PRETTY COWRY "Coffee" veido ir kūno šveitiklis su kavos aromatu

Pasitaiko ir taip, kad nauji bandymai, nauji ieškojimai būna nevykę. Žinoma, galėčiau nuolat pirkti tik tai, kas pasiteisino, ką jau mėgstu, bet man patinka bandyti naujus dalykus. Būna, kad nebenoriu nieko naujo ir nusiperku jau tai, ką žinau ir pažįstu, bet neretai leidžiuosi į naujų atradimų keliones ir įsigyju kažką, kas patraukė mano akį. Taip nutiko ir pastaruoju metu, kai užmačiusi įvairiausių kvapų kūno šveitiklius, sugalvojau, kad man būtinai reikia išbandyti kavos aromato. Dievinu kavą, negeriu jos daug, bet kasdienis kavos puodelis yra rytinis ritualas pradedant darbus, o savaitgaliais - lėtas ritualas. Tad įsigyjant įsivaizdavau, koks bus fainas jausmas duše šveisti odą mylimu kvapu. Ne viskas buvo taip, kaip įsivaizdavau, bet apie viską iš eilės.


Produktas: PRETTY COWRY "Coffee" veido ir kūno šveitiklis su kavos aromatu
Gamintojas: nenurodytas. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido ir kūno odai - nušveisti, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: poveikis
Tūris: 300 ml
Kaina: 3,40 Eur
Kur galima įsigyti: Drabužių mugė

Ką žada gamintojas: Nušveiskite odą kavos aromato veido ir kūno šveitikliu. Tai suteikia švelnesnę ir švytinčią odą, kuri leis jaustis užtikrintai. Laikykite savo odą sveiką.


Pakuotė. Skaidraus, kieto plastiko buteliukas su viršuje atkemšamu dangteliu. Kol produkto pakuotėje daug - naudoti tokiu būdu visai patogu, tačiau vos įpusėjus pakuotę - vargau. Plastiką paspausti sunku, nepadeda ir keista konsistencija, tad jau nuo pusės duše laikiau apverstą. Pakuotės dizainas yra visiškai atskira istorija - man jis perkrautas, nepatrauklus akiai. Nesupratau, kam reikalingas tas pusiau priklijuotas lipdukas virš etiketės, skelbiantis, kad čia natūralus produktas? Labai apkrauna pakuotę, trukdo naudojimui, o ir meluoja - šveitiklis tikrai nėra 100% natūralus.

Kvapas yra tas dalykas, kuris man čia patinka labiausiai - kvepia saldžios kavos su pienu ar kavos gėrimo su pienu aromatu. Kvapas neblogai jaučiasi naudojant priemonę, tad kuo jau kuo, bet kvapu mėgavausi.

Konsistencija labai keista... lyg ir želė, bet ne tokia, prie kurios esam pratę. Net nežinau, gal primena tarpinį variantą tarp želatinos ir klijų? Tąsi konsistencija iš buteliuko tįsta iki begalybės ir tik pagautas oro burbuliukas užbaigia tą tįsimą. Tiesiog... nefaina ir nemaloni, keista, pirmą kart matoma tokia konsistencija.


Sudėtis: Water, Sodium Laureth Sulfate, Acrylic Acid Copolymer, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauryl Glucoside, Palm Kernel Oil Amide DEA, Silica, Poly Quaternary Ammonium Salt-10, American Pecan Shell Powder, Proline, Glycine, Alanine, Valine, Methionine, Aspartic Acid, Threonine, Serine, Sodium Chloride, Phenylalanine Acid, Histidine, Isoleucine, Leucine, Tyrosine, Cysteine, Methylchloroisothiazolinone, Glutamate, Essence, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lysine, Arginine, Methylisothiazolinone, CI 19140, CI 15989, Coffee Extract.


Poveikis. Nu padėk tu Dieve, kaip prastai surašytos šio gaminio sudėtinės dalys... pavadinimai ne lotyniški, privelta milijonas klaidų, neteisingai užrašyti, praleistos raidės.... Skaityti ir analizuoti tokias sudėtis labai sudėtinga, painu ir užima daug laiko, kol supranti, ką čia gamintojas norėjo pasakyti. Galiausiai ir pasitikėjimo tokiomis sudėtimis nėra. Taip priemonės sudėtyje yra keletas odą kondicionuojančių, minkštinančių, drėkinančių, antistatiškai veikiančių ingredientų ir skatinančių odos atsinaujinimą. Tačiau kartu sudėtyje yra SLS, sausinančių odą ingredientų, kvapų (nors jei nenurodyti sudėtyje, netikiu, kad galima tokį kvapą išgauti kuriuo nors ingredientu) ir pasirinkti ne tik pavojingi, bet ir labai žalingi, Europos Sąjungoje ribojami konservantai. Nedidelė šio konservanto koncentracija yra leidžiama, bet kai nepasitiki sudėtinių dalių teisingumu, na tiesiog imi abejoti viskuo. Jei tikėti tuo, kas parašyta, tai sudėtis vidutinė, nebloga, tačiau jau minėjau, kad nepasitikiu.

Man labai patinka priemonės aromatas, tačiau labai erzina nemaloni priemonės konsistencija. Paimi į rankas tokią tąsią, bemaž snarglių masės priemonę ir bandai masažuoti į odą. Produktas suputoja, kaip įprasti kūno prausikliai, tad manau, jog ir prausia kūno odą. Tačiau su šveitimu reikalai prasti... nesvarbu kiek stipriai bespausčiau, kiek intensyviai ar ilgai masažuočiau... na tiesiog produktas nešveičia ir nei kūno, nei veido odai nėra malonus naudoti. Bandžiau šveisti skutamą blauzdų odą, bet poveikis toks niekinis, kad plaukeliai įaugo, o ir iškaitinus odą, nuo jos su pirštu tryniau negyvas odos ląsteles... Tai kas čia per šveitiklis? Jokio poveikio, nei tai šveičia, nei tai prausia, nei tai malonus naudoti. Man labai gaila, bet visiškai nevykęs produktas, kurį šiandien užbaigiau ir pamirštu - nerekomenduoju ir pati ratu apeisiu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr. 129.

Komentarai