2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Šią savaitę buvau rimtai sunegalavusi, tad nei apie darbus, nei apie įrašus galvoti nesinorėjo. Bet, kaip ten sakoma - visos bėdos baigiasi, tad beveik pasveikau ir į tinklaraštį grįžtu su trenksmu! Žinau, kad labai, labai visuomet laukiate plaukų tendencijų, tad primenu, kad su plaukais susijusias madas dalinu į dvi dalis - šiandien pristatau jums pirmąją plaukų įrašo dalį ir noriu papasakoti bei parodyti populiariausias šio sezono plaukų spalvas bei plaukų aksesuarus. Artėjant šaltiems orams labai smagu atsinaujinti, o kartais tereikia pokyčiams įkvepiančios idėjos, tad labai kviečiu pasižvalgyti, o įrašo pabaigoje kaip visuomet, rasite svarbiausių šios temos akcentų santrauką.


📌 PLAUKŲ SPALVOS:


Platininė blondinė


Old money blondinė
Prabangus šviesus dažymas su natūraliomis sruogomis.


Veidą įrėminančios, šviesios sruogos
Šilto tono šviesintos sruogos ties veidu.


Creme brule blondinė
Blondinė su šiltu aukso spalvos baliažu ir šilto medaus sruogomis. Saulės nubučiuotų plaukų efektas.


Apricot blonde blondinė
Blondinė su abrikosų spalvos tonu.


Gintaro blondinė
Blondinė su raudonos/ vario spalvos tonu.


Bronde - tarp blondinės ir brunetės
Tamsinta blondinė arba šviesinta brunetė. Šviesesni galai (iš brunetės į blondinę) arba šviesesnės šaknys (iš blondinės į brunetę).


Rudas, minimalus baliažas
Tamsiai rudi plaukai, paryšinti šilto karamelinio tono sruogomis ir galais.


Brunetė
Šiltesnio, rudens atspalvio ruda. Šokolado ruda.


Labai tamsi brunetė
Labai tamsiai ruda, beveik juoda brunetė.


Espreso juoda
Sodri, šilta juoda.


Juoda
Rašalo juodumo, intensyvi juoda.


Vyno raudona


Kaštoninė
Tamsi brunetė su intensyviu, šiltu kaštoniniu atspalviu.


Vario
Raudonas pagrindas su vario atspalviu.


Pumpink spice red
Raudona su intensyviu, oranžiniu atspalviu


Oranžinė
Intensyvi oranžinė su cinamono spalvos tonu.


Pastelinė rožinė


Neoninės spalvos



📌 PLAUKŲ AKSESUARAI:

Galvos skarelės


Perlų lankeliai


Plaukų segės - krokodilai


Masyvūs segtukai



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos plaukų spalvų ir aksesuarų tendencijose?

Šį sezoną madingų spalvų labai daug ir iš ties gal tik vieną super populiarią tendenciją - BRONDE - tarp blondinės ir brunetės, kurią lengvai gali susikurti tiek blondinės, tamsindamos plaukus, tiek brunetės, jas šviesindamos. Šviežias vėjas, kurį jau teko matyti ir realiai, o ir šiaip visas internetas pilnas bronde pavyzdžių. 

Jei nesinori prisirišti prie konkrečios spalvos ar keisti turimos - to daryti visiškai nereikia, nes iš esmės visos šio sezono tendencijos yra susijusios su natūraliai atrodančiomis, šiltomis sruogomis ar šilto atspalvio tonavimu. Ruduo į plaukų tendencijas įneša žemiškumo, šilumos, kremiškumo, nuo persikinės blondinės iki šokoladinės; nuo triufelių juodos iki varinės. Svarbu, kad pasirinktas dažymas atrodytų kuo natūraliau.

Plaukų aksesuarai šį sezoną gausa nepasižymi. Dažniausiai rudenį renkamės skrybėlaites ar kepures, tad papildomi, masyvūs ar įmantrūs aksesuarai lieka paslėpti po jais. Jei norisi populiariausių, tai drąsiai rinkitės krokodilo seges - žnyples, žaiskite su gausiu kiekiu, masyvių plaukų segtukų. Pasiilgusios romantikos galite rinktis perlais nusagstytus plaukų lankelius, o kol dar nespigina kaulus kaustantis šaltis - vietoje įprastos kepurės ar skrybėlės, prie mėgstamo paltuko puikiai atrodys įdomių, šiltų rudeniškų raštų ir spalvų skarelė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai