THE FACE SHOP Baby Face Thermo Firming Mask - šylanti veido kaukė suteikianti odai stangrumo

Korėjietiška kosmetika ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje garsėja kaip viena geriausių. Tačiau prieš ją bandant reiktų nepamiršti, jog didžioji dalis korėjiečių turi riebų odos tipą, tad sausiaodėms tiks toli gražu ne viskas. Per apie 50 išbandytų produktų (bent jau bloge tiek), radau tiek visiškų perliukų, kurių noriu dar ir dar, tačiau pasitaikė ne tiek ir mažai tokių, į kurių pusę net nežiūrėčiau. 

Šiandien mano rankose The Face Shop kompanijos veido kaukė, kuri žada maloniai šildydama sustangrinti odą. Dailiai ir profesionaliai atrodanti pakuotė sukėlė labai didelių lūkesčių, tad tikėtis kažko mažiau nei stangresnės odos po kelių naudojimų net negalvojau. Tačiau deja, kad ir kaip man patiktų korėjietiškos kaukės, tai yra produktas, kuris mane nuvylė... tačiau apie viską iš eilės.

"Visada būk savo valios šeimininkas ir savo sąžinės vergas."
M. fon Ėben-Ešenbachas


Produktas: THE FACE SHOP Baby Face Thermo Firming Mask - šylanti veido kaukė suteikianti odai stangrumo
Gamintojas: "The Face Shop Co., Ltd.". Pagaminta Seoul, Pietų Korėja
Paskirtis: stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems, įskaitant brandžią
Labiausiai patiko: lengvas, atpalaiduojantis šilumos efektas
Labiausiai nepatiko: jokio efekto odai nepajutau
Tūris: 50 ml
Kaina*: $ 10,50 US (9,35 EUR)
Kur galima įsigyti: siunčiausi iš Korėjos, per ebay.com; iherb
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Atsipalaiduokite su stangrinančia veido kauke, turinčia šildantį efektą. Praturtinta kolagenu, kaukė tinkamai pasirūpina visais odos tipais, įskaitant ir brandžią odą.
Naudojimas: ant nuvalytos it toniku pateptos veido odos padenkite storą kaukės sluoksnį, vengdami akių ir burnos sričių. Kaukę švelniai pamasažuokite sukamaičiais judesiais. Po 10-15 minučių nuskalaukite šiltu vandeniu.


Plastikinė kaukės tubelė su atkemšamu dangteliu apačioje pirmiausia mane papirko pakuotės dizainu. Daili beveik pastelinė žalsva su lengvu melsvu atspalviu atrodo labai gaiviai ir mano akiai nepaprastai patraukliai, spėju būtent dėl spalvos. Pakuotės plastikas minkštas, patogus išspausti reikiamą kiekį ir dozuoti reikiamomis dozėmis.

Kvapas. Gaivus, vidutinio stiprumo. Man primena žoleles su mineralais ir gaiviu jūros vandeniu. 

Konsistencija. Drumzlinai baltos gelinės konsistencijos kaukė skystoka, neturi sunkumo ar didelio tirštumo.


Sudėtis: Glycerin, Kaolin, Hydrolyzed Collagen, PEG-32, Polyglyceryl-10 Laurate, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Water, 1,2 Hexanediol, Parfum


Poveikis. Gamintojas sako, kad kaukę reikia dengti storu sluoksniu ant veido odos. Pirmuosius kartus taip ir darau, tačiau tuo nesu patenkinta... Pirmiausia - nejaučiu jokio šildančio poveikio, jis toks silpnas, kad gali pasakyti, jog jo visiškai nėra... Galiausiai laikant kaukę ant veido, dėl gana skystos konsistencijos ji pradeda tekėti lauk ir lašiukais krenta nuo nosies, smakro, laša nuo antakių ir kėsinasi patekti į akis... Kažkokia tragedija... Tad jau po kelių naudojimų kaukę imu tepti plonyčiu, plonyčiu sluoksniu ir aplanko visai kitokie potyriai. Imu geriau jausti šildantį efektą, kuris toks malonus, kad iš tiesų norisi tiesiog prigulti ir atsipalaiduoti... O ir nuo veido niekas nebelaša, nebeteka, tad tas 10 minučių netenka susikaupus stebėti, kad neprilašėtų kur nereikia. 


Ką daro šildomosios kaukės? Paprastai jos atveria poras ir padeda jas geriau išvalyti. Šios gamintojas nieko nepasakoja apie valomąjį efektą, tik žada, kad kaukė sustangrins veido odą. Tad po 10-15 minučių skubu plauti veidą ir pasižiūrėti, ką ji daro. Tiesa, maža keistenybė, nuplaunat kaukę jaučiu, kad vanduo nuo jos kažin koks saldus, lyg sudėtyje būtų saldiklių ar cukraus!

Na ir nuplovusi odą pirmą kartą... nematau visiškai jokio efekto! Paprastai stangrinamąjam efektui reikia daugiau laiko, tad nenusimenu ir bandau antrą, penktą, dešimtą, dvyliktą... kartus. Ir žinote ką, vistiek visiškai nieko! Taip, kol kaukę laikau ant odos, aš visai smagiai atsiplaiduoju, šildomasis efektas maloniai nuteikia. Tačiau jokio kito poveikio kaukė apskritai neturi! Žinote, šildomąjį efektą aš galiu išgauti užsidėjusi šiltą drėgną rankšluostuką ant veido, ir tai, bent jau poras geriau atvers ir padės jas išvalyti kitomis priemonėmis. O kam reikia kaukės, kuri visiškai nieko nedaro? Mano kantrybė ir bandymai su šia kauke baigėsi. Ir man labai liūdna, kai produktas nedaro visiškai jokio poveikio odai ir nesugeba išpildyti net minimalių gamintojo pažadų... Štai tau ir korėjietiška nuostabioji kosmetika...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai