TRIFLE COSMETICS Lockdown Luster rub-resistant shadow primer & luminizer - akių šešėlių pagrindas saugantis nuo nusitrynimo "Iced Cloud"

Koks yra keisčiausias kosmetikos produktas, kurį teko kada naudoti? Aš vis nepamirštu kaukės su gyvačių nuodais, nors ir netikiu, kad ten tų nuodų buvo kažkoks didesnis kiekis. Galvoju, kokie būtų drąsiausi ir keisčiausi produktai? Kažkaip gyvulinės kilmės kosmetika manęs gal ir niekaip nestebintų - kažkada esu bandžiusi kažką su gyvuline placenta. Kai pagalvoji fuij, bet kai sužinojau jau beveik baigiantis produktui, tai kaip ir nebesureikšminau. Žinau, kad tikrai negalėčiau nieko žmogiško naudoti... Yra kas maudosi žmonių šlapime (sveikatos tikslais), valgo placentą, tikėdami, kad pasipildys kažkokiais vitaminais... Man čia atrodo kraštutinumai. O jums?

Įžanga gal nelabai susijusi su šiandieniu produktu, nes kalbėsime apie akių šešėlių praimerį iš Trifle Cosmetics su kiek keistokiu, aukso spalvos atspalviu.

"Vienas žodis atsveria gyvenimą ir kančią jame. Tas žodis - meilė."
Sofoklis



Produktas: TRIFLE COSMETICS Lockdown Luster rub-resistant shadow primer & luminizer - akių šešėlių pagrindas saugantis nuo nusitrynimo "Iced Cloud"
Gamintojas: "Trifle cosmetics" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: šešėliai ilgiau ir geriau laiko
Labiausiai nepatiko: ne su visais šešėliais tinkamas naudoti
Tūris: 4 ml
Kaina*: $12,50 US
Kur galima įsigyti: trifle cosmetics
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Paryškinkite kiekvieną pigmentą ant akių vokų su spindinčiu akių šešėlių pagrindu. Formulė su mikro perlais suteikia glamūrinį kristalų spindesį matiniams akių šešėliams. Praturtintas spanguolių sėklų aliejumi ir persikų ekstraktu, akių šešėlių pagrindas drėkina ir maitina sausą odą.
Naudojimas: padenkite ant akių vokų. Ant viršaus užtapšnokite akių šešėlių ir stebėkite, kaip jie virsta spindintys su lengvu auksiniu pagrindu.


Trifle Cosmetics kompanijos produktų pakuotės visuomet žavi savo žaismingumu ir akį traukiančiu dizainu. Kartoninė dėžutė puošta keksiukais, spindinčiais burbuliukais ir smulkiais spalvingais akcentais nuteikiančiais ir šiek tiek mergaitiškai, ir labai žaismingai. Be abejonės, jei Lietuvos parduotuvėse turėtumėme šio ženklo kosmetikos, ji tikrai patrauktų žvilgsnius ir gundytų įsigyti daugiau kompanijos gaminių. Viduje esantis produktas storo, skaidraus kokybiško plastiko, su užsuktu baltu dangteliu. Pro sieneles matosi spindintis auksinis produktas, kuris gundo čiupti ir bandyti. Viduje esantis aplikatorius primena lūpų blizgesio aplikatorių. Tokiam produktui tai tikriausiai patogiausias aplikatorius, koks gali būti.

Kvapas.  Nemanau, kad tokius produktus, kaip akių šešėlių pagrindas reikia kvėpinti. Tačiau gamintojas nusprendė tai daryti ir nors dėl šio sprendimo nedžiūgauju, tačiau kvepia dieviškai skaniai. Kažkuo primena šampaną su desertu ar tai citrinininį šampaninį desertą, o gal tiesiog keksiuką? Labai malonus ir labai smagus aromatas. Mmm... Tačiau vėlgi, ant odos padengus nebesijaučia, tad efektas ir pojūčiai momentiniai, tol, kol dažaisi.

Konsistencija. Standartinė, gal vos vos sausoka, tačiau nieko labai išskirtinio.


Sudėtis: Isododecane, Ethylhexyl Palmitate**, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina)**, Polybutene, Silica Dimethyl Silylate, Silica**, Kaolin**, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Fragrance (Parfum), Sorbic Acid (Acidum Sorbicum)**. 
May contain: Mica**, Titanium Dioxide (CI 77891)**, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**, D&C red no. 7 ca lake (CI 15850).
* augalinės kilmės
** natūralus
Tinka veganams.
Be mineralinio aliejaus.
Be parabenų, be ftalatų, be gliuteno.
Nipoalerginis.
Nekemša porų.


Poveikis. Kaip ir bet kokio kito akių šešėlių pagrindo, taip ir šio pagrindinė paskirtis yra išlaikyti akių šešėlius ant vokų ilgesnį laiką ir apsaugoti nuo nusitrynimo. Praimeris be jokių priekaištų tai puikiai daro - šešėliai puikiai išlieka visą dieną, nesubėga į raukšles, nesukrenta ir nenusitrina.

Galbūt kirk neįprasta šio praimerio auksinė spalva su krūva itin smulkių blizgių dalelių. Uždengus ant tokio pagrindo matinius šešėlius, pro juos prasimuša auksinis blizgesys ir akių makiažui suteikia neįprasto spindesio ir blizgesio. Pastebėjau, kad tikrai puikiai atrodo su šviesesniais šešėliais, tačiau deja, tikrai ne su visais tinka. Intensyviai pigmentuotus tenka arba dengti vos vos matomu sluoksniu, kitaip tas spindesys neprasimuša ir nesimato. Svarbu taisyklingai ir laiku dėti šešėlius - jei dengsite iš kart po praimerio uždėjimo, rezultatas nebus puikus. Kaip ir laukiant per ilgai - uždžiūvus bazei šešėliai nebesukimba pakankamai ir rezultatas neįgauna to tolygaus apatinio spindesio.

O apskritai, labai unikalus produktas, kuriuo nepaprastai džiaugiuosi, kai nenoriu vargti su kelių spalvų šešėliais, tačiau norisi kažko unikalaus. Visai smagus ir visai patinka, nors pradžioje į tą auksinę spalvą žiūrėjau šiek tiek kritiškai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai