GARNIER Ambre Solaire Soothing After Sun - drėkinamasis veido ir kūno losjonas po saulės su alaviju

Šiandien buvo maloniai šilta diena ir nors prasidėjo kalendorinis ruduo, tačiau laiko pagulinėti saulutėje ir pasimėgauti kaitriais spinduliais dar yra. Kol kas tinklaraštyje dar gausu vasariškų produktų, apie kuriuos nuomone noriu pasidalinti su jumis. Tarkim vienas iš jų - raminantis, drėkinantis losjonas iš Garnier, skirtas po deginimosi saulėje nuraminti įkaitusią, sudirgusią odą.


Produktas: GARNIER Ambre Solaire Soothing After Sun - drėkinamasis veido ir kūno losjonas po saulės su alaviju
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno ir veido odai - drėkinti, nuraminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ramina nudegusią odą
Labiausiai nepatiko: sudėtis - daug kvapų ingredientų
Tūris: 200 ml
Kaina: 10,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Lengvos formulės kremas, papildytas alavijų ekstraktu, ramina odą po deginimosi saulėje ir drėkina ją iki 24 val. Priemonė greitai įsigeria, nelimpa ir nepalieka riebaus sluoksnio. Tinka saulėje nudegusiai odai nuraminti.

NAUDOJIMAS: tepkite ant švarios odos po kiekvieno deginimosi saulėje.


Pakuotė. Žalsvos spalvos, vidutinio minkštumo plastikinis buteliukas su viršuje atkemšamu dangteliu. Pakuotė patogi laikyti rankose, lengva paspausti, patogu dozuoti. Gražus ir akiai patrauklus ir pakuotės dizainas - kas jau kas, bet Garnier moka kurti patrauklias pakuotes, net ir toks paprastas sprendimas atrodo skoningai.

Kvapas stiprus, gaivus kosmetinis aromatas. Gamintojas naudojo gausų kiekį kvapiųjų medžiagų. Mano galva, jei kuriamas produktas odai raminti, tai mažiausia, ką galima padaryti, tai nenaudoti joių kvapų - taip sumažėja ingredientų kiekis ir alergijų, nepageidaujamos odos reakcijos rizika.

Konsistencija labai lengvos, greit susigeriančios, losjono tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Xanthan Gum, Zinc Gluconate, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Carbomer, Parfum, Farnesol, Geraniol, Bisabolol, Methylparaben, Citronellol, Citral, Citric Acid


Poveikis. Tai pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad visuomet pirkdama priemones po saulės, atidžiai apžiūriu sudėtines dalis. Renkantis odą raminančią priemonę, prioritetą teikiu bekvapėms priemonėms, noriu, kad konservantai būtų saugūs ir apskritai, sudėtis kuo labiau puoselėtų odą. Šiuo atveju tiesiog nupirkau skubėdama ir... priemonėje daug vidutinio saugumo kvapų, nesaugių konservantų. Yra keletas odą drėkinančių ir raminančių ingredientų, bet tiesą pasakius, jų atrodo mažoka. 

Man labai patinka lengva, greit susigerianti priemonės konsistencija - pasitepei, susigėrė ir veikia. Man šį sezoną oda nė kart nebuvo sudirgusi, nudegusi ar net įkaitusi po saulės. Tačiau mano vyras ne kart buvo nudegęs ir šis losjonas gelbėjo - sakė, kad tik patepus labai greit pradeda maloniai raminti ir nors nevėsina, tačiau pamažu, palaipsniui palengvina odos įkaitimą, perštėjimą. Tačiau drėkinimo čia labai maža, drėkina minimaliai. Išbandžiau kelis kartus ant savo odos ir pastebėjau, kad labiau suteikia odai švelnumo, ant paviršiaus palikdamas plonytę plėvelę, greičiausiai neblogai ramina, tačiau drėkinimo mano odai per maža.

Apskritai man atrodo iš visų priemonių, kurias turėjau po deginimosi, ši viena paprastesnių - nėra bloga, bet gryna alavijų želė man patiko labiau, arba vėsinanti želė, kuri realiai ramindavo odą akimirksniu. O kur dar papildomas intensyvesnis drėkinimas, kurio man čia taip trūksta. Ech... produktas nėra blogas, bet efekto, drėkinimo pritrūko, kvapų galėjo nebūti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai