#122/2024 Rugsėjo mėnesį baigiau.

Prasidėjo spalis ir aš skubu pas jus su baigtomis priemonėmis ir produktais, su kuriais atsisveikinau rugsėjo mėnesį. Kaip visuomet tokiose įrašuose sudėlioju galutines nuomones apie kiekvieną priemonę. Tad žiūrim.


Plaukams

Labai skalsus produktas, kurio pakako daugiau nei metams! Bet ir naudojau ne kiekvieną savaitę, o dažniausiai porą kart į mėnesį. Labai patiko efektas - suteikia švaros, gaivos ir lengvumo pojūtį. Plaukai jaučiasi švaresni, puresni ir labai švelnūs. Tačiau pastebėjau, kad dažniau naudojant, man patys plaukai tampa kiek sausesni - nieko, ko nesutvarko plaukų kaukė, tačiau naudoti dažniau nei 1-2 kart per mėnesį nenaudojau. Nelabai patiko dideli druskos gabalai, kurie neištirpdavo ir ilgiau išsiskalaudavo iš plaukų šaknų. Bet... vertinu gerai - priemonė veiksminga, efektas geras ir produktas skalsus - kartočiau.

Pirkau su mintimi, kad paryškinti savo garbanas, tačiau sunkiai man sekasi jas valdyti. Apskritai turiu stipriai banguotus plaukus ir nuolat jais rūpinuosi kaip tiesiais, o išgauti ir išlaikyti garbanas yra labai sunkus darbas. Šitas purškiklis labai menkai fiksuoja, tačiau suteikia daug švelnumo, šiek tiek spindesio ir kondicionuoja plaukus. Sunaudojau tarp plovimų, kad atgaivinti plaukus. 
Kadangi purškiklis nelabai tinka mano poreikiams, nekartočiau. Bet šiaip priemonė tikrai gera.

Veidui

Neblogai drėkino ir potencialiai turėtų raminti. Labiausiai mane sužavėjo intensyvus, sveikos odos spindesys po kaukės. Va tokios odos aš ir noriu! Efektas visai geras, kaukė pigi, kvapas malonus. Mielai pakartočiau.

Nors nerimavau dėl alkoholio, tačiau šitas šveitiklis labai švelnus odai ir kartu labai efektyviai šveičia bei nepastebimai pašalina negyvas odos ląsteles. Po šveitimo ir veido oda atrodo skaistesnė, sveikesnio atspalvio, ir jaučiasi švelnesnė bei lygesnė. Šveitiklis puikiai tiks ir jautriai odai, o ir iš ties skalsus. Mielai pakartočiau - man patiko.

Visiškai neturiu nei vieno priekaišto šitam veido tonikui - jis tiesiog nuostabus! Ne tik drėkina, bet ir padeda odai jaustis komfortabiliai, nuramina sudirgusią odą, kondicionuoja ir gerina odos būklę. Labai patiko, tad mielai pakartočiau ir pilno dydžio pakuotę.

Sužavėjo visiškai saugios sudėtinės dalys, tačiau erzino klampi, sunki konsistencija, kuri ant veido palikdavo ir matomą ir jaučiamą plėvelę. O dar ir pats serumas lipnus... tačiau labai intensyviai drėkino ir labai tiko po vasaros drėgmės ištroškusiai odai. Poveikis geras, bet antrą kart nekartočiau, nes nelabai maloniai jautėsi ant odos.

Rankoms ir kojoms

Paprastas, pigus rankų prausiklis, kuris nei kažkaip ypatingai kvepia, nei sudėtis labai gera. Tiesiog didelė talpa, prausia švariai bet šiek tiek sausina. Nemanau, kad kartočiau - man Lidl skystas muilas (tas po litrą) patinka labiau.

Suteikė gaivos ir labai, labai, labai maloniai kvepėjo. Turiu pasidžiaugti, kad padėdavo sumažinti vasaros metu įkaitusių pėdų pojūtį, tačiau tinimo tikrai nenuimdavo ir nedrėkino. Toks labiau gaivos pojūtis, kai pėdos nemaloniai įkaitusios. Galbūt kartočiau, bet tik vasaros metu.

Suteikia kūdikio švelnumo pėdų odai ir kulnims, pamaitina ir sudrėkina. Pats kremas nelabai išvaizdus, greičiausiai vargu ar galima tikėtis, kad čia bus toks puikus poveikis, tačiau... labai, labai patiko, kas kart po naudojimo džiaugiausi, kaip gerai oda atrodo ir kaip puikiai jaučiasi! O ir kulnai palaipsniui vis mažiau ir mažiau būdavo sukietėję. Puikus produktas - mielai kartosiu.

Išsitraukiau, kad naudoti rudens metui, bet žiūriu, kad likučiai sukietėję. Iš ties tai pats lakas buvo labai gražus, tik labai sunku jį tolygiai padengti, reikia kažko, kas išlygintų plokštelę iki tobulybės (arba stipriai nudildyti arba išlyginančio nagų lako pagrindo), nes kitaip ant paviršiaus persimato menkiausi nelygumai. Fainas, bet labai principingas produktas. Greičiausiai nekartočiau - neturiu idealiai lygių nagų, o tiek dildyti man gaila.

Kartojamas produktas ir iš ties labai fainas - lengvai ir greit suminkština odeles, jas lengva atstumti ir pašalinti. Mielai pakartočiau dar kart.


12. CIEN Normal makiažo diskeliai, 120 vnt.
Ne pačios aukščiausios kokybės, nes lyg ir linkę pasipešioti naudojimo metu. Bet blogi nėra, naudoti galima. Prigriebiau, nes reikėjo greit. Sekančiam kartui pirkčiau Bella - patogesni, kokybiškesni ir smagesni naudoti nei šie. Nemanau, kad kartočiau.

13. BIFIDIN Forte gerosios bakterijos, 20 kaps.
Įmečiau čia, nes.. dabar siaučia ligos ir visai nesenai teko sirgti rotu. Tai labai greit padėjo atstatyti žarnyną po kelių dienų intensyvaus sirgimo. Apskritai po visų žarnyno ligų, po antibiotikų, gerąsias bakterijas reiktų gerti. Man patiko ir neprireikė nei pusės pakuotės, kai pasijaučiau daug geriau.

14. JORDAN Sensitive dantų šepetėlis
Kažkada nupirko vyras. Nors aš labiausiai mėgstu Curaprox, bet vietinėje parduotuvėje tokių nebuvo. Šiaip labai minkštas, švelnus, patogus šepetėlis. Neturiu nei menkiausio priekaišto, na gal tik pati šepetėlio galvutė šiek tiek per didelė mano skoniui. Bet apskritai - labai gerai.

Dekoratyvinė kosmetika

Naudojau visą amžinybę vietoje kasdienio, subtilaus spindesio suteikiančio hailaiterio. Tokie perliukai labai, labai skalsūs, jų pakanka labai ilgam laikui ir efektas man buvo pats tas. Čia kai nenori akinančio hailaiterio, nes leki į darbą, nes dienos metas, nes norisi kukliau, bet šiek tiek spindesio veidui trūksta. Man labai patiko kokybė, perliukai minkšti, efektas labai fainas. Pakartočiau, bet manau, kad prekyboje jau nebėra.


Atsisveikinu, nors nei vieno, nei kito nebaigiau iki galo. Iš tiesų tai labai, labai nepatiko blizgių formulė, kuri nesilaikydavo kontūre, nukeliaudavo ant dantų ar kažkur ant smakro. Matiniai buvo šiek tiek geresni, tačiau... nesijautė ant lūpų maloniai ir buvo sudėtinga padengti. Apmaudu, bet šiek produktai labai prasti - vis bandžiau dar kažką iš jų išspausti, vis pasilikdavau su idėja - o gal? Bet niekad nieko doro nepavyko. Man atrodo čia paskutiniai - reiks dar perbėgti ir susižiūrėti. Tikrai nekartočiau - labai blogai.

Riebokas, gana sunkus lūpų balzamas, kuris ne tik maitina lūpas, bet ir palaipsniui susitvarko su lūpų šerpetojimu. Priemonės sudėtis puiki, balzamas puikus, geras produktas. Paskutinius likučius išgramdžiau su liūdesiu. Labai patiko - kartočiau.

Baigėsi. Naudojau kiekvieną vakarą antakiams ir plaukams ties smilkiniais atsiauginti. Serumas iš ties veiksmingas! Nesitikėjau, bet ir antakiai po ilgalaikio naudojimo vešlesni, ir plaukelių daugiau. Paprastai tokiais serumais netikiu, bet šis iš ties padėjo. Plaukai pusmetriniai neužaugo, bet vešlumo padaugėjo. Patiko, nustebinta, bet paprastai tokių priemonių neperku, tad greičiausiai nekartočiau.

Iš pigaus, kinietiško kempinėlių komplekto. Laikė kelis mėnesius, dengti ant odos buvo lengva ir malonu. Gal tik vos vos tvirtesnės, vos vos kietesnės, nei aš mėgstu, tačiau puikiai spyruokliuoja, naudotis lengva. Manau kartosiu!
-------------------------------------------------------------------------------

Viskas, pilnai iškrausčiau visą šio mėnesio krepšiuką. Baigtų priemonių iš ties nėra daug, bet sunaudojau ir šiek tiek dekoratyvinės, baigėsi kai kurie vasariški produktai. Sekantis mėnesis tuštučiuose bus gausesnis - jau dabar prieš akis stovi tie beveik pabaigti buteliukai. Ką gi, keliaujam toliau ir artimiausiomis dienomis baigsime su rudens tendencijomis bei pratęsime jau nusistovėjusias tradicijas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš vis dar laukiu apžvalgos apie NEUTROGENA Hydro Boost veido prausimosi gelį - putas iš gegužės mėnesio pikinių. 😁 Ar pražiūrėjau, ar dar sulauksiu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu ir kantrybė pas jus :D
      Suplanuotas įrašas rytoj vakare :) nebent ryt nerašysiu ir bus poryt ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą