FRUDIA My Orchard Squeeze "Calming" Peach Super Aqua Ampoule - raminamoji lakštinė veido kaukė su persikų ekstraktu

Sekmadienis man namuose yra tvarkymosi, o paskui - asmeninė SPA diena, kai tiesiog norisi pasirengti naujai savaitei. Aš jau atnaujinau vonių sezoną ir šiandien kaip tik pasigulinėjau vonioje, o paskui labai norėjau palepinti veido odą ir išsitraukiau persikais puoštą veido kaukę, dedu ant veido ir dalinuosi įspūdžiais su jumis.


Produktas: FRUDIA My Orchard Squeeze "Calming" Peach Super Aqua Ampoule - raminamoji lakštinė veido kaukė su persikų ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, raminti, gaivinti, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: gyvybingumą praradusiai, pilko atspalvio odai
Labiausiai patiko: švytinčios odos efektas
Labiausiai nepatiko: gal vos vos stipriau galėjo drėkinti, bet šiaip jokių rimtų priekaištų neturiu
Tūris: 20 ml / 1 vnt.
Kaina: 0,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Veido kaukė skirta gyvybingumą praradusiai, pilko atspalvio odai prižiūrėti. Drėkinamosiomis savybėmis pasižyminti lakštinė kaukė suteikia odai skaistumo, padeda ją atgaivinti. Kaukė sukurta naudojant liposomų technologiją. Sudėtyje yra persikų ekstrakto, šalto spaudimo vaisių tirpalo.

NAUDOJIMAS: Veidą nuprauskite, nuvalykite toniku. Uždėkite kaukę ant veido. Palikite 10–20 minučių. Kaukę nuimkite, skysčio perteklių pirštų pagalvėlėmis įtapšnokite į odą.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis rožinis maišelis puoštas žaismingais persikų paveikslėliais. Pakuotė žaisminga, gal net kiek mergaitiška, bet atrodo visai patraukliai. Man asmeniškai daug žavesio prideda didelė raidė C, kuri reiškia Calming (angl. - raminanti), tad turint kelias skirtingas šios serijos kaukes, lengva identifikuoti ir greitai atrasti, kokio poveikio kaukės reikia.

Kvapas. Paprastai korėjietiškos veido kaukės skaniai nekvepia, paprastai atvirkščiai - kvapų pridėta, bet smirda. Šiuo atveju manęs laukė staigmena, nes kaukė realiai kvepėjo persikais, ne visiškai tikroviškais, bet net nežinant buvo galima suprasti, kad čia persiko kvapas.

Konsistencija medvilnės/ medžiagos lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Xanthan GumBetaine, Erythritol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Butylene GlycolBeta-Glucan, Biosaccharide Gum-1, Alteromonas Ferment Extract, Black Strap Powder, Caprylic/ Capric Triglyceride, Centella Asiatica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Phytosterols, Disodium EDTA, PhenoxyethanolChlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Fragrance, Linalool, Benzyl Salicylate.


Poveikis. Esu maloniai nustebinta dėl veido kaukės sudėtinių dalių - sudėtis iš esmės saugi, išskyrus konservantą ir kvapų ingredientus. Sudėtyje labai daug odą raminančių, gyti padedančių, atsinaujinimą skatinančių ingredientų, labai daug drėkiklių, keletas odą kondicionuojančių ir minkštinančių ingredientų.

Mane nustebino kaukės lakštas, kuris neatrodo kaip tradicinis medvilnės lakštas - jis kažkoks iš kvadratinių langelių suaustas ir su skylutėmis. Gal dėl to, kad grubiau austas, jis ne toks švelnus ant veido odos, kaip grynai medvilnės, įprastų lakštų. Kaukės maišelyje serumo kiekio pilnai pakanka ne tik vienam naudojimui, bet ir sekančiam kartui vietoj veido serumo.

Veido kaukė lengvai užsidėjo ant veido odos ir visai tolygiai, gražiai išsilygino. Aš visuomet kaukes laikau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas, neperlakant ant veido odos.


Pirmiausia turiu pastebėti, kad veido kaukė visai neblogai sudrėkina odos paviršių. Kadangi šiuo metu neturiu jokių odos sudirgimų, nepastebėjau, kad ramintų, tačiau kadangi raminančių ingredientų laba daug, tikiu, kad padeda. Apskritai esu labai patenkinta, kad nusiėmus kaukę veido oda įgauna tokio intensyvaus, stiklo spindesio, žinote, to tokio, kaip korėjiečių švytinti sveikata veido oda. Efektas puikus, veidas po kaukės puikiai atrodo ir gerai jaučiasi ir nepasakyčiau, kad serumas palieka lipnumą - vos vos tik nuėmus kaukę yra, bet... jis labai greit dingsta, kai serumas pilnai susigeria į odą. Tad veido kaukė tiesiog man labai patiko - efektas malonus, sudėtis gera, kvapas malonus ir kaina labai patraukli.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų EVELINE "mini MAX" nagų lakas No. 489.

Komentarai