L'OREAL Paris Revitalift Filler [+ Hyaluronic Acid] 7-Day - veido odą stangrinančios ampulės su hialurono rūgštimi ir vitaminu B5, skirtos savaitės kursui 40+

Pastaruoju metu man atrodo, kad gyvenime ir savo kasdienybėje žengiu vieną žingsnį pirmyn, o po to esu sustabdoma aplinkybių ir judu porą atgal. Va, jau buvau pilnai pasiruošusi dirbti ir nusiteikusi darbui, tačiau pirmas žingsnis atgal buvo vaiko liga, kuri viską stabdo beveik porai savaičių, o antrasis - tikriausiai mano pačios norai. Patraukliai nuskambėjęs darbo skelbimas, pozicija ir alga, apsilankius darbo pokalbyje nebeatrodo tokia patraukli. Ar aš tikrai noriu neturėti darbo valandų ir dirbti 24/7? Ir atlyginimas kalbant apie tokias darbo valandas man atrodo visiškos ašaros... Kuo toliau, tuo labiau imu abejoti, o jei abejoju reiškia, kad nenoriu. Turiu labai greitai priimti sprendimą, mat iki savaitės galo bus aiškūs pirmojo etapo rezultatai, ir jei esu pasiryžusi, matyt reikia susikaupti ir nusiteikti, o jei visgi ne - tvirtai nuspręsti ir atsisakyti... Tad apsukusi minčių, emocijų ir veiksmų ratuką šiandien vėl stoviu tokioje pačioje vietoje... Keistas jausmas, kai nori važiuoti toliau, o dėl kažkokių priežasčių tik buksuoji vietoje... Kartais atrodo stogas važiuoja bandant namuose nuveikti tuos pačius darbus su dideliu-mažu vaiku ant rankų ir bandyti vis dar būti moteriška. Tikrai taip, būdamas trejų mano vaikas jau buvo pakankamai savarankiškas, bet kiekvienas sunegalavimas yra žingsniai atgal ir dar ilgas laikas po ligos grįžimui į savarankiško vaiko ribas...

Tad, vėl bandau susikaupt ir kažkaip grįžti prie blogo įrašų. O šiandien mano radare ir planuose papasakoti apie L'Oreal ampules veidui. Jas gavau testavimui iš L'Oreal ir jau pradėjau antrą pakuotę, tad metas papasakoti įspūdžius ir potyrius.

"Padaryk, jei nemoki prižadėti."
M. Geninas


Produktas: L'OREAL Paris Revitalift Filler [+ Hyaluronic Acid] 7-Day - veido odą stangrinančios ampulės su hialurono rūgštimi ir vitaminu B5, skirtos savaitės kursui 40+
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido odai drėkinti ir stangrinti
Tinkamas tipas: nuo 40 metų
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: vizualiai nepastebėjau odos putlumo efekto
Tūris: 7 x 1,3 ml
Kaina*: 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: 7 dienų ampulės su hialurono rūgštimi, stangrinančios ir sukuriančios liftingo efektą.

- 7-ių dienų kursas;
- Su hialurono rūgštimi ir vitaminu B5;
- Intensyviai drėkina ir stangrina veido odą;

1-os dozės ampulės: veido priežiūros priemonės formatas ampulėse leidžia išlaikyti koncentruotų veikliųjų medžiagų šviežumą ir efektyvumą.
Hialurono rūgštis: padeda intensyviai drėkinti, pastebimai stangrinti ir išlyginti odą.
Vitaminas B5: padeda pamaitinti, nuraminti ir atgaivinti odą.

Panaudojus 1 ampulę: oda intensyviai sudrėkinta.
Panaudojus 7 ampules: oda atrodo jaunesnė ir putlesnė.

Panaudojus 7 ampules (1-ą ampulę per dieną) oda intensyviai sudrėkinama 6-iose zonose*:
1. Kaktos zonoje (+10.5%);
2. Skruostikaulių zonoje (+7.8%)
3. Skruostų apačioje (+12.6%)
4. Žandikaulio zonoje (+7.4%)
5. Šypsenos raukšlių zonoje (+16.3%)
6. Veido kontūruose (+15.3%)

Kaip naudoti:
1. Laikykite ampulę taip, kad visa priemonė subėgtų į ampulės apačią.
2. Nulaužkite ampulės kaklelį.
3. Supilkite priemonę į delną ir tuomet tepkite ant veido.
4. Tepkite ant švarios ir sausos odos prieš naudojant drėkinamąjį kremą.
*Instrumentinis testas - 26 dalyviai.


Kaip visuomet, pirmiausia pradėsime nuo pakuotės. Kartoninė violetinė dėžutė su viduje sudėtomis plastikinėmis ampulėmis, skirta vienai savaitei - po ampulę kasdienai. Pakuotės dizainas visiškai atitinka Revitalift Filler serijos gaminius, gal tik ta violetinė spalva kiek keistokai atrodo ir nėra būdinga. Plastikinės ampulės yra perdirbamas reikalas - man visuomet smagu matyti kosmetikos pakuotes, keliaujančias į rūšiavimui skirtus konteinerius, o ne į buitinius. Ampulių kaklelis lengvai ir patogiai nusilaužia be didesnių vargų.

Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvapiosios medžiagos, tad ir kvapas čia neutralus, labai silpnas ir vos jaučiamas. Lengvai tokio tipo produktus galima prirašyti prie tiesiog bekvapių priemonių.

Konsistencija. Ampulėje esantis skystis skaidrus, vos vos tirštesnis ir slidokos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Secale Cereale Seed Extract/ Rye Seed Extract, Calcium Panthothenate, Dipeptide Diaminobutyrol Benzylamide Diacetate, Ascorbyl Glucoside, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Be etanolio ir kvapiklių.


Poveikis. Ant veido ampulės skystis dengiasi itin lengvai - regis slysta oda, spėju dėl gana slidžios konsistencijos. Vienos ampulės tik veidui man per daug, tad pirmus kartus naudojau dalį jos ryte, o kitą dalį vakare; nors jau netrukus ėmiau likučius ne palikinėti vonios kambaryje vakarui, o sutepti visą kaklo ir dekoltė odą. Paskirsčius reikiamą priemonės kiekį, ji labai greitai susigeria ir nepalieka lipnumo pojūčio.

Gamintojas žada, kad po vienos dienos oda įgaus intensyvaus drėkinimo. Galiu patvirtinti, kad jau po pirmosios ampulės iš tiesų jaučiasi gerai sudrėkinta oda, labai stipriai sumažėja ir dabar mane kamuojantis pavasarinis odos sausėjimo ir tempimo pojūtis. Po 7 dienų turėčiau veidrodyje išvysti putlesnę ir jauniau atrodančią odą. Deja, bet jokio odos putlumo ar nepastebiu, o ir didelio skirtumo veidrodyje tikrai neatsispindi. Visgi, jau pradėjusi naudoti antrą pakuotę pastebėjau stangresnę veido odą skruostų srityje (arčiau lūpų kampučių), kur ji buvo kiek suglebusi, neaišku, nuo amžiaus ar tiesiog po žiemos.

Ką manau apie ampules? Manau visai neblogas būdas palepinti veido odą ir suteikti jai intensyvaus drėkinimo ir šiokio tokio stangrumo probleminėse vietose. Tikriausiai po savaitės didelių stebuklų tikėtis būtų neprotinga, tačiau po antros pakuotės tikiuosi, kad rezultatas veidrodyje atrodys akivaizdesnis, o oda iš tiesų vizualiai gerokai jaunesnė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai