Makeup Soft Sponge - makiažo kempinėlių rinkinys iš Temu "Avocado green" 7 vnt.

Makiažo kempinėlės šiuo metu greičiausiai yra dažniausiai perkamas dalykėlis ir tiesa ta, kad pas mus jos brangios, o visos nusidėvi daugmaž taip pat greitai. Dar pas mus būna tokios kietos, kad naudoti neįmanoma. Tad kažkada priskaičiusi atsiliepimų, kad merginos jas perka Aliexpress, Temu ir kitose kiniečių parduotuvėse, nusprendžiau išbandyti ir pati - reikia, įdomu ar geros, o ir sutaupyti, jei kokybė tokia pat gera, tikrai galima. Tad kažkurio naršymo metu užmačiau 7 vnt. rinkinuką ir įsigijau.


Produktas: Makeup Soft Sponge - makiažo kempinėlių rinkinys iš Temu "Avocado green" 7 vnt
Gamintojas: nenurodytas. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams ir pudriniams produktams padengti
Medžiagos: nenurodyta
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: kiek tvirtesnės, mažiau minkštos nei tikėjausi
Matmenys: SAUSŲ: mažos - aukštis 3 cm, apimtis 6 cm ; didelės aukštis 6 cm; apimtis 13 cm. DRĖGNOS padidėja 1,5 karto
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Temu

Ką žada gamintojas: Sausiems ir kreminiams produktams padengti. 


Makiažo kempinėlės atkeliauja plastikiniame inde su užsukamu dangteliu, kuris primena stiklainį. Esant poreikiui bus galima susimesti kokias smulkmenas, tad indas ne tik toks, kad nusipirkau ir išmetei, bet ir sagas galima susidėti, po to, kai kempinėlės jau sunaudotos. 😅

Rinkinyje yra 7 kempinėlės, kurių 4-ias tikrai drąsiai panaudosiu. Jos įprasto dydžio, skirtos kreminei pudrai padengti. Dvi iš jų su kirstu šonu, o kitos dvi - plokščia, skersai kirsta apačia. Tokias kempinėlės naudoju kasdien, tokių rinkinio ir ieškojau. Kitos trys yra ženkliai mažesnės, lašo formos kempinėlės, skirtos maskuokliui paskirstyti. Kelis kartus bandžiau naudoti, bet man nepatogu, maskuoklio praktiškai nenaudoju, o jei ir dengiu, tai skirstau šepetėliu. Gal pabandysiu tas mažytes makiažo pagrindui, kai turėsiu daugiau laiko, bet šiaip, su mano makiažo rutina jos sunkiai panaudojamos. 


Renkantis vieną iš šių rinkinių, galima pasirinkti skirtingas spalvas. Man gražu žalia, todėl išsirinkau tokios spalvos, skirtingų atspalvių rinkinuką. Ir iš ties spalvos atrodo labai gražiai, skaniai ir patraukliai. Nors gamintojas siūlo pudrinius produktus dengti su sausa kempinėle, tačiau man asmeniškai nepatogu, tad drėkinu ir naudoju įprastu būdu - sudrėkintą. 


Drėgna makiažo kempinėlė padidėja 1,5 karto, tampa minkšta, maloni prie odos, tačiau turi nemažai tvirtumo ir spyruokliavimo. Jos nėra tokios minkštos, kaip BeautyBlender, vos tvirtesnės, tačiau nepaisant to tvirtumo  - patogiai, lengvai ir maloniai padengia makiažą. Jokių problemų dengiant neturiu, na o kalbant apie nusidėvėjimo laikotarpį - vienos kempinėlės man pakako 3 mėnesiams. Gal dar galėčiau išspausti ir naudoti ilgiau, tačiau nusidėvint ji palaipsniui praranda formą, tampa panaši į guminę, todėl manau 3 mėnesiai yra tas laiko tarpas, kai galima patogiai naudoti.


Ir visai fainas šitas rinkinukas - sumokėjau tiek, kiek pas mums mokėčiau už vieną kempinėlė, o gavau 4 kartus daugiau (neskaitant tų mažuliukų). Kempinėlės man patinka, pirkinys vykęs, nors ne tokios minkštos, kaip tikėjausi. Reikės dar ką iš jų išbandyti, gal sekantį kart rinkinius be mini kempinėlių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai