasakius nežinau ar dabar galiu žadėti, kad kiekvieną dieną bloge bus po įrašą, nežinau ar turėsiu kaip jais pasidalinti, bet pildau. Pirmasis suplanuotas apie Kilig veido prausiklį "My skin is naked!". 

"Daryk, ką gali, su tuo, ką turi, ten, kur esi."
T. Ruzveltas


Produktas: KILIG Woman "My skin is naked!" Cleam & Fresh Refreshing Cleansing Gel - gaivinantis veido prausiklis su hialurono rūgštimi ir žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: neprausti veido odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus ir efektyvus prausimas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tik keli vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 250 ml
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Gaivinantis veido prausiklis. Tai - maža "arbatos ceremonija" veidui. Pajusk, kaip šis subtilus prausiklis švariai nuplauna odą, leisdamas susigerti vertingiausioms žaliosios arbatos savybėms. Sudėtyje esantis hialuronas vienodai švelniai pasirūpina visų tipų oda. Tobulai paruošia odą ypatingoms kilig akimirkoms. Dermatologų patikrinta.


Didelė skaidraus plastiko pakuotė su patogia plastikine pompa. Pakuotei pasirinktas švariai atrodantis baltas dizainas su pasteliniais rožiniais intarpais. Ne mažiau svarbus ir pasteline žalsva spalva dažytas prausiklis, puikiai derantis su visa išvaizda ir papildantis pakuotės išvaizdą. Praktiškai prausiklio dažyti gal ir nereiktų, tačiau vizualiai atrodo patraukliai ir dailiai. Plastikinė pompa kol kas veikia puikiai: priemonę dozuoja tolygiai, vienodais kiekiais, tačiau šiek tiek gaila, kad ji neužsifiksuoja - kelionėse pakuotė visiškai netinkama ir nepraktiška.

Kvapas labai malonus ir labai gaivus. Primena žaliosios arbatos puodelį su agurku kažkur šalia. Ir aš vis dar negaliu atsidžiaugti, kaip puikiai šis kvapas tinka vasaros metui - regis gaivina ne tik odą, bet ir uoslę bei mintis.

Konsistencija. Žalsva spalva dažytas prausiklis želinės konsistencijos ir labiausiai primena standartines dušo želė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, PEG/ PPG-120/10-trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 42090.


Poveikis. Pakanka vos vieno pompos paspaudimo, vos vieno lašelio ir prausiklis tobulai gerai suputoja. To nedidelio kiekio visiškai gana, tad prausiklis labai skalsus ir vieno buteliuko užteks ilgesniam laikui.

Bandžiau prausiklį naudoti tiek vieną, tiek su Konjac kempinėle ir visuomet prausimas buvo nepriekaištingai geras. Skirtumas tik tas, kad su kempinėle prausiklis suputoja dar gausiau. Priemonė lengvai pašalina odos nešvarumus, veido makiažą, galbūt kiek daugiau tenka pavargti su atsparesniu tušu, tačiau tokius įprastai jau būnu nuvaliusi miceliniu vandeniu. Man prausiklis neturi būti tik makiažo valiklis, nors turi pašalinti likučius, bet ne pilną veido ar akių makiažą. Mano akimis, gamintojas tiesiog tobulai išlaviravo priemonės konsistencijos bei poveikio klausimais. Želinis produktas po plovimo ant veido odos nepalieka absoliučiai nieko. Oda jaučiasi švari, bet ne džeržgianti; neturi plėvelės, tačiau paviršius neišsausinamas. Visiškas aukso viduriukas kiekvienam odos tipui ir kiekvienai moteriai. Dažniausiai turiu nuomonę "kas tinka viskam, netinka niekam", tačiau šiuo atveju tvirtai tikiu, kad kuo puikiausiai tinka normalios odos savininkėms, sausiaodžių - neišsausins, nepaliks nemalonaus tempimo; riebiaodėms - neapsunkins odos ir suteiks gaivumo ir nuogos odos jausmą.

Man šitas prausiklis patinka. Būdama sausiaodė paprastai renkuosi tuos, kurie po savęs palieka plėveles ar pamaitintos odos jausmą, tačiau visą vasarą džiaugiausi nuogos, lengvos odos pojūčiu po prausimosi, o visa kita, turiu galvoje drėkinimą ir maitinimą, padarydavo papildomos veido priežiūros priemonės. Puiki priemonė, kuri suteiks švaros, gaivumo ir lengvumo pojūtį odai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai