MALIZIA "Blackberry and Musk" vonios putos su gervuogių ir muskuso aromatu

Regis šis įrašas yra paskutinis, dedikuotas vonios priemonėms, pirmiausia dėl to, kad pavasaris jau gana šiltas, tad mes vis rečiau ir rečiau naudojamės vonia. Prioritetu vis dažniau tampa tiesiog greitas dušas. Turiu dar vieną, visiškai nebandytą produktą, tačiau manau jo nebeatidarysiu artėjant vasarai ir tiesiog paliksiu bei naudosiu ateinantį rudenį, net jei ir norėsis dar vonių iki vasaros, - turiu porą įpusėtų priemonių - turėtų pakakti.

Na o šį kartą noriu jums papasakoti apie didžiulį butelį pigių, itališkų vonios putų su gervuogių bei muskusų aromatu. Ar didelis kiekis ir nedidelė kaina gali reikšti tiesiog malonią vonią po ilgos dienos? Pasižiūrim.

"Tinkamą laiką sunku nustatyti, bet lengva pražiopsoti."
Si-Ma Cjenas



Produktas: MALIZIA "Blackberry and Musk" vonios putos su gervuogių ir muskuso aromatu
Gamintojas: "Mirato". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: stiprus ir tikrai gervuoges primenantis aromatas
Labiausiai nepatiko: vienai voniai reikia didelio priemonės kiekio
Tūris: 1 l (1000 ml)
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: MALIZIA vonios putos skirtos visų tipų odai prižiūrėti. Vonios putos pasižymi gaivinamuoju, maitinamuoju ir raminamuoju poveikiu. Putas naudokite kaip aromatines vonios putas.


Didžiulė vonios putų pakuotė sakyčiau tiesiog milžiniškas plastiko butelis, aptrauktas plastikine plėvele ant kurios ir užpieštas priemonės dizainas. Pastarasis tiesiog vyšninės ir lengvai rausvos spalvos, puoštas gervuogių uogomis ir žiedais. Butelio kamštelio viršus atsikemša ir pro gana didelę angą priemonė tiesiog išspaudžiama lauk.

Kvapas. Dažniausiai su pigesnių vonios priemonių kvapu tenka gerokai nusivilti - jie būna arba itin silpni, vos jaučiami arba tokie cheminiai, kad malonumo lieka maža. Malizia vonios putos kvepia aiškiai gervuogėmis, ir o stebukle, pripylus vonią kvapas niekur nedingsta, o užpildo visą vonios kambarį maloniu vaisiniu aromatu. 

Konsistencija gelinė ir labai primena tiesiog įprastą dušo želė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Ribes Nigrum Fruit Extract, Cocamide DEA, Cocoglucoside, Cocamide MEA, Glycerin, Glycol Distearate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Laureth-10, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Parfum, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 14720, CI 42051.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad nors vonios putos atrodo neblogai putoja, tačiau tam, kad pripildytų vonią norimu putų kiekiu, tenka nemenką kiekį įpilti į vonią. Iš pradžių tas litras priemonės atrodo daug, tačiau galiausiai suvoki, kad tokiais tempais vonios putų pakaks tik šiek tiek ilgiau nei kitų panašaus tipo priemonių.

Jau gyriau priemonės aromatą ir noriu dar kartą pagirti - itin malonus vaisinis, gervuogių uogų aromatas aiškiai jaučiamas net ir baigus maudytis ir išvalius vonią, tad jis pakankamai stiprus.


Deja, tačiau aiškiai jaučiu, kad putos šiek tiek sausina mano kūno odą. Aišku, prisideda ir tas nelemtas pavasaris. Aiškiai jaučiu sausumą ant kojų ir visuomet skubu teptis kūną kremu. Situacija nėra tragiška, kremas pagelbėja ir pakankamai sudrėkina pasausėjimus, tačiau sutikite, sausinimo jausmas kūno prausikliuose ar vonios priemonėse tikrai nėra malonus. Galiausiai ir pasižiūrėjus į sudėtį ji visiškai nedžiugina...

Galiausiai tiesiog norisi konstatuoti, kad vonios putos yra kažkur nuo viduriuko į kiek prastesnę pusę. Tragedijos nėra, naudoti galima, bet tikrai galima rasti geresnių vonios priemonių, galbūt kiekis nebus toks didelis, o kaina kiek didesnė, tačiau galiausiai svarbiausi lieka pojūčiai vonios metu, tiesa?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Pabendraukime komentaruose? Atgalinis ryšys motyvuoja kurti.

Komentarai