OMBIA Superfruits Shower Mousse "Grapefruit & Himbeere" - kūno prausimosi putos su greipfrutų ir aviečių aromatu

Nors jau ruduo, bet šį kart nuotraukos bus vasariškos, nes pasakoju jums apie vasarą įsigytą, vasarą išbandytą produktą, kuris buvo fotografuotas su idėja, jį parodyti jums dar iki rudens. Nepavyko, tačiau nieko baisaus - niekada nėra per vėlu, tiesa? Tad šį kart kalbėsime apie vokišką kosmetiką ir labai pigiai nusipirktas kūno prausimosi putas, kuriomis susižavėjau dėl žadamo greipfrutų ir aviečių kvapo (du mano mėgstamiausi dalykai), o kaip sekėsi mums draugauti, pasakoju iš eilės.


Produktas: OMBIA Superfruits Shower Mousse "Grapefruit & Himbeere" - kūno prausimosi putos su greipfrutų ir aviečių aromatu
Gamintojas: "Dalli - Werke". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno odai - nuprausti, pašalinri nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: atrodė, kad nelabai švariai prausia
Tūris: 200 ml
Kaina: 2,00 Eur
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute ir kt.

Ką žada gamintojas: Pažangios sudėties priemonė virsta kreminėmis putomis, kad suteiktų pačių maloniausių akimirkų prausiantis duše.


Pakuotė. Kaip ir visos prausimosi putos, taip ir šios atkeliauja metalinėje areozolinėje pakuotėje. Baltame fone nupiešti pagrindiniai vaisių paveiksliukais, dizainas atrodo žaismingai ir jaunatviškai. Pati pompa patogi dozuoti, tačiau baiginėjantis pakuotei labai svarbu tinkamu kampu laikyti flakoną, kad putos purkštųsi tolygiai.

Kvapas buvo tas aspektas dėl kurio rinkausi produktą. Aš labai myliu greipfrutus ir avietes - man labai skanu, patinka aromatas. Uostant iš pakuotės gardžiai kvepia vaisiniu aromatu, bet trūksta rūgštelės ar karstelėjusio aromato. Deja, bet prausiant kūną paskirai nejaučiu nei greipfrutų, nei aviečių - kvepia salstelėjusiu vaisių aromatu. Uostant iš pakuotės kvepėjo maloniau.

Konsistencija tvirtos, smulkios putos, purškiant iš pakuotės.


Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Butane, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Propane, Sodium Benzoate, Decyl Glucoside, Citric Acid, Parfum, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Sorbitol, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Linalool, Tetrasodium Glutamate, Maltodextrin, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.


Poveikis. Gal labiausiai nerimavau dėl priemonės sudėties - kažkodėl perkant ant visų sudėčių buvo užklijuoti lipdukai. Parduotuvėje neplėšysi, tad parėjus namo liko nuplėšti lipduką ir analizuoti sudėtines dalis. Ir ką jūs galvojate? Sudėtis visai nebloga, net gera - parinktos saugios putojimą sukuriančios ir odą prausiančios medžiagos, saugūs ir konservantai. Sudėtyje yra daug odą kondicionuojančių, minkštinančių, drėkinančių, šviesinančių ingredientų, šiek tiek skatinančių kolageno gamybą ir odos atsinaujinimą. Nesaugūs tik propelentai ir kvapų ingredientai. Visai gerai, giriu.

Prausimosi putos fainos tuo, kad keliaujant kartu su savimi nebūtina vežtis kempinės - pakanka pačiomis putomis įmasažuoti odą ir nuskalauti. Tuo tarpu tradicinėms dušo želėms kempinės, plaušinės ar prausimosi skudurėlio (tokie pastaruoju metu vis labiau populiarėja) būtini. Todėl tokias putas mėgstame vasaros metu, kai dažniau keliaujam ir prausimosi priemonę norime įsimesti. 

Jau minėjau, kad prausimosi putos kvepia salstelėjusių vaisių aromatu ir buvo šioks toks nusivylimas, nes tikėjausi labai malonaus, stipraus greipfrutų ir aviečių aromato. Vis gi, labiausiai man nepatiko jausmas po prausimosi - nesvarbu, ar naudočiau kempinę, ar prausčiausi be jokios papildomos priemonės, visuomet atrodo, kad putos nepakankamai švariai nuprausia odą. Ir iš tikro labai trūksta odą valančio efekto - užteko po poros savaičių nueiti į pirtį ir supratau, kokia nešvari mano oda (nesu sutrė, prausiuosi kaip ir visi normalūs žmonės) - priemonei tiesiog labai trūksta geriau valančių ingredientų. Ir liūdna, nes tikėjausi geriau, - o kai pagrindinė produkto funkcija nuvilia, na tuomet ir pats produktas pasirodo prastas ir nuviliantis. Pabaigti planuoju, bet labai apmaudu - mano skoniui netiko ir nepatiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  REVERS "Gelac" nagų lakas Nr.26.

Komentarai