2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: raštai

Man atrodo, kad rašai ir spalvos yra tie tendencijų įrašai, kurie viską suriša į vieną. Žinant, kokios spalvos ir kokie raštai sezoną bus populiariausi, lengvai galima išsirinkti to rašo ne tik aprangą, bet ir raštuotus batus, rankinę, aksesuarą, jei norisi saugesnio varianto ir šiaip mieliau nešiojate vienspalvius rūbus. Raštai yra labai svarbu, dėl to tiek spalvos, tiek raštai mano cikle apžvelgiami vieni pirmųjų. Šiam kartui dairomės į šaltojo sezono populiariausius raštus ir ieškome, o kas vis gi populiariausia?


Šachmatų ir langelių


Brūkšneliai


Plonos vertikalios linijos


Apskritimai


Kvadratinis retro


Abstraktūs meniški potėpiai


Smulkūs taškeliai


Rudens gėlių


Gėlių sodas arba intensyvus gėlių raštas


Pieštos gėlės


Leopardo



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos raštų tendencijose?

Jei reiktų išrinkti populiariausią raštą šiai žiemai ir rudeniui, tai būtų sudėtinga, nes du raštai drąsiai pirmauja, tad šį kart skelbiu lygiąsias ir tvirtinu - šį sezoną visur bus matomi langeliai ir leopardo kailio raštas. Nei vienas, nei kitas raštas nėra didelė naujiena, nes leopardas atkeliauja iš praėjusios sezono, o langeliai, šachmatiniai ir škotiškų langelių raštais labai dažnai būna šaltojo sezono tendencijose, tačiau šį kart jie kaip niekad populiarūs. Pasirinkus vieną ar kitą, kaip pagrindinį akcentą - tikrai neprašausite.

Šį sezoną populiarios ir rudeniškos gėlės, o jei jaučiatės labai drąsi - ir visas gėlių, pievų sodas. Man širdžiai labai mieli retro raštai ar abstraktūs akvareliniai potėpiai. Šį sezoną stipri biuro apranga, dėl to reiktų atkreipti dėmesį į plonus vertikalius brūkšnelius (pinstripes), kaip akcentą galima pasirinkti smulkius taškelius. 

Sezono raštų ne tiek jau daug, tačiau viena iš smagiausių naujovių yra ta, kad dizaineriai skatina maišyti ir derinti raštus tarpusavyje, derinti ir eksperimentuoti, neapsiribojant tik vienu. Drąsiai įnešti ne tik ryškesnį raštą, tačiau ir leisti lietis savo kūrybiškumui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai