POPPY & WILDE "Tiger Lily & Neroli" rankų prausiklis su tigrinių lelijų ir neroli aromatu

Ketvirtadienis man yra sunkiausia savaitės diena, žinot, panašiai kaip daugumai sunkus pirmadienis, tai man - ketvirtadienis. Ir ne tai, kad nekenčiu ketvirtadienių, ne, tiesiog diena visuomet būna intensyvesnė ir labiau vargina, nei kitos. Tad greičiausiai natūraliai ketvirtadieniais stengiuosi arba iš viso nerašyti, arba renkuosi tuos trumpus įrašus, kur tik sudėliojau kelis sakinius, trumpai papasakoju kas ir kaip ir tiesiog keliauju ilsėtis. Tad šiam kartui irgi trumpai - apie skystą muilą, nebrangų, didelėje talpoje.


Produktas: POPPY & WILDE "Tiger Lily & Neroli" rankų prausiklis su tigrinių lelijų ir neroli aromatu
Gamintojas: "I love cosmetics" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: prausti rankų odą, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didelė pakuotė ir gera kaina
Labiausiai nepatiko: paprasta sudėtis, šiek tiek sausina
Tūris: 500 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Gaivaus tigrinių lelijų ir žaliųjų citrinų kvapo prausiklis švelniai prausia ir atgaivina odą. Sudėtyje yra 97 % natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.

Sudėtis:  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal.


Mano nuomonė. Pirmiausia greičiausiai noriu pradėti nuo pačios pakuotės - mane sugundė gražus, akiai patrauklus, lengvai reto dizainą primenantis paveiksliukas. Kam gali nepatikti paukščiukai ir gėlytės? Miela, mergaitiška ir man patinka. Gal tik oranžinė ne visai mano spalvų gama, bet visuma atrodo labai gražiai. Didelė pakuotė rankų muilo ir paprasto dizaino buteliukas sudėliojo galutinius taškus įsigyti. Pakuotės pompa patogi naudoti, dozuoti priemonė ir beveik baigiantis muilui, - nebuvo nei užstrigusi, nei sutrikusi - dozuoja vienodai, patogiai ir lengvai.

Muilo sudėtis yra labai paprasta ir pigi: vanduo, SLS sudaro priemonės pagrindą. Vienintelis odą drėkinantis ir kondicionuojantis ingredientas yra glycerinas, kuris irgi gana pigus ir paprastas. Tačiau jau peržiūrint sudėtines dalis tampa aišku, kad tikrai nedrėkins rankų, nekondicionuos, neminkštins ir nedarys nieko įmantraus. Visa laimė, kad ir sausinimas labai minimalus, tad po naudojimo visuomet naudoju rankų kremą.

Gelinės tekstūros rankų muilas gerai suputoja, švariai plauna rankas. Kadangi prausiklis pigus, viltis dėjau į intensyvų aromatą, tačiau kvapas nėra stiprus, jis gana silpnas, jaučiama gaiva ir lengva, šiek tiek citrusinė neroli nata. Aromatas labai, labai švelnus ir po prausimo ant rankų neužsilieka. 

Muilas pigus, paprastas ir elementarus. Jei reikia tik paprasto produkto rankoms nusiplauti, be jokio stipresnio kvapo, be saugesnės sudėties ir didelio kiekio pigiai - tai šitas muilas visai neblogas pasirinkimas. Tačiau nieko įmantraus ir nieko, ką būtų verta kartoti ar specialiai ieškoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  BŪK nagų lakas Nr.206.

Komentarai