2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: nagai. Manikiūras, spalvos, formos ir ilgiai.

Apie nagus greičiausiai, kaip ir apie makiažą galima kalbėti labai plačiai ir labai įvairiai: skiriasi skoniai ir pomėgiai. Vienos nagus darosi namuose, ir tokių greičiausiai jau mažuma, kitos, - keliauja pas savo meistres ir patiki rankų puošmenas profesionalams. Nesvarbu, kuriuo tempu gyvenate, ar lakuojate nagus spalvotai ar mėgstate natūralumą, tačiau tendencijos, susijusios su nagais yra bendros ir kartais, kai jau visiškai trūksta idėjų, labai sveika po jas pasižvalgyti, pasisemti minčių ir įkvėpimo.


📌 ILGIAI ir FORMOS:

Trumpi, natūralios formos


Vidutinio ilgio migdolo formos


Vidutinio ilgio kvadratas


Ilgi kvadrato formos


Ilgi, stileto formos



📌 NAGŲ DAILĖ ir MANIKIŪRAS:

Skirtingų, rudeniškų spalvų nagai


Metalo efekto (chrome nails)


Blizgus ombre


Spalvotas prancūziškas manikiūras


Prancūzas su daile (dryželiais)


Langeliai


Leopardo kailio raštai


Klasikinis vėžlio kiauto raštas


Bangelės


Įvairiaspalviai sukiniai


Pusmėnuliai


Akvarelė


'70 gėlės


Miniatiūrinės pieštos gėlės


Aura nagų dailė (centre kita spalva)


Kūrybiška rudens dailė


Aukso spalvos akcentai


Perlai nagų dailėje


3D nagų dailė: akmenukai, gėlytės ir kiti iškilūs papuošimai



📌 SPALVOS:

Klasikinė raudona


Sodri bordo (vyšninė)


Slyvų violetinė (rausva)


Intensyvi ciklamenų rožinė (Magenta)


Prislopinta oranžinė


Alyvuogių žalia


Rudai pilka (taupe)


Šokoladinė ruda


Auksinė


Sidabrinė


Skaidri, pieno balta


Juoda


Prislopinta žydra


Tamsi mėlyna



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos nagų tendencijose?

Kalbant apie nagų formas ir ilgius, noriu akcentuoti, kad šį kart išaušo sezonas, kuriame absoliučiai viskas madinga, nesvarbu, kokią formą ar ilgį pasirinksite. Podiumuose dominuoja priklijuoti, vidutinio ilgio arba ilgi nagai, tačiau puikiai galite dėvėti ir trumpus, jei jums taip patogiau. Man asmeniškai visuomet labai gražu vidutinio ilgio migdolas, tokius renkuosi kiekvienai dienai, o prireikus, nutrumpinu iki natūralaus ilgio. Nagų ilgis man iš esmės derinamas prie gyvenimo būdo, o ne atvirkščiai. Labai žaviai atrodo ilgi stileto nagai, tačiau šiai dienai tai visiškai ne man.

Nagų dailėje šį sezoną pametėta nemažai idėjų, tačiau reikia akcentuoti, kad dėmesį skirti reiktų smulkesnių detalių, minimaliai dailei - viskas smulku, minimalu ir jei perkrauta, tai tik smulkiomis detalėmis. Dailėje vyrauja spalvotas prancūzas, smulkios gėlės ar žavingai atrodanti rudeniška, kūrybiška dailė. Be proto populiarūs leopardo kailio ir vėžlio kiauto raštai, o jei norisi ryškesnio įspūdžio, rekomenduojama išbandyti perliukus ar 3D nagų dailės priedus. Vis dar labai populiarūs metalo efekto ir pieniniai, beveik permatomi nagų lakai.

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad nagų spalvose vyrauja chaosas. Taip, spalvų nemažai, tačiau populiariausios ir šiais metais rekomenduojamos tik kelios. Tendencijose būtina akcentuoti populiariausius vyno ir burgundiškos spalvos manikiūrus, bus labai aktualūs alyvuogių ir prislopintos žalios spalvos nagų lakai, o dėl rudų atspalvių, ypatingai tamsios kavos - TikTokas jau dabar eina iš proto! Netikėta, tačiau tokio pat populiarumo sulaukė ir ryškiai oranžinės spalvos, pilki ir beveik skaidrūs, baltai pieniniai nagų lakai. 

Na, o jei tų populiariausių nesinori, drąsiai rinkitės klasikinę raudoną, jauodžiausią juodą, aukso ar sidabro spalvas ar prislopintus žydrus, o gal intensyviai mėlynus atspalvius? Aš ketinu jaukintis tuos populiariausius - atrodo žavingai, įdomiai ir jau šiandien norisi kokio tamsiai rudo, įmantraus atspalvio ant nagų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai