NEUTROGENA Hydro Boost Water Gel Cleanser - gelinis veido prausiklis

Jetus, kaip kai kurie įrašai nusitempia ir pasislenka... Šitą veido prausiklį pradėjau naudoti gegužės pabaigoje - birželio pradžioje ir vis dar naudoju kasdien, galvojau vasarą papasakosiu, bet kad ta mano vasara tokia ištaškyta buvo, čia gal labiau tinklaraščio atžvilgiu, nes apskritai turėjau labai gerą laiką vasarą, daug laiko praleidom su šeima, kelionėse ir visur, kur tik širdis geidė. Vasarą ne apie tai galvojau, bet... savaitgalį susidėliojau spalio mėnesio įrašų planą ir įtraukiau viską, apie ką planavau senai papasakoti - šitas prausiklis yra vienas tų įrašų. Tad su labai stipria, ilgalaike patirtimi ir gerai susigulėjusiais įspūdžiais skubu pasidalinti kas ir kaip.


Produktas: NEUTROGENA Hydro Boost Water Gel Cleanser - gelinis veido prausiklis
Gamintojas: Neutrogena Corp.,"Johnson & Johnson". Pagaminta Graikijoje
Paskirtis: veido odai - valyti. prausti, drėkint, tonizuoti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems, tinka ir jautriai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: likučiai sunkiai nuskalaujami
Tūris: 200 ml
Kaina: 10,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Drogas, Iki, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: „Neutrogena Hydro Boost Cleanser Water Gel“ yra daugiafunkcinė priemonė, skirta giliam veido odos valymui, drėkinimui ir tonizavimui. Šis universalus produktas efektyviai veikia, prasiskverbdamas giliai į ląsteles, kad pašalintų susikaupusius nešvarumus ir toksinus, atskleisdamas švarų, gaivų ir gerai prižiūrėtą veido odos atspalvį.

Galinga, tačiau saugi ir švelni formulė yra praturtinta drėkinamaisiais ir atkuriamaisiais ingredientais, kurie nuodugniai sugeria visus nešvarumus, išlaikydami tinkamą odos hidrobalansą, užkertant kelią sausumui ir pleiskanojimui. Todėl jūsų veidas lieka švarus ir elastingas, be jokio tempimo jausmo.

„Neutrogena Hydro Boost Cleanser Water Gel“ privalumai:
- nuodugniai išvalo odą nuo nešvarumų, riebalų ir makiažo likučių;
- nepažeidžia natūralaus odos apsauginio barjero;
- drėkina, atkurdamas optimalų hidrobalansą ląstelėse;
- minkština ir lygina veido odą;
- su patogiu dozatoriumi, kuris užtikrina ekonomišką produkto naudojimą;
- tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

NAUDOJIMAS: sudrėkinkite veido odą. Paimkite valiklio į rankas, sudrėkinkite vandeniu, masažuokite veido odą, kol suputos. Vėliau kruopščiai nuskalaukite.


Pakuotė. Labai patraukli akiai greičiausiai dėl ryškios, vaiskios šviesiai mėlynos plastiko spalvos. Nori - nenori tokia spalva kelia asociacijas su gaiva, švara ir ta pačia vasara. Fainutė ir pačio butelaičio forma - patogiai nugula rankose. Prausiklis dozuojamas su pompa, kuri, jei spaudžiama iki galo, man paduoda per daug produkto. Bet per tuos kelis mėnesius jau įsigudrinau spustelti maždaug iki pusės ir gauti mažesnį priemonės kiekį.

Kvapas stiprus gaivos, švaros aromatas. Priemonė tikrai stipriai parfumuota, todėl greičiausiai netik kvapams jautresnėms uoslėms.

Konsistencija kiek skystesnės, gelinės tekstūros. Primena dušo želė konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Hydrolyzed Potato Starch Dodecenylsuccinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Sodium Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Potassium Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Tai pirmiausia akcentuoju, kad sudėtis visai nebloga, net sakyčiau gera. Pagrindui gamintojas pasirinko kelių skirtingų rūšių putojimą sukeliančias ir valančias medžiagas, tačiau priemonės viduryje yra ir SLS, kurio prausikliuose paprastai vengiame (dėl stipraus agresyvaus poveikio ir galimo odos sausinimo. Veido prausiklio sudėtyje yra nemažai odos minkštiklių, drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų. Kvapai ir konservantais nėra saugūs, tačiau vertinant bendrą vaizdą - gerai, geriau nei standartiniai veido prausikliai.

Jau minėjau, kad pilno pompos paspaudimo veidui prausti yra tiesiog per daug, tad spaudžiu nepilną. Mažas lašelis labai intensyviai suputoja smulkiomis putomis. Ir prausia - švariai, įveikia ir makiažą bei sunkiau pašalinamą blakstienų tušą. Nors aš linkusi naudoti dvigubą valymo būdą, tačiau kartais pritingiu ir naudoju tik šitą prausiklį.

Jau prausiantis jaučiasi veido prausiklio odai teikiamas gaivinantis efektas, kurį nemenkai sustiprina gaivus aromatas. Po prausimo veido oda ne tik jaučiasi švari, bet ir atrodo gaivi, skaistesnė, lygesnė. Retai po prausiklio veido oda vizualiai atrodo geriau - šitas prausiklis vienas tokių. Ar bandyti? Taip, drąsiai. Nors yra šiokių tokių trūkumų, tarkim likučiai sunkiai nusiskalauja (ilgai skalauju vandeniu), stiprus kvapas ir sudėtyje yra SLS, tačiau poveikis vertas dėmesio - man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš ir pastebėjau, kad reikia gerai nuplauti šią priemonę. Bet man patinka tas švaros jausmas. Netgi labai! Tik nežinau, kiek ten to hialurono naudos iš nuplaunamos priemonės yra, bet šiaip prisijungiu prie rekomendacijos, kad tikrai labai geras prausiklis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va kaip smagu! Sveiki atvykę į klubą :)
      Dėkoju už komentarą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą