ELFA PHARM The Doctor pėdų ir kulnų kremas nuospaudų profilaktikai su baltojo gluosnio žievės ekstraktu

Gal kaltas amžius, o gal karštesnė, nei įprastai vasarą, bet pastaraisiais mėnesiais negalėjau apsieti be papildomų priemonių kojų ir pėdų odai. Šį sezoną kaip niekad, jos tino, kamavo sunkumas ir sausėjo kulnų oda. Apie pėdų dezodorantą ir purškiklį jau pasakojau, o dabar noriu pasidalinti su jumis nuomone apie kulnų ir pėdų priemonę, kurios rūpinasi pėdų oda ir apsaugo nuo nuospaudų susidarymo.


Produktas: ELFA PHARM The Doctor pėdų ir kulnų kremas nuospaudų profilaktikai su baltojo gluosnio žievės ekstraktu
Gamintojas: "Elfa Pharm". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pėdoms ir kulnams - minkštinti, saugoti nuo nuospaudų susidarymo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys (konservantai ir kvapai)
Tūris: 42 ml
Kaina: 1,19 Eur
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Pėdų ir kulnų kremas nuospaudų profilaktikai su baltojo gluosnio žievės ektraktu.
NAUDOJIMAS: paskirstyti ant sausos, švarios kulnų odos. 


Pakuotė. Nedidelė, balto, minkšto plastiko tūbelė su užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas greičiausiai yra skonio reikalas, bet nieko ypatingo čia nėra - kačiukų (karklo) šakelės ir užrašai kirilica bei keli melsvi akcentai. Mane labiau sužavėjo mažutė, miela pakuotė, kuri atrodė visai patogi pasiimti su savimi esant reikalui ir mano kosmetinio staliuko neapkrovė masyvia pakuote.

Kvapas labai stiprus, labai gaivus kosmetinis aromatas. Keista, bet jaučiu žalią natą, bet tokia vos vos apčiuopiama. Kvapo visuma man labai patinka, tik jautrioms aromatams merginoms tikrai nepatiks - pasitepusi kojas iki pat miego jaučiu kvapą, o kojų tai prie veido nelaikau. Aromatas stiprus ir jautresnes kvapams - tikrai erzins.

Konsistencija lengvutė, greit susigerianti, šiek tiek vandeninga konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Salix Alba Bark Extract, Cera Alba, Solanum Tuberosum Pulp Extract, Urea, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propanediol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citral.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, kokosų aliejus ir parafinas. Sudėtyje daug odą minkštinančių, kondicionuojančių, raminančių ir odą apsaugančių ingredientų. Sudėtyje gamintojas pasirinko naudoti nesaugius konservantus ir kvapų ingredientus, tačiau kita vertus, nieko labai blogo sudėtyje nėra.

Priemonės konsistencija lengva, greit susigeria į pėdų odą. Jau masažuojant jaučiu beveik silikoninį pėdų švelnumą. Tuomet užmaunu kojinaites ir keliauju miegoti. Prieš užmiegant jaučiu, lengvą drėkinimo ir maitinimo efektą. Tačiau didžiausia magija vyksta per naktį - visuomet ryte pabundu su kūdikio švelnumo, minkštomis, lygiomis pėdomis ir pamaitinta pėdų oda. 

Efektas labai, labai geras ir man kiek gaila, kad pakuotėje kremo nėra daug, jis gana greit baigiasi. Tačiau, kai kaina nedidelė, o poveikis džiugina - mielai nusipirksiu dar ne vieną pakuotę - tai vienas stipriausių kulnus minkštinančių ir odą švelninančių kremų, kokį esu kada bandžiusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų EVELINE "mini MAX" nagų lakas No. 489.

Komentarai