REVOLUTION Pro Eyeshadow Brush PRO E101 ir Pro Eyeshadow Contour Brush PRO E102 akių šešėlių šepetėliai

Oij, kaip senai šnekėjome apie makiažo įrankius! Naujų šepetėlių, na bent jau apynaujių pas mane vis dar yra - kai kurie iš jų tapo nuolat naudojami, o kai kurie tiesiog palikti ir bene užmiršti, jei ne atskiras skyrelis visiems grožio dalykams, apie kuriuos nepasakojau ar nekalbėjau. Revolution šepetėlius turiu jau metus berods ir per tą laiką naudojau gal vos kelis kartus... na nekyla ranka ir viskas, tad sekmadienio vakarui trumpai apie tai, kas čia visgi negerai.

"Kadangi negalite padaryti visko, ko norite, tai norėkite tik to, ką galite padaryti."
Terencijus



Produktas: MAKEUP REVOLUTION Pro Eyeshadow Brush PRO E101 ir Pro Eyeshadow Contour Brush PRO E102 akių šešėlių šepetėliai
Gamintojas: "TAM beauty" London UK. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: akių makiažui
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai, medis, aliuminis
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: prastoka kokybė
Matmenys: ilgis 17-18 cm 
Kaina*: kiekvienas po £2.23
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Drogas, Eurokos, RevolutionBeauty ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: 
PRO E101: Tinka tiek kreminiams, tiek biriems ar presuotiems šešėliams. Šepetėlis užtikrina tobulą dengimą, juo lengva sluoksniuoti šešėlius ir sukurti tiek dieninį, tiek dramatišką efektą.

PRO E102: Tobulas šešėlių išsklaidymui, suliejimui ir kontūravimui. Kirstos formos tiesios viršūnėlės šepetėlis tinka padengti tiek per visą voką, tiek akių krašteliuose.


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad abu šepetėliai atkeliavo skaidriose įmautėse su popierinėmis etiketėmis. Pakuotėms pasirinkta juoda ir rožinio aukso spalva iš ties patraukia žvilgsnį ir kelia susidomėjimą. Iš pirmo žvilgsnio šepetėliai atrodo labai gražiai: juodas korpusas, metalas bei šereliai ir tokie pat rožinio aukso spalva įrašytas kompanijos pavadinimas bei šepetėlio koduotė (E101 ir E102).


Abu šepetėliai vienas nuo kito skiriasi savo paskirtimi, tad ir savo forma. E101 šepetėlis skirtas šešėliams padengti ant judriojo voko, tad jo forma kiek užapvalinta, šepetėlio galvutė plokščia, plaukeliai tvirti ir sudėti tvirtai. Beje, jo forma puikiai tinka ir preciziškam maskuoklio padengimui ir iš bėdos lūpų dažams padengti. Deja... man šis šepetėlis visiškai nepatinka įprastiems akių šešėliams - šereliai sunkiai paima pudrines produktus ir sunkiai dengia ant akies voko... Geriausiai šis šepetėlis pasiteisina kreminiams šešėliams, tiksliam maskuoklio padengimui ir retkarčiais esu paėmusi tiesiog lūpų dažams atnaujinti, kai nieko kito itin greitai po ranka neradau. Tačiau, aš turiu milijoną tokios formos šepetėlių ir tik du iš jų pagaminti tobulo minkštumo šereliais, kad sugebėtų pakelti presuotus ir birius akių šešėlius. Visi kiti tapo tinkami tik maskuokliui, o dėl jų skaičiaus mano namuose, na tikriausiai galima suprasti, kad naudoju tik kokius tris iš jų.


E102 skirtas naudoti šešėlių išsklaidymui ir kontūravimo darbams, tikriausiai turima galvoje akies raukšlės ryškinimą. Čia šepetėlio šereliai gerokai minkštesni ir puresni, kirsta forma iš tiesų patogi akies raukšlėje, o ir pasklaidyti šešėlius galima (nors ne tobulas sprendimas šitam reikalui). Tokios formos šepetėlius visuomet renkuosi išskirtinai akies voko raukšlei, o čia bėda ta, kad šepetėlio galvutė kie per stora ir per didelė mano akiai. Tačiau būtinai pabrėžiu, kad jei E101 šepetėlio net nesinori imti į rankas ir kažką bandyti naudojant akių makiaže, tai E102 kartais iš tiesų paimu ir panaudoju pagal paskirtį. Neblogas, tačiau turiu ir gerokai patogesnių šepetėlių.


Po šios savo patirties ir po metų draugystės su šepetėliais suvokiu, kad visai galėjau jų nepirkti ir nieko nebūčiau praradusi. Šepetėliai nėra išskirtinės kokybės, o tas pats kainos ir kokybės santykis nėra toks, kad ruoščiausi pirkti dar kažką iš šios kompanijos makiažo šepetėlių. Revolution šepetėlių mano namuose trys, ir tik vieną iš jų iš tiesų kartas nuo karto panaudoju. Tokios išvados leido man pasidaryti sprendimą, kad šios kompanijos makiažo įrankiai tiesiog netenkina nei mano noro patogiai ir lengvai pasidažyti, nei mano poreikių kokybės klausimais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai