MISOLI "Retinol & Collagen" stangrinantys ir drėkinantys hidrogelio paakių padeliai - paakių kaukės

Paakių padelių nenaudoju dažnai, tačiau kartas nuo karto jaučiu poreikį papildomai atgaivinti paakių odą. Tokių padelių bėda ta, kad atidarius pakuotę, ją ir reikia naudoti, nes pradarytoje pakuotėje jie gana greit sausėja, serumas gana greit garuoja, tad kaip ten sakoma, jei jau nusipirkai, tai reikia ir naudoti. Pavasario metu susigundžiau išbandyti Misoli paakių padeliu ir kadangi apie juos pasakoju tik rudenį, greičiausiai suprantate, kad nenaudojau nuolat ir jie taip greit nedžiūva kaip kiti padeliai, o kaip poveikis? Tuoj apie viską papasakosiu.


Produktas: MISOLI "Retinol & Collagen" stangrinantys ir drėkinantys hidrogelio paakių padeliai - paakių kaukės
Gamintojas: "JT Co" Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: paakių odai - drėkinti, stangrinti, jauninti, gerinti toną ir tekstūrą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: po naudojimo lieka šioks toks lipnumas
Tūris: 60 vnt. (30 porų)
Kaina: 13,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Hidrogelio padukai padeda palaikyti gerą raukšlių turinčios odos būklę. Priemonė pasižymi jauninamuoju poveikiu, gerina odos toną ir tekstūrą.
Sudėtyje yra retinolio ir kolageno.

NAUDOJIMAS: Nuvalykite odą aplink akis. Atsargiai išimkite hidrogelio padukus, uždėkite juos po akimis, mažesnioji pusė turi rodyti į akies vidų. Padukus palikite 20–30 minučių. Nuimkite padukus, o likusį skystį pirštų galiukais įtapšnokite į odą.


Pakuotė. Labai mielo, rožinio dizaino pakuotė su angeliukais, rožiniu marmuru ir mergaitišku dizainu pakuotė traukia akį. Ir pakuotė, nors ir balansuoja ant žaismingumo ir vaikiškumo ribos, bet jos neperžengia, pakuotė neatrodo prastai, labiau miela, nei vaikiškai juokinga. 

Kartoninėje dėžutėje supakuotas plastikinis indelis su užsukamu dangteliu. Po juo standartiškai yra apsauginė folija ir mentelė kaukėms paimti. Beje, nežinau kodėl, bet tokiose pakuotėse esančios mentelės nėra patogios - taip, užapvalintais kampais, kad nepažeistų padelio, tačiau visos jos būna per storos, kad patogiai paimtų vieną padelį. 

Kvapas gaivus, kosmetinis, tačiau nėra nei malonus, nei nemalonus. Man retas pakvėpintas korėjietiškas kosmetikos gaminys kvepia iš ties gerai - su poveikiu jiems sekasi puikiai, o va su kvapais, - nelabai.

Konsistencija higrogelio padeliai, užpilti veikliuoju serumu.



Sudėtis: Aqua, Glycerin, Calcium Chloride, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl - 10 Laurate, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ethylhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Adenosine, Sodium Phytate, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Collagen, Melia Azadirachta Leaf Extract, Glucomannan, Dextrin, Tocopherol, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Arachis Hypogaea Oil, Polysorate 60, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 75470


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis - vos keli vidutinio saugumo, o visa kita sudėtis ne tik saugi, bet ir naudinga odai. Sudėtyje minkštikliai, drėkikliai, antioksidantai, odą kondicionuojantys ir odą šviesinantys, atsinaujinimą skatinantys ingredientai. Sudėtyje yra ir retinolio ir vitamino E, glicerino, kolageno ir kitų naudingų ingredientų.

Mane labai džiugina, kad šie padeliai ne taip greit džiūva, kaip kiti, tad naudoti tinka ilgesnį laiką - nesi priverstas per mėnesį sunaudoti. Patys padeliai standartinės formos, patogiai užsideda. Tiesa, prieš atidarant indelį, visuomet jį supurtau, kad serumas gerai pasiskirstytų ant padelių. Laikau pagal gamintojo rekomendacijas ir dažniausiai naudoju ryte, kai norisi žvalesnių akių efekto.

Nusiėmus jaučiu, kad padeliai pastangrina paakių odą, ji nėra tokia suglebusi ar pavargusi. Be to, pastebiu, kad ir padrėkinta - jausmas labai geras. Tačiau efektas ne tik jaučiamas, tačiau ir vizualiai matomas - pastebiu, kad kas kart panaudojus, paakiai atrodo skaistesni, šviesesni, pajaunėję. Skaistesnė paakių sritis atveria akis, todėl visas veidas atrodo žvalesnis, jaunatviškesnis ir tarsi po gero poilsio.

Efektas man labai patinka, padeliai nė trupučio nedirgimo paakių odos, nors prieš tai su dažnais dilgčiojimas jautėsi! Tad tikriausiai puikiai tiks ir jautresnei odai. Vienintelis trūkumas galėtų būti po naudojimo liekantis lipnumas, kuris dingsta per pusvalandį. Tačiau jei patepsite paakių ar veido kremu - lipnumas nebesijaučia ir nebeerzina. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai