ELMOLU "Love Mode" Fresh Aqua drėkinanti lakštinė veido kaukė su rožių ekstraktu ir simondisjų aliejumi

Sekmadieniais visuomet stengiuosi skirti daugiau dėmesio sau ir savo kūnui - pasirūpinti savimi yra nepaprastai svarbu, tad porai valandų bėgu nuo šeimos, užsidarau vonioje ir lepimu plaukus, veido ir kūno odą. Kadangi praeitą mėnesį mažiau dėmesio skyriau veido priežiūrai, šį mėnesį noriu rimčiau atsigriebti, rimčiau pasirūpinti oda. Šiam kartui į rankas imu nuostabaus grožio pakuotės korėjietiškos, drėkinančios veido kaukės pakuotę, dedu ant veido ir pasakoju įspūdžius.


Produktas: ELMOLU "Love Mode" Fresh Aqua drėkinanti lakštinė veido kaukė su rožių ekstraktu ir simondisjų aliejumi
Gamintojas: "ELMOLU". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, grinti elastingumą, stangrumą, suteikti švelnumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: sausai, gyvybingumą praradusiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: likučiai ilgai geriasi į odą
Tūris: 1 vnt./ 25 g
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Lakštinė kaukė skirta sausai, gyvybingumą praradusiai veido odai prižiūrėti. Rožių ekstraktas drėkina veido odą. Simondsijų aliejus gerina odos elastingumą, standumą. Oda tampa švelni ir glotni. 

NAUDOJIMAS: veido odą nuprauskite ir nuvalykite toniku. Išimkite kaukės lakštą iš pakuotės. Kaukę dėkite ant veido, pirmiausia išlyginkite akių srityje. Palikita 20-30 minučių. Nuėmus kaukę švelniai įmasažuokite kreminės esencijos likučius į veido odą. 


Pakuotė. Melsvas plastikinis maišelis su mielu, literatūriniu vaizdeliu, tarsi iš kokios lėtos dramos knygos apie ramų, gražų poros ar tai šeimos gyvenimą. Tiesiog idiliškas paveiksliukas ir dėl savo pakuočių kaukės atrodo labai patraukliai pirkėjo akiai, tikiu labai įdomios ir gundančios knygų mėgėjų tarpe.

Kvapas. Veido kaukė parfumuota, bet tiesiog nežinau, kuo ši kaukė kvepia? Tiesiog kosmetinis aromatas, kuris galbūt kažkiek primena šampūną, kažkiek gaiviai kvepiančią dušo želė... Kvepia gaiviai ir visai maloniai.

Konsistencija plonas medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Beje, labai įdomu tai, kad tokiose kaukėse serumas paprastai būna skaidrus, o čia - baltas ir primena skystą losjoną ar pienelį.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Dimethicone, Carbomer, Arginine, Beta-Glucan, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Tocopheryl Acetate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Fragrance, Allantoin, Disodium EDTA, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Hyacinthus Orientalis Extract, Borago Officinalis Extract, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Copper Tripeptide-1, 1,2-Hexanediol, Ceramide 3, Lecithin, Caprylyl Glycol, Betula Platyphylla Japonica Juice, Honey Extract.


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtines dalis, tar kurių labai didelis drėkiklių ir minkštiklių kiekis, yra odą gydančių, raminančių ir atsinaujinimą skatinančių ingredientų. Tik keletas vidutinio saugumo ingredientų, tarp kurių konservantas ir kvapikliai.

Kaukės lakštas plonas, visai gerai priglunda prie veido odos. Serumo maišelyje daug, tad pakaks gausiai pakartotinai padengti odą. Veido kaukę reiktų laikyti tiek, kiek rekomenduoja gamintojas, nes perlaikyta kaukė įspaudžia įspaudus. Svarbiausia kaukės neperlaikyti ant odos, kad ji nepradėtų džiūti ir sausėti.


Jau kaukei esant ant veido jaučiu, kad serumas iš ties gerai drėkina odą, bet nuėmus lakštą, vizualiai ant odos nesimatė jokio ryškesnio skirtumo. Pastebėjau, kad serumo likučiai labai ilgai išliko at odos paviršiaus, sunkiai gėrėsi į odą. Galiausiai taip ir nesulaukiau, tiesiog užtepiau veido kremu.

Kaukė gera - puikiai drėkina, sudėtis gera ir naudinga odai, pakuotė labai faina, o kaina palanki ir gera. Nebloga kaukė, nors kitos šios serijos kaukės man patiko labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų REVERS "Diva" nagų lakas Nr. 177.

Komentarai