2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: apranga

Ar laukėte tendencijų? Šiais metais jas pradedu kiek vėliau, nei įprastai, nes tiesiog orai lepina ir net nespėjau pastebėti, kaip atėjo ruduo. Palto dar nesinori, bet ruoštis vėsesniems orams, sodresnėms spalvoms, sunkesniems kvapams, pirmajam sniegui... Pasižvalgyti po tendencijas, prieš apsiperkant naujam sezonui, man labai patinka, todėl žvalgausi pati ir kartu rodau jums.


Boho stiliaus


Dirbtinio kailio kailiniai


Ilgi, klasikiniai paltai


Ilgi, odiniai paltai


Vintažiniai, 60-70 stiliaus paltai


Skraistės tipo paltas


Švarko - kelnių kostiumas biurui


Švarko - sijono kostiumai biurui


Pieštuko formos sijonai


Platūs midi sijonai


Asimetriški sijonai


Megztiniai


Permatoma


Velvetas


Kutai


Plunksnos


Žvyneliai


Romantiški raukiniai


Kaspinai ir kaspinėliai


Laisvai krintančios klostės ir mazgai


Šachmatų ir langelių rašto


Gėlių raštas


Leopardo rašto


Klasikinis, kontrastingas juoda - balta spalvų derinys
 


Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos tendencijose?

Man šių metų tendencijos labai artimos ir mielos širdžiai dėl paprastumo. Sezone vyrauja šiltos, sodrios spalvos ir ne tiek jau daug juodos (parodysiu spalvų tendencijose). Tik užsiminsiu, kad sezono populiariausias raštas - leopardo kailis, tačiau šalia bus ir gėlės ir ryškesni raštai.

Man labai patinka platus, neįpareigojantis, tačiau kartu aiškiai moteriškas siluetas, vyraujantis šį sezoną. Labai populiarūs ir tikri šio sezono hitai yra klasikiniai ilgi paltai, o jei paltas ne jums, galima rinktis vintažinius 60-70 stiliaus paltus. Itin madingos biuro aprangos eilutės kasdienai - nuo kelnių ir švarko kostiumo, kuriame šiek tiek skiriasi švarkų siluetai, bet madingiausi lieka moteriškai įliemenuoti. Populiarumu nenusileidžia ir įliemenuoto moteriško švarko ir sijono derinys. Sijonui dizaineriai palieka visišką laisvę - nuo klasikinio pieštuko ir plataus, nuo klostuoto iki asimetriško.

Ir negaliu nepaminėti šio sezono jaukumo akcentų. Ar jūsų mieste žiemą būna pakankamai šalta kailiniams? Pas mus labai retai, bet jau kuris laikas galvoju, kad visai norėčiau žiemą pasidabinti dirbtiniu kailiuku, kad ir tas kelias dienas, kai ore mažiau drėgmės. Garantuotai neprašausite pasirinkę jaukius megztinius ir megztas sukneles, o jei norisi prabangesnių sprendimų - velvetas yra atsakymas į visus šio sezono klausimus. Parduotuvėse dar nemačiau, bet labai gundo...

Beje, greičiausiai reikia atkreipti dėmesį į tai, kad keičiasi ir siluetai - jau ne vieną sezoną pamėgti oversized rūbai vis mažiau ir mažiau matomi, populiarėja moteriškas, įliemenuotas siluetas ir figūrą saikingai, tačiau patogiai paryškinančios linijos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai