NIVEA "Q10 Power" Anti - Wrinkle & Firming - priešraukšliniai ir stangrinamieji veido kremai su koefermentu Q10: dieninis su SPF15 ir naktinis

Veido priežiūrai vonioje šiuo metu turiu ir kelis skirtingus kremus ir kelis skirtingus serumus, nors šiaip labiausiai mėgstu vienos paskirties produktą vienu metu, nes pirmiausia - vienu metu visko iš kart naudoti neįmanoma, o ir atidaryta pakuotė greičiau genda. Mano kremai gyvena vonioje, atidarius kelis iš karto, prailgėja jų naudojimo terminas, dėl to nematau prasmės daryti daugiau nei vieną. Vis gi, vasarą susiklostė tokia situacija, kad atidariau kelis indelius, veido odos poreikiai kito ir šiai dienai turiu ką turiu. Bandysiu grįžti į įprastas vėžias, bet prireiks šiek tiek laiko. Na o kol vonios lentynoje lengvas chaosas, noriu pasidalinti nuomone apie naktinį ir dieninį veido kremą iš Nivea. Nesenai mačiau, kaip juos labai intensyviai reklamavo visos, kurios dirba/ bendradarbiauja/ atstovauja Eurokos ir tikrai labai nustebino, nes šiaip apie Nivea kalbama labai mažai, kompanija pastaruosius metu jau gerokai primiršta, na o aš susigundžiau išbandyti priešraukšlinius kremus.


Produktas: NIVEA "Q10 Power" Anti - Wrinkle & Firming - priešraukšliniai ir stangrinamieji veido kremai su koefermentu Q10: dieninis su SPF15 ir naktinis
Gamintojas: "Beiersdorf", Vokietija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veidui - stangrinti, mažinti raukšles ir senėjimo požymius, maitinti, saugoti nuo senėjimo
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: gerai maitina
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: kiekvienas po 50 ml
Kaina: kiekvienas po 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: 
DIENINIS: Kremo sudėtyje yra Q10, kuris yra 100% identiškas esančiam odoje, todėl jis puikiai tinka jūsų odai. Q10 natūrali apsauga nuo senėjimo ir apsauginis antioksidantas. Kreatinas: organinė rūgštis, kuri stiprina už odos stangrumą atsakingus pluoštus. Ši patentuota formulė su SPF15, specialiai sukurta normalios odos poreikiams:
1. Pastebimai mažina raukšles per 4-ias savaites.
2. Apčiuopiamai sustangrina odą per dvi savaites.
3. Maitina odą 24-ias valandas.

Tepkite kasdien ant nuvalytos veido odos, saugokite, kad nepatektų į akis.


NAKTINIS: Kremo sudėtyje yra Q10, kuris yra 100% identiškas esančiam odoje, todėl jis puikiai tinka jūsų odai. Q10 natūrali apsauga nuo senėjimo ir apsauginis antioksidantas. Kreatinas: organinė rūgštis, kuri stiprina už odos stangrumą atsakingus pluoštus. Ši patentuota formulė su SPF15, specialiai sukurta normalios odos poreikiams:
1. Pastebimai mažina raukšles per 4-ias savaites.
2. Apčiuopiamai sustangrina odą per dvi savaites.
3. Maitina odą 24-ias valandas.

Tepkite kas vakarą ant nuvalytos veido odos, saugokite, kad nepatektų į akis.


Pakuotė. Šie kremai yra parduodami atskirai, tačiau norėjau išbandyti kartu, todėl iš kart įsigijau tiek naktinį, tiek dienai skirtą kremą su nedideliu SPF. Pradėkime nuo to, kad kremų formos ir dėžutės yra visiškai identiškos, tačiau vieną nuo kito lengva atskirti dėl skirtingų spalvų - kaip ir priklauso, dieninis - baltas, nakčiai skirtas - tamsiai mėlynas. Po atsukamais kremų dangteliais yra apsauginės folijos, tad smagu matyti, kad aš pirmoji, kuri atidarau kremo pakuotę. Ant kartoninių dėžučių pateikta visa reikalinga informacija, tačiau pakuotės man pasirodė ženkliai perkrautos informacija ir dekoratyviniais elementais. Apskritai, jei nepažįstate Nivea prekės ženklo, atkreipkite dėmesį, kad dažniausiai naudojamos tų pačių mėlynos, baltos ir geltonos spalvos variacijos kosmetikos priemonių pakuotėms. Taip yra ne be priežasties - šios spalvos yra kompanijos ne vieną dešimtmetį naudojamos, išskirtinai Nivea spalvos, tad pakuotės ir kompanijos produktai labai lengvai atpažįstami tarp kitos pasiūlos.

Kvapas. Nivea yra tas ženklas, kuris naudoja kvapiąsias medžiagas ir savo sudėtyse kvapiklių negaili. Abu kremai parfumuoti, turi stiprų ir ilgokai išliekantį aromatą. Tiesa, dieninio ir naktinio kremo kvapas skiriasi - abu kvepia švara, gaiva ir tradiciniu kremo kvapu, tik naktinio kremo kvapas dar ir sunkesnis.

Konsistencija abiejų kremų nėra labai lengva, dėl to vasarą nei vieno, nei kito naudoti nenorėjau. Man dieninio kremo konsistencija sunkesnė ir riebesnė, nei naktinio. Kažkodėl, pagal tirštumą ir riebumą, esu linkusi galvoti, kad produktai skirti greit drėgmę prarandančiai odai ir labiau šaltuoju metų laiku, nei vasarą.


Sudėtis:
DIENINIS: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Synthetic Beeswax, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum.

NAKTINIS: AquaGlycerin, Ethylhexyl Cocoate, Methylpropanediol, Cetearyl AlcoholHydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii ButterGlyceryl Stearate CitrateMacadamia Integrifolia Seed Oil, UbiquinoneCreatine, 1-Methylhydantoin-2-ImidePanthenol, Pantolactone, Lanolin Alcohol, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/ HexacaprateEthylhexylglycerin, Carbomer, Trisodium EDTA, Citric AcidSodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha - Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum


Poveikis. Su Nivea kompanijos produktais visuomet yra labai keistas dalykas - kiekviena sudėtis prasideda puikiai ir daug žadančiai. Tarkim šitie kremai - ir odos drėkiklių, švelnumą suteikiančių, kondicionuojančių, minkštinančių ingredientų, antioksidantų yra; dieniniame ir UV filtrai - skaitant galima apsidžiaugti. Tačiau viską sugadina antrosios sudėtinių dalių pusės, kur pradeda nesaugūs, žalingi ir įvairias rizikas keliančios sudėtinės dalys, tarp kurių ir lašelis alkoholio, stipresnės koncentracijos odos dirgiklis, kvapą sukuriančios ir išlaikančios medžiagos, konservantai. Iš ties yra krūva pavyzdžių, kaip galima nebrangiai, tačiau efektyviai sukurti saugesnės sudėties priemonę. Šiandien, kai dauguma kosmetikos vartotojų yra labai sąmoningi ir atsirenka į ką nori investuoti pinigus, tai padaryti kaip niekad svarbu. Antraip... na ši kompanija ir toliau palaipsniui skęs užmaršties liūne - prisitaikyk arba mirk, - o rinka iš ties stipriai pasikeitusi ne tik per pastarąjį dešimtmetį, bet ir nuolat kintanti. Nivea man atrodo yra įstrigusi šiokioje tokioje stagnacijoje.

Veido kremai gana sunkios konsistencijos (minėjau, kad dieninis sunkesnis), todėl į odą geriasi ilgiau, nei esu linkusi laukti. Vakare su tuo problemų nėra, tačiau ryte, kai skubu ne tik nusiprausti, kremu pasitepti, bet ir pasidažyti - lėtas susigėrimas man yra problema. Rytais man reikia greito sprendimo. Negaliu nepaminėti, kad kremas gerai valandai palieka kvapą ant odos, kuris prasimuša ir pro makiažo pagrindą ir iš ties lydi ne tik mano uoslę, bet yra puikiai jaučiamas ir aplinkinių... Liūdna, nes tokio intensyvaus aromato tikrai nereikia. Dieninis veido kremas dar turi SPF, kurio jokiais būdais nepakanka saulėtuoju metų laiku - žiemai gal ir neblogas faktorius, bet nei pavasariui, nei rudeniui, nei tuo lab vasarai jo nepakanka, dėl to naudoti apsaugą nuo saulės bus būtina.

Abu kremai iš ties gerai, intensyviai maitina veido odą, suteikia jai švelnumo, tačiau jokio kito poveikio aš nepastebėjau. Beveik baigiau dienininio kremo indelį ir galvoju, jog veido stangrumas tikrai nepasikeitė, na gal, tik gal, labai minimaliai raukšlių gilumas šiek tiek sumažėjo, tačiau susidariau įspūdį, jog priemonės labiau prevencinės, nei realiai sprendžiančios jau turimas raukšlių ir odos stangrumo problemas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai