JENNIFER LOPEZ "Deseo" kvapnusis vanduo moterims

Po praeito aromatų įrašo gavau pavienių atsakymų dėl nuomonių apie kvepalų apžvalgas: vieniems jos visai patinka, o kitos jų net neskaito. Tad dar labiau susivėliau savo mintyse - ar tokius įrašus apskritai verta rašyti. Tiesą sakant aprašyti kvepalus užima daugiausiai laiko iš bene visų bloge esančių įrašų, labai reikia atitinkamos nuotaikos, reikia neužsikišusios nosies ir pakankamo naudojimo laiko. Šį mėnesį dar nusprendžiau parašyti apie popžvaigždės Jennifer Lopez "Deseo" aromatą, o kitus mėnesius ir kitus kartus, ateinančius mėnesius tiesiog pasižiūrėsim.

"Mes tyra širdimi paprastai giriame tiktai tuos, kurie gėrisi mumis."
F. de Larošfuko


Produktas: JENNIFER LOPEZ "Deseo" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Coty Prestige". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 100 ml
Kaina: apie 29,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, kvepalusala.lt, kvepalupasaulis.lt ir kt.
Leidimo metai: 2008 m.
Aromato kūrėjas: Ellen Molner, Jim Krivda
Kvapo kategorija: gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: Jennifer Lopez aromatas Deseo buvo įkvėptas jos sodų. Jennifer pasikvietė kvepalų gamintojus pasivaikštinėti po jos nuostabias apylinkes nakties metu, kad jie suvoktų tą dievišką aromatą ir "sudėtų" jį į nešlifuoto deimanto formos buteliuką.

Viršutinės aromato natos užlieja bambuko lapų, beisplaikstančių pučiant itališkam brizui, akordais, pripildytais sicilietiškos bergamotės, kvapiųjų mandarinų ir žavingo, inetnsyvaus žydinčių frezijų aromato. Kvapo širdis plaka jazminų, rausvosios gardenijos, apelsinžiedžių ir prancūziškos mimozos natomis. Visa tai nurimsta muskuso, sandalmedžio, ambros, samanų, kedro ir pačiulių glėby.




Viršutinė nata: bambukų lapai, kvapnieji citrinmedžiai, frezijos, Sicilijos bergamotės
Širdies nata: apelsinų žiedai, pelargonijos, mimozos, jazminai
Apatinė nata: saldalmedis, gintaras, pačiulis, muskusas, kedras, briedragė (samanos)


Sudėtis: Alcohol denat, Aqua/ Water, Parfum/ Fragrance, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Alpha- Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal.

ČIA
Pakuotė. Taip, teisingai, kartonines aromatų pakuotes aš paprasčiausiai išmetu lauk, nors aistringi parfumerijos fanai dažnai man grūmoja pirštu ir perspėja, kad kvapai geriau išsilaiko jei laikai originalioje kartoninėje dėžutėje, vėsioje ir tamsioje vietoje. Bet aš taip nelaikau, nesiekiu kvepalų išlaikyti dešimtmečius, jų nekolekcionuoju - juos aš naudoju ir laikau man patogiais būdais.

Taigi, kartoninė dėžutė buvo gan didelė, horizontalaus stačiakampio formos. Išoriniam dizainui pasirinkta ruda spalva ir natūraliai atrodanti palmių lapų plaušo imitacija su labai minimaliu kvepalų pavadinimu. Nors mačiau dar kelis kartoninių dėžučių variantus, tad matyt pati dėžutės išvaizda turėjo kelis skirtingus leidimus. Užtat buteliukas viduje visur lygiai toks pat:  stiklinis briaunuotas melsvas buteliukas ir švelniai rudas, beveik aukso spalvos plastikinis dangtelis. Visą buteliuko idėja turėtų būti briaunuotas, nešlifuotas deimantas, bet aš jo nelabai matau. Gal? Butelaitis atorodo pasviręs į vieną pusę ir sukuria gana įdomią iliuziją, visai patogus laikyti rankose, bet 100 ml tokio tipo pakuotei atrodo labai masyviai...


Kvapas. "Deseo" - troškimas, noras ir labai graži reklaminė kompanija su tropikų vaizdais ir gaiva. Tačiau aromatas iš tiesų nėra toks, kokį galima įsivaizduoti - tai nėra seksualus gėlių aromatas. Tik pasipurškusi jaučiu žalias, gaivias bambukų natas, citrusines užuominas, lengvas, malonias gėlių natas. Tačiau gėlės čia tikrai ne dominuojančios natos. Intensyviausiai jaučiasi medienos, žalumos ir pačiulio kvapai. Nepaprastai įdomiai čia suskamba briedragės ir pačiulio dermė, kurią papildo sandalmedžio ir kedro mediena...

Iš pradžių kvapas man nepatiko, atrodė pernelyg intensyvus, aš tuo metu labai mylėjau gėlių ir vaisių kvapus. Tačiau patikimas ir meilė po truputį ėmė augti ir šiai dienai man labai patinka unikalus "Deseo" kvapas. Aromate dominuoja žemės ir žalumos natos. J. Lopez teigia, kad šis kvapas, tai pasivaikščiojimas po sodą, tačiau nieko, kas primintų sodą man čia nėra. Įsivaizduokite atogrąžų mišką, drėgną mišką gerąją prasme, įkvėpus aromato atrodo jauti šlapios medienos, lietaus, drėgno oro ir šlapios, drėgme prisigėrusios žemės kvapą... Galbūt vienur ar kitur galima jausti gėles ar žiedus, tačiau žaluma ir mediena čia be abejonės dominuoja, suteikdama kvapui unikalų skambesį.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ ☂ vasaros ir rudens sezonams;
     ☄ dienos metui.

Skirtingomis oro sąlygomis šis aromatas atsiskleidžia vis kitokiomis spalvomis - karštomis dienomis labiau jaučiasi citrusai ir gėlės, tuo tarpu vėsesniu oru labiau dominuoja žalumos ir medienos kvapai. Kvapas jaučiasi nuo odos per daugmaž ištiestą ranką, tad pasikvėpinus aplinkiniai tikrai užuos. Tiesa, tikriausiai reiktų elgtis atsargiai šalia kvapams jautrių žmonių - tai unikalaus aromato, gana intensyvūs kvepalai, kurie jautresniems gali sukelti galvos skausmą ar nemaloniai erzinti uoslę. Labiausiai mane stebina aromato išlikimas. EDP formulės kvapai ant odos standartiškai išlieka 3-6 valandas, tačiau šis kvapas man be vargo apie 10 valandų. Teko girdėti, kad merginoms oda kvepėjo ir po 12 valandų! Aš turiu sausą odą - ant jos kvepalai išlieka trumpiau nei daugumai, tačiau šie - tikrai gerokai ilgiau nei teorinė aromato versija žada laikyti.


Labai unikalus aromatas, kuris yra visai kitoks, nei galima tikėtis perskaičius natas ar žiūrint reklaminius vaizdus. Tai žemės ir žalumos kvapas, drėgni atogrąžų miškai, drėgmės prisgėrę augalai ir mediena, šlapia žemė ir pavienės gėlės. "Deseo" nenukels į tvarkingą, prižiūrimą sodą. Deseo tai džiunglės, kvapai, drėgmė, unikalus kvapas ir nepaisant to, kad žvaigždinis, man labai patinka.

Aromatas panašus į:
- JENNIFER LOPEZ "Deseo Forever"
- JENNIFER LOPEZ "Love and Light"
- SOFIA VERGARA "Tempting"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai