LUMENE Luminous Shine Hydrating & Plumping drėkinantis ir putlinantis lūpų blizgesys "3 - glossy clear"

Atrodo, kad labai jau senai tinklaraštyje buvo dekoratyvinės kosmetikos? Ar čia tik man taip atrodo? Turiu dar keletą kosmetikos priemonių, apie kurias nesu pasakojusi, bet tiesa ta, kad jau senokai iki maksimumo sumažinau naujos, dekoratyvinės kosmetikos pirkimą. Jaučiu, kad man visiškai pakanka to, ką turiu, o ir šiaip, kai reikia išmesti mažai naudotas priemones, nes jau senos... širdis skauda. Visi kosmetikos produktai, kuriuos pirkau, kažkada buvo pinigai, o pinigai - kažkada buvo mano sunkus darbas ir laikas. Sąmoningiau, labiau apgalvojusi ir tik tai, ko tikrai labai noriu ar labai reikia nusiperku.

Lumene lūpų blizgesį radau advento kalendoriuje - dar turiu kelis produktus ir jau pradėjau galvoti - o tai kokį advento kalendorių šiais metais? Išsirinkau, bet to, kurio norėjau jau nebėra, o pirkti tik šiaip sau nelabai noriu. Dar turiu laiko iki gruodžio - gal kas patrauklaus dar paklius į akiratį. O kol kas apie drėkinantį ir lūpas putlinantį blizgesį.


Produktas: LUMENE Luminous Shine Hydrating & Plumping drėkinantis ir putlinantis lūpų blizgesys "3 - glossy clear"
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina lūpų odą
Labiausiai nepatiko: realiai nesuteikia jokio putlumo
Tūris: 5 ml
Kaina: 11,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas ir kt.

Ką žada gamintojas: „Luminous Shine“ – tai nuostabiai žvilgantis lūpų blizgis, kurio sudėtyje yra puoselėjamųjų šiaurinių spanguolių ir drėkinamosios hialurono rūgšties, sulaikančios drėgmę ir suteikiančios lūpoms pilnumo įspūdį. Nelipnus, lengvas, glotniai slysta lūpomis, dovanoja neįtikėtiną žvilgesį ir pamaitintų lūpų pojūtį. Korpusas, dangtelis ir aplikatorius pagaminti iš plastiko. Buteliukas ir dangtelis iš dalies pagaminti iš perdirbto plastiko. Jei turite galimybę, išmeskite juos su rūšiuotomis plastiko atliekomis. Pirmiausia nuo buteliuko nuimkite dangtelį.

NAUDOJIMAS: tepkite aplikatoriumi tiesiai ant lūpų arba ant lūpų dažų, kad suteiktumėte papildomo blizgesio.


Pakuotė. Kvadrato formos, skaidraus rausvo plastiko tūbelė su pastelinės rausvos spalvos užsukamu danteliu. Pakuotė atrodo kitaip, nei įprasti lūpų blizgesiai, patraukli akims ir ryški spalva itin graži - tokia gryna vasara. Lūpų blizgesys dozuojamas minkštu, plaušeliais dengtu aplikatoriumi, kuris patogiai išformuotas kirsta forma bei šiokiu tokiu įdubimu ties kirstu kampu.

Kvapas. Lūpų blizgesys parfumuotas ir jam suteiktas lengvas vaisinis skonis ir aromatas. Jie nėra stiprūs, jaučiami tik dengiant ant lūpų ir labai greit išgaruoja. Man asmeniškai to kvapo galėjo ir nebūti.

Konsistencija tirštesnė, klampesnė ir sunkesnė nei įprasti lūpų blizgesiai.


Sudėtis: DILINOLEIC ACID/ PROPANEDIOL COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, OLUS (VEGETABLE) OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA (RHUS VERNICIFLUA PEEL WAX), OXYCOCCUS PALUSTRIS (CRANBERRY) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), RHUS SUCCEDANEA (SUMAC) FRUIT WAX, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ASCORBYL PALMITATE, MICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, AQUA (WATER), ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, AROMA (FLAVOR), (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad lūpų blizgesio sudėtis labai gera. Paprastai dekoratyvinės kosmetikos sudėčių netyrinėju, tačiau atkreipiu dėmesį, kad sudėtyje nemažai drėkinančių ir maitinančių ingredientų. 

Lūpų blizgesio konsistencija sunkoka, tiršta ir jaučiasi patepus lūpas. Iš pradžių galvojau, kad erzins, nes šiaip jau man labiausiai patinka blizgesiai, kurie beveik nesijaučia ant lūpų, yra lengvučiai, praktiškai besvoriai. Bet netrukus pastebėjau, kad lūpų blizgesys ne tik suteikia lūpoms švelnaus, sveikai atrodančio blizgesio, tačiau ir maitina lūpų odą! Rimtai - kaip normalus balzamas, - pakanka pasitepti lūpas, kai jos išsausėjusios ir gana greit jaučiamas palengvėjimas, lūpos tampa švelnesnės, dingsta sausumo jausmas. Labai faina, kad pasitepus blizgesiu ne tik pablizgina lūpas, bet ir kondicionuoja ir gerina lūpų būklę.


Drėkinti tai drėkina, tačiau ar putlina, kaip teigia gamintojas? Deja, šiuo atveju to tradicinio putlinimo čia tikrai nėra - vizualiai lūpos atrodys putlesnės tik dėl to, kad įgauna blizgesio. Bet tradicinio dilgčiojimo, didesnės apimties čia tikrai nėra. Na ir žinoma pats išlikimas yra trumpas. Blizgesys greit nusivalgo ir nusivalo, tad tenka dažnai dengti.

Vertinant bendrą patirtį - labai fainas, paprastas, elementarus lūpų blizgesys, kuris gražiai atrodo, natūraliai spindi ir vizualiai suteikia putlumo. Labai smagu, kad priemonė gerai drėkina lūpas ir nebereikia lūpų balzamo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų EVELINE "mini MAX" nagų lakas  No. 489.

Komentarai

  1. Man taip gražiai ant jūsų atrodo toks blizgis! Jaunatviškai ir šviežiai. 🤗 Ir aš tokio norėčiau. Tik pilna kaina kaip ir brangokai atrodo. 😅 Bet jei kalendoriuje buvo, gal ir neblogas reikalas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :)
      Taip, nepigus, bet tikriausiai pirmas, kuris iš tiesų maitina ir kondicionuoja lūpų odą. Nesu pastebėjusi jam akcijų, gal tokiai pasitaikius verta išbandyti :)

      Panaikinti
  2. Aš kaip tik norėjau klausti, ar jau išsirinkai Kalėdinį kalendorių :) at tik nebus koks lookfantastic, kad jau išpirktas. O man labai gražu, kad nusiauginai kirpcius

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, lookfantastic nenorėjau pirkti :)
      Dairiausi į douglas prabangųjį ir Yes Style - abu pavėlavau :D

      Ačiū. Ar su kirpčiukais visai gražiai jaučiausi. Ar dabar atrodo geriau?

      Panaikinti
  3. Labai suintrigavo tasYesstyle, tai ju el. Parduotuveje rodo, kad kalendoriai nuolat papildomi ir prekyba jais bus atnaujinta uz 39 val.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą