ORIFLAME "Possess The Secret" parfumuotas vanduo moterims

Rugsėjis dažnai pasižymi pereinančiais orais, kai vieną diena dar gryna vasara, o kita - jau rudeniška ir vėjuota. Pastaruoju metu dienos tokios, kad ryte į darbą įsiruoši rudens sezonu ir vėsuma, o po pietų grįžti atsilapojusi, kaip karščiausią vasarą. Aš dar šią savaitę buvau išbėgusi vasarine suknele, bet ryte be striukės jau senokai neįmanoma. Nemėgstu to pereinamojo laikotarpio, kai reikia gerai apgalvoti ką rengtis. Ir labai panašiai yra su kvapais - jei ryte drąsiai gali ištraukti visus sunkesnius rudens aromatus, tai jau po pietų jie skamba keistai, nedera prie šilumos. Tam keistam metui, rudens pradžiai, reikia pereinamojo sezono kvapų, kurie jau šiek tiek sunkesni, nei vasariški, bet ne tokie intensyvūs ir sunkūs, kaip rudenį. Iš tokios kategorijos yra Oriflame Possess the secret aromatas, apie kurį šiandien noriu savo nuomone pasidalinti su jumis.


Produktas: ORIFLAME "Possess The Secret" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2018 m.
Aromato kūrėjas: Elise Benat ir Fabrice Pellegrin
Kaina: pilna kaina 41,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt, Notino
Kvapo kategorija: gėlių - rytietiškas

Gamintojo aprašymas: „Possess The Secret“ moteriškame kvapiajame vandenyje sutelkta Idunos dvasia. Žinoma kaip amžinos jaunystės deivė, Iduna žino nemirtingumo paslaptį. Idunos galios paslaptis slypi nemirtingumą suteikiančiuose auksiniuose obuoliuose. Kaip vienintelė magiškų obuolių sergėtoja Iduna valdo Toro, kaip ir kiekvieno dievo, likimą.

Stipriame ir moteriškame „Possess The Secret“ kvapiajame vandenyje sutelkta Idunos auksinių obuolių galia. Rezultatas – Golden obuolių akordas – ypatingai moteriškas obuolių ir orchidėjų natų mišinys. Aromatas prabyla vandeninėmis ir sultingomis bergamočių natomis, rafinuotais vandeniniais jazminais ir traškiais saldžiaisiais juodaisiais serbentais. Širdyje išryškėja jausmingoji kvepenė paryškinta Golden obuolių akordu. Nepamirštamą pėdsaką palieka vertingos santalmedžių ir vanilės natos, sustiprintos rafinuotų heliotropų žiedų akordų.


Viršutinė nata: juodieji serbentai, bergamotė, jazminas
Širdies nata: obuoliai, kvepenė, orchidėja
Apatinė nata: saulėgrąžos, santalo mediena, vanilė


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citral, Geraniol, Phenoxyethanol, CI 17200, CI 19140.


Pakuotė. Nu labai graži pakuotė ir šį kart pagirsiu, kad ne tik graži, bet ir kokybiška - pakuotės viduje yra pastorintas įdėklas buteliukui apsaugoti. Jis būna ne visuose šios kompanijos aromatuose. Apskritai dauguma Oriflame produktų tokio įdėklo neturi, todėl iš kart galima suprasti, kad gamintojas teikia daugiau dėmesio produkto kokybei. Pastelinės rausvos spalvos kartono dėžutė puošta aukso spalvos užrašais, ant pakuotės yra iškilūs ir įspausti raštai. 

Stiklinis buteliukas skaidraus stiklo su aukso spalvos purkštuku. Jūs tik pasižiūrėkite, kokio grožio purkštuko kaklelis, tarsi apipintas aukso grandinėmis ir pakabukais. Buteliukui šita "apykaklė" suteikia daug žavesio ir nors nepasakyčiau, kad labai prabangi, tačiau prabangos suteikia, juolab, kad tas plastikas blizga, tarsi metalas. Ši pakuotė neturi atskiro dangtelio, apsaugančio purkštuką, tačiau pats purkštukas pasisuka į šoną ir užsifiksuoja, tuomet nepavyks nuspausti, o norint naudoti, reikia pasukti atgal. Deja, bet šis sprendimas nėra iki galo išpildytas, nes rankinėje man pasisuka į šoną nuo trinties su kitais daiktais, bet nepastebėjau, kad netyčia nusispaustų. 

Lyginant su kitais šios kompanijos aromatais - giriu gražią, patrauklią, patikimai apsaugotą pakuotę, kuri puikiai atrodo ir yra patraukli. Beje, džiugu, kad pakuotė nėra masyvi, tad lengva įsimesti į rankinę ir kvapą atnaujinti dienos eigoje.


Kvapas. Šis aromatas yra iš serijos Possess, bet pats Possess aromatas man regis yra prastai subalansuotų vaisių (jei gerai prisimenu), tad nusprendžiau pirkti šitą, kurio ir natos labiau patiko mano skoniui ir pagal tai, kas žadama, atrodė man tiks labiau. Apskritai Possess linija sukurta moterims - deivėms, o mano turimas - skandinavų deivei Idunai dedikuotas. 

Tik pasipurškus užuodžiu gaivias, sultingas, tiesiog fantastinio aromato juodųjų serbentų ir žalių obuolių natas, kurias kelių sekundžių bėgyje šiek tiek prislopina bergamotė ir jazminas. Pirminės sultingos natos prislopsta, užleisdamos vietą citrusiniam, kiek duslesniam sąskambiui. Šiame aromate tikrai negaliu sakyti, jog natos eina eilės tvarka, viršutinė ir širdies nata man mainosi, keičiasi tarpusavyje tai paslėpdama, tai papildydama vienus ar kitus aromato sąskambius. 

Ryškaus, žaliojo obuolio natą papildo kiek aštresnis kvepenės skambesys. Šis akordas suspindi ryškiai, šviesiai ir spinduliuoja gaiva, saldumu ir traškumu. Mmm... šis sąskambis labai maloniai kvepia... atrodo, kad kvepenė aromatui suteikia brandumo ir subtilumo kvapui, nes tik obuolys... na gali skambėti tiesiog nebrandžiai, vaikiškai ar nuobodžiai. Maloniai stebina, kad nuobodulio, įprastinių kvapų ar jau pabodusių kombinacijų čia nėra. O viskas taip puikiai subalansuota, kad tįsta seilė.

Ant mano odos kvapas nusistovi su beveik nebejaučiamomis citrusinėmis (bergamotės) natomis. Dominuoja kiek sunkesnis saulėgrąžų, lengvos santalo medienos ir lengvo saldumo suteikiančiu žiupsniu vanilės.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Aromatas nėra nei labai stiprus, nei labai ilgai išliekantis. Man jis jaučiasi per daugmaž ištiestą ranką ir šiuo atveju nelabai priklauso, kiek jo purškiu. Šiaip dienos metu mėgstu 2-3 papurškimus, bet ir po 5-ių kvapas nėra nei labai stipresnis, nei intensyvesnis, tad ir purškiu tuos 2-3 kartus ir jo man visiškai pakanka. Išlikimas manęs nenustebino - išlieka apie 4-5 valandas. Kvapą, dėl bergamotės ir aiškios citrusų natos, būčiau linkusi priskirti citrusiniams aromatams ir joks citrusų kvapas neišlieka ilgai. Kažkaip šiuo atveju išlikimo pakanka, greičiausiai dėl to, kad aromatas labai tolygaus intensyvumo ant odos išlieka.


Jei keli ankstesni kvapai nesužavėjo, tai šituo aš džiaugiuosi. Tiesą pasakius, gal tai labiau vasaros, nei rudens kvapas, kurį gamintojas puikiai subalansavo. Ant mano odos jis dominuoja obuolių, bergamotės ir kvepenės kombinacija ir kvepia... na tiesiog dieviškai gardžiai - traškiais žaliais obuoliais, saikingu saldumu ir puikiai subalansuotu aštrumu (ne pipiriniu, turiu galvoje kampuotumą). Man jis labai primena Dolce & Gabbanna Light blue ir Burberry Women kūdikį. Malonus, gaivus, šviesus, garsus ir puikiai pritinka vos orai pradeda vėsti ir vakarais jau ima jaustis ruduo, tad greičiausiai vasaros pabaigai - rudens pradžiai. 

Aromatas panašus į:
- BURBERRY "Burberry Women"
- JEANNE ARTHES "Sultane"
- ID PARFUMS "Ame Toscane"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų REVERS "Diva" nagų lakas Nr. 86.

Komentarai