ETUDE HOUSE Black Hydrogel Eye Patch - juoda gelinė kaukė sričiai aplink akis

Kaip ir prašėte, šį mėnesį vienkartines kaukes naudoju tvarka, kuria jūs nubalsavote mano instagram profilyje. Jau kalbėjome apie porą jus labiausiai sudominusių, tad laikas trečiajai, kuri nėra tradicinė veido kaukė. Etude House korėjietiška kaukė zonai aplink akis, tikriausiai labiausiai primena tiesiog įprastus akinius ar domino kaukę. Įdomios katinėlio formos pakuotėje, neįprastos juodos spalvos. Pasižiūrime, koks jos poveikis?

"Kvailas tas, kuris daro sau bloga, norėdamas padaryti gera savo draugui."
Hipokratas


Produktas: ETUDE HOUSE Black Hydrogel Eye Patch - juoda gelinė kaukė sričiai aplink akis
Gamintojas: "ETUDE Corporation". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: giliai drėkinti, gaivinti, suteikti elastingumo, pašviesinti, kovoti su raukšlelėmis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikiai gaivina ir drėkina
Labiausiai nepatiko: didelio stangrinamojo poveikio nėra
Tūris: 8 g/ 1 lakštas
Kaina*: $3,50 US
Kur galima įsigyti: etudehouse.com, ebay, iherb
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Paakių kaukė suteikia odai aplink akis elastingumo, ją pašviesina ir kovoja su raukšlelėmis. Gelinė kaukė drėkina ir gaivina pavargusią paakių odą. 
Naudojimas
1. Nuvalykite ir tonizuokite veido odą.
2. Išimkite kaukę - akinius ir padenkite ant zonos aplink akis.
3. Palaikykite 30 minučių ir tuomet atsargiai nuimkite.
4. Lengvai įmasažuokite kaukės likučius į odą.


Vienkartinė kaukės pakuotė tiesiog standartinis, plastikinis violetinės spalvos maišelis. Dizainui korėjiečiai visuomet renkasi naudoti mielas pakuotes, ir šį kartą to nevengiama - katinukas su karūna, užsidėjęs minėtąją kaukę. Miela, tačiau stebėtinai minimalu, kaip korėjietiškai priemonei. Įdomiausi dalykai laukia viduje - plastikiniame kaukės formą atitinkančiame dėkle, tarp dviejų balto polietileno sluoksnių guli juoda gelinė kaukė. 

Kvapas. Užsidėjusi veido kaukę nejaučiu jokio ypatingo ar labai jaučiamo kvapo. Ir visą laiką, kol kaukė buvo ant veido kvapo tikrai nejaučiau. Tik uostant iš pakuotės galima pajusti nestiprų, neutralū kosmetinį kvapą. 

Konsistencija. Gelinė kaukė prisotinta veikliuoju skysčiu. Įdomu tai, kad iš kitos pusės ji tarsi apausta siūlais, kurie saugo gelinę kaukę net ir tuo atveju, jei užkliūvi nagu ar patempi, kad pataisytum.


Sudėtis: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Diethoxyethyl Succinate, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus Powder, Petrolatum, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Cellulose Gum, 1,2-hexanediol, Sodium Polyacrylate, Charcoal Powder, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Poylsorbate 20, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Carpylate, Hydrogenated Polydecene, CI 77491, Mica, Adenosine, Ethylhexyglycerin, Allantoin, Acacia Senegal Gum, Titanium Dioxide, Trideceth-6, Hydrogenated Vegetable Oil, Peat Water, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Viola Tricolor Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Fragrance.


Poveikis. Kaukės naudojimas buvo labai labai paprastas - nulupi apsauginį sluoksnį ir dedi ant veido. Galbūt kiek sunkiau buvo pritaikyti ją prie mano akių formos - norėjau, kad ji dengtų mano paakius, tačiau mano akys tiesiog, o kaukėje jos pasvirusios, tad jei vienoje vietoje kaukė puikiai priglunda, o kitoje ne taip, kaip norėčiau. Džiaugiuosi, kad kaukė nesmunka lauk, neslysčioja ir patogiai jaučiasi ant odos - išlaikyti pusę valandos ant veido nebuvo jokio diskomforto.


Nuėmusi kaukę pirmiausia pastebiu, kad ji puikiai atgaivino mano pavargusius paakius, juos gerai padrėkino. Oda vizualiai atrodo tik vos vos vos šviesesnė, o poveikio raukšlelėms tiesą pasakius net nepastebėjau. Kita vertus po vienos kaukės nelabai realu to tikėtis. Galiausiai formuojosi nuomonę, kad tokios forminės kaukės smagios, kai nori pasijusti katinu, o gal labiau betmenu 😅 ir reikia greitai atgaivinti bei sudrėkinti pavargusią paakių odą. O tokiems poveikiams, kaip stangrinimas ar raukšlelių mažinimas reikia gerokai ilgesnio naudojimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai