ARTDECO High Performance Lifting Foundation - stangrinantis, drėkinantis makiažo pagrindas "10 warm reflecting beige"

Kelias dienas pasiėmiau išeiginių, nes sirguliuoju - šį kart tiesiog neįvertinau vėstančios temperatūros ir vėjuotų pajūrio orų. Mes visą vasarą miegam namuose pasidarę skersvėjus ir jų tikrai nereikėjo pastarosiomis naktimis, o dar ir lauke prabėgau šiukšles išnešti atviru kaklu ir to pakako. Temperatūra nėra didelė, bet kaip skauda gerklę ir kaip silpna... arbatos jau nebepadeda, teks traukti sunkesnę artileriją. 

Kur mes baigėm su įrašais? Palaipsniui pasakoju apie tendencijas ir į tarpus, tai kas suplanuota, nes ne visiems įdomios tos tendencijos, o yra dalis, kuri jų labai laukia, tad miksuoju, rodau, kad visiems būtų ką paskaityti. Paskutinį kart pasakojau apie spalvų tendencijas, tad šiam kartui pagalvojau, kad pradžiuginsiu dekoratyvinės kosmetikos įrašu ir parodysiu jums mano patį mylimiausią vasaros kosmetikos produktą, na čia toms dienoms, kai realiai dažiausi, nes kažkodėl vasarą buvo daugiau dienų, kai makiažo nenorėjau ir ne viena savaitė, kai kosmetikos priemonės tiesiog dulkėjo pamirštos.


Produktas: ARTDECO High Performance Lifting Foundation - stangrinantis makiažo pagrindas "10 warm reflecting beige"
Gamintojas: "Artdeco". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: neaiški atspalvių sistema - nerangu šviesių atspalvių
Tūris: 30 ml
Kaina: 32,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Pagal naujovišką formulę sukurtas makiažo pagrindas drėkina ir vizualiai glotnina odą, suteikia skaistumo. Priemonė tolygiai dengiasi, gerai maskuoja, suteikia matinį atspalvį bei atgaivina pavargusią odą. Taip pat jis atspindi šviesą ir suteikia odai auksinio švytėjimo bei aksominio švelnumo. Makiažo pagrindas tinka visų tipų, ypač pavargusiai odai.

Sudėtyje nėra mineralinių aliejų, lanolino.
Sudėtyje yra polysilikono, aukso dalelių, hialurono rūgšties, vitamino E, UV filtrų.


Pakuotė. Labai graži, elegantiška ir solidi pakuotė. Pirmiausia kartoninė dėžutė padengta blizgia sidabro spalva, kurioje gal ir negali savo atspindžio matyti, bet aplinkos kontūrai puikiai matosi, tad fotografuoti reikėjo gerai apgalvojant kampus. Man labai patinka ir matinio skaidraus stiklo buteliukas su blizgiu sidabro dangteliu, kuriame jau į save, kaip veidrodyje galima pasižiūrėti. Iš pradžių galvojau, kad pompa nenusisuka, o man tai minusas - gi visų likučių neiškrapštysi, - tačiau nusisuka, tad bus galima sunaudoti iki paskutinio lašo. Pompa patogi paspausti ir greičiausiai vienintelis trūkumėlis yra tas, kad dangtelis labai jau nestabiliai užsikemša ant buteliuko - nelabai saugu pasiimti kartu ir keliauti.

Kvapas. Matau, kad gamintojas priemonės sudėtyje naudojo kvapiąsias medžiagas, tačiau man asmeniškai kvapas labai nemalonus - smirda kažkuo, kas primena kambario dažų ir drėgnų mielių kepimui mišinį. Nepatinka, erzina ir... visa laimė, kad jaučiasi tik dengiant ant odos ir gal dar kelias sekundes po padengimo.

Konsistencija vidutinė - aukso viduriukas tarp skystos ir tirštos. Trinant tarp pirštų jaučiamas šios toks sunkumas ir lengvas riebumas.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, TRIETHYLHEXANOIN, LAURYL PEG-8 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TALC, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (NANO), DIMETHICONE, PEG/ PPG-18/ 18 DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, SODIUM DEHYDROACETATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, METHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, POLYSILICONE-11, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, STEARIC ACID, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SILICA, HYDROGEN DIMETHICONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LAURETH-12, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.
+/- (MAY CONTAIN): CI 77480 (GOLD), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nežinau kaip vertinti priemonės sudėtį, nes čia tikrai yra visko. Pirmiausia greičiausiai matote, kad tiesiog visa puokštė konservantų iš parabenų šeimos, nemažai kvapiklių, tam nemaloniam kvapui sukurti ir keli nesaugūs ingredientai. Tačiau kartu sudėtyje yra silikono, kuris išlygina odos paviršių ir užpildo nelygumus. Gamintojas ne šiaip pažadėjo, o realiai panaudojo dažiklį iš aukso miltelių (taip, tikro aukso), o ir sudėtyje labai daug odą kondicionuojančių, drėkinančių ir minkštinančių ingredientų, tarp kurių ir natūralūs augaliniai ekstraktai ir hialiurono rūgštis. Negana to, gamintojas pasirūpino, kad dekoratyvinė kosmetika ne tik suteiktų momentinį efektą, bet sudėtyje įdėjo retinolio, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje gali pagerinti odos būklę, mažinti senėjimo požymius. Tiesa, retinolis visiškai netinka besilaukiančioms moterims, todėl visuomet reiktų atkreipti dėmesį į priemonės sudėtines dalis prieš perkant produktus. Apskritai tai gausa ir gėriu esu patenkinta - nublanksta ir nesaugūs konservantai ir kvapų ingredientų gausa.

Manau, kad su šiuo produktu yra didelė bėda dėl atspalvių arba aš visiškai nesuprantu sistemos. Logiškai mąstant, mano pasirinktas 10 atspalvis turėtų būti šviesiausias, tačiau jis toks tamsus, kad reikėjo gerai įdegti, kad galėčiau pagaliau jį naudoti, o ir rinkoje esantys 12 bei 11 numerio atspalviai pagal swatchus atrodo dar tamsesni. Gal kiek šviesesnis atrodo 15 numeris, bet čia man trūksta logikos - paprastai atspalviai eina nuo šviesiausio iki tamsiausio - ar gali būti, kad pas šį gamintoją taip išmėtyta? Ir to 15 numerio niekur pas mus nėra - tai kaip išsirinkti? Gal galima kokius šviesinančius lašiukus naudoti, tačiau jų pastaruoju metu rinkoje nesimato, o ir papildomos priemonės keičia makiažo pagrindų konsistenciją bei poveikį, tad... didžiausias klausimas išlieka iki šiol - ką daryti žiemą? Ir ką daryti šviesiaodėms? Atsakymo neradau. Turiu gana tamsų "beige" atspalvį, kuris puikiai tiko tik po trijų soliariumo mėnesių ir gero, ilgo deginimosi gamtoje. 

Retai fotografuoju iš šios pusės - mano nuomone tai mano "negražioji" veido pusė.

Priemonė dengiasi kaip pasakėlė... labiausiai tokius produktus mėgstu dengti su makiažo kempinėle - taip patogiausia, greičiausia ir efektas atrodo natūraliausiai. Padengiu greitai ir kas kart aikčioju nuo atspindžio veidrodyje - tai yra vienas tų nuostabiųjų makiažo pagrindų, kuris ne tik išlygina odos paviršių, ne tik sulygina spalvą, tačiau ir pajaunina ne vienus metelius! Mano veido oda sveikai spindi, atspalvis tolygus ir ne tik - oda atrodo ženkliai jaunesnė, raukšlės mažiau pastebimos, veidas stangresnis, patrauklesnis, gražesnis. Efektas yra tiesiog nuostabus! Ir jis lygiai toks pat išlieka visą dieną. Nors... darbe labai daug kalbu telefonu ir pastebiu, kad šiek tiek atsispaudžia ant ragelio, bet ant veido jokio pokyčio nesimato.

Na ir žinoma, didžiausias mano rūpestis su tokiais, intensyviau maskuojančiais produktais, yra nerimas, kad produktas apsunkins ir sausins veido odą. Nesausina! Neapsunkina! Nors neapsakyčiau, kad drėkina, tačiau oda puikiai jaučiasi visą dieną! Puikus, nuostabus, nepakartojamas, kartojimo vertas produktas tik... kaip išsirinkti tinkamą atspalvį? Kur gauti šviesesnių žiemos metui? Gal jums pavyko nulaužti Artdeco kreminių pudrų kodą ir supratote kas ir kaip? Pasidalinkite - labai, labai noriu tokio pat, tik šviesesnio atspalvio buteliuko. Įsimylėjau!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai