ANATOMICALS Stop Craking Up lūpų balzamas

Tikriausiai iš pastarųjų mano apžvalgų galima manyti, kad naudoju tik Burt's Bees lūpų balzamus ir į nieką kitą net neketinu žvalgytis. Iš tiesų, Burt's Bees aš įsimylėjau ir kol kas nieko geresnio dar nesu radusi, tačiau ieškoti ir bandyti kažką naujo, visai noriu.  Turiu va dar tokį balzamą - lūpų blizgesį iš Anatomicals ir apie jį norėčiau trumpai papasakoti, jei kartais užmatytumėt ar susigundytumėt.

"Į gerą sunku pasistūmėti pamokymais, lengva - pavyzdžiu."
Seneka



Produktas: ANATOMICALS Stop Craking Up lūpų balzamas
Gamintojas: "Anatomicals" Pagaminta London, Didžioji Britanija
Paskirtis: suteikti švelnumo ir drėgmės lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neturi lipnumo
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 3,50 EUR
Kur galima įsigyti: Anatomicals (nors ir Lietuvoje yra prekiaujančių šia kosmetika)
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Suskeldėjusios, skausmingos, nusėtos pūslelėmis lūpos veda jus iš proto? Tuomet padenkite jas šia terapija tūbelėje. Balzamo ingredientai suteiks lūpoms švelnumo, drėgmės ir vizualiai jūsų lūpas tiesiog norėsis bučiuoti. Balzamo tekstūra panašesnė į lūpų blizgesį. Jis ilgai išlieka ant lūpų, net ir valgant ant geriant. 


Tikriausiai pradėkime šį pasakojimą nuo pakuotės. Ryškiai raudonos spalvos tūbelė ir žalia kartoninė dėžutė - visiški kontrastai ir priešingybėms, kurioms nesitikėjau, kol neatidariau dėžutės. Tūbelės plastikas minkštas, lengvai spaudžiamas. Užsukamas dangtelis slepia kirstą plastiko aplikatorių, kuris mano galva ir man asmeniškai labiau primena lūpų blizgesius, nei balzamus. Apskritai išvaizda standartiška lūpų blizgesio išvaizda, ir nežinodama, kas tai per produktas, garantuotai net nepagalvočiau, kad čia lūpų balzamas. Dizainui pasirinkta naudoti užrašus, kurie pasakoja apie gaminį tiek ant dėžutės, tiek ant tūbelės.

Kvapas na nėra pats maloniausias, primena tiesiog lūpų blizgesių cheminį kvapą.

Konsistencija. Skaidri, gelinė. Standartinė lūpų blizgesių ir deja, nieko čia primenančio lūpų balzamą.


Sudėtis: Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Octyl Isononoate, Parfum.


Poveikis. Tik pasižiūrėjusi į kartoninę dėžutę aš buvau įsitikinusi, kad mano rankose - tiesiog lūpų balzamas, tačiau pakuotė uždavė pirmą abejonę, o pamačius konsistenciją, šio produkto tiesiog negaliu vadinti lūpų balzamu! Pasitepus lūpas jis joms suteikia skaidraus blizgesio (visai kaip ir įprastas lūpų blizgesys). Būtent dėl to visiškai nesinorėjo (ir manau nereikia) fotografuoti, kaip atrodo ant lūpų. Pojūčiai irgi lygiai tokie, kaip tiesiog užtepus skaidraus lūpų blizgesio - spindi, slidoka, tačiau džiugina, kad nelimpa. 

Ar verta kalbėti, koks priemonės poveikis? Veikia lygiai tiek pat, kiek veikia lūpų blizgesiai! Mano lūpos nebuvo nei sudrėkintos, nei pamaitintos. Apskritai viskuo šis produktas man lūpų blizgesys, o ne lūpų balzamas. Net ir kalbant priemonę, kaip apie blizgesį, aš nesu juo patenkinta. Produktas greitai nusivalgo nuo lūpų, dar kuriam laikui lieka šiek tiek likučių, bet jie realiai nei gražiai atrodo, nei kažką daro lūpoms. Apskritai vertinant, visiškas niekutis, paprastas skaidrus blizgesys, bet kas, tik ne lūpų balzamas. Sunaudoti tai sunaudosiu, bet antrą kartą tikrai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai