DAVID BECKHAM "Beckham Intimately" Women tualetinis vanduo

Kokios kategorijos aromatus mėgstate labiausiai? Peržiūrėjusi savo kolekciją galiu drąsiai teigti, kad gėlių aromatai pas mane aiškiai dominuoja, o pavasario metu iš viso užvaldo mano uoslę ir kitokiais kvėpintis jau nebesinori. Bunda gamta, ima žydėti gėlės, žmonės apima kažkoks nepaaiškinamas svajingas svaigulys ir gėlių kvapai fone atrodo labiausiai derantis dalykas, tiesa?

Kažkada, visai be progos dovanojau savo vyrui David Victoria Beckham Intimately aromatą ir... man jis pasirodė toks nerealus - vyriškas, prieskonių, sodrus ir viliojantis... Tad pagalvojau, kad reikia nusipirkti ir moterišką versiją. Žinant Victoria Beckham (vis seku socialinėse erdvėse) skonį, stilių, rafinuotą eleganciją bei šiokį tokį šaltumą, prisibijojau imti normalaus dydžio pakuotę, tad įsigijau mažutę, ir šiandien noriu kiek plačiau papasakoti apie kvapą bei kam, kur, kada jis tinkamas.

"Meilė susideda iš vienos sielos dviejuose kūnuose."
Aristotelis


Produktas: DAVID VICTORIA BECKHAM "Beckham  Intimately" Women tualetinis vanduo (EDT)
Gamintojas: "Coty". Pagaminta Ispanijoje
Tūris: mano pakuotė 30 ml (įsigyti galima 15 ml; 30 ml ir 50 ml pakuotėse)
Kaina: apie 18,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, kvepalusala.lt, kvepalupasaulis.lt ir kt.
Leidimo metai: 2006 m.
Aromato kūrėjas: David Beckham
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Viršuje jaučiame lotoso vėją, saldžius ir šviežius bergamočių ir rožių žiedlapius. Vidurinės natose yra lelijos iš Casablanca, viliojančios tuberozės ir nerolio natos, o pagrindą sudaro miltelinė vanilė su šiltu ir pienišku sandaliu ir jausmingais muskuso užrašais.


Viršutinė nata: rožės, baltos gėlės, bergamotė
Širdies nata: lelijos Casablanca, kvapioji tuberoza, apelsinų žiedai
Apatinė nata: sandalmedis, muskusas, vanilė


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzophenone-3, Citronellol, Limonene, Coumarin, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citral, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Disodium EDTA, Acrylates/ Octylacrylamide Copolymer, BHT, Hydrolyzed Jojoba Esters, CI 17200, CI 19140, CI 60730.


Pakuotė.  Pastelinėje rožinėje dėžutėje su smulkiais iškiliais trikampiukų raštais supakuotas stiklinis buteliukas. Skaidraus stiklo, griežtos kvadratinės formos buteliukas atrodo visiškai taip pat, kaip ir vyriškoji jo versija: elegantiškas, minimalus, tačiau tradicinis ir rafinuotas. Kalbant apie spalvinę gamą, pasirinkta naudoti švelniai rausvus tonus ir aukso spalvą. Kvepalai dažyti vos matoma, itin švelnia rožine spalva.


Kvapas. Kvapo natas jūs galite perskaityti pačios, tad nesikartosiu. Tiesą sakant nesu labai jautrios uoslės žmogus (kur būsi, kai turi alergijų), todėl kiekvieną natą kvepaluose užuodžiu labai labai labai labai... retai. Pirmasis mano įspūdis - didžiulė puokštė baltų gėlių, iš kurių aiškiai galima jausti ir lelijas, ir gundančias tuberozas; truputis citrusinių vaisių gaivos bei galiausiai - sunkesnės medienos ir muskuso natos. Tačiau apskritai vertinant  aromatas visiška moteriškumo bomba, gėlinis - muskuso aromatas gilus, daugiasluoksnis, tačiau delikatus - trapiai gaivus ir moteriškai rafinuotas. Beje, negaliu nepaminėti, kad rožės čia dominuojančios ir lydi uoslę nuo pat pirmos iki paskutinės aromato gyvavimo ant odos minutės. Aš asmeniškai niekad nebuvau didelė rožių mylėtoja, tačiau čia ji maloniai dera su kitomis natomis, vinguriuoja tarp gėlių ir citrusinių natų, apgaubia odą ir neerzina uoslės. Aš nustebusi, nes būtent rožių kvapai kosmetikoje ir kvepaluose mane dažniausiai erzina.

Aš nemanau, kad tai jaunų merginų aromatas. Kvapas sukuria rafinuoto ir elegantiško aromato pojūtį. Pasikvėpinus norisi apsivilti suknelę, pasijauti moteriškesnė, tačiau ne sukurta gundymui, o tiesiog buvimui savimi: brandžia ir žinančia savo vertę. Apskritai man pasirodė, kad aromatas turi klasikinio, to tradicinio kvepalų aromato gaidą - tokiais kvapais kvėpindavosi mūsų močiutės, užsivilkusios prašmatniausią suknelė ir keliaudamos į spektaklį ar operą... Bent jau tikrai galėtų...

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☄ dienos metui (gamiausiai esu tikra, kad kvapas puikiai tiktų ir karštam vasaros vakarui, tomis ypatingomis prodomis).

Kvapo stiprumas man pasirodė vidutinis, tikrai nereikės uostyti nuo rankos, kad pajustumėte kvapą, tačiau ir neerzins visų, prie kurių tik prisiartinsite. Tikriausiai reiktų apibrėžti apie 30-45 cm atstumo nuo odos ribas, kuriuo daugmaž jaučiasi kvapas. Na, o kalbant apie išlikimą - čia tikrai nėra stebuklų, išlieka apie 4 valandas, po kurių jau būtinai norisi atnaujinti kvapą. Ant mano odos jau po 5 valandų aromato nelieka nė ženklo, tad sakyčiau, kad išlieka standartiškai, kaip žvaigždiniam aromatui (nors ir šioje kategorijoje pasitaiko labai malonių išimčių, bet ne šiuo atveju).


Rafinuotas, moteriškas aromatas mano galva labiausiai tinkamas kiek brandesnėms ir vyresnėms merginoms. Muilinis baltų gėlių kvapas sukurs ne gundytojos, o savimi pasitikinčios ir žinančios savo vertę moters aromatą. Švelnus, jausmingas, lengvas aromatas, kuris nuteikia tiesiog apsivilkti kažką itin moteriško ir suktis ratu žydinčių gėlių fone... 

Aromatas panašus į:
- DIOR "Pure Poison"
- JESUS DEL POZO "Jesus Del Pozo In White"
- BOUCHERON "Jaipur Bracelet"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai