2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: plaukų kirpimai ir šukuosenos

Visai nesenai pasidairėme po madingiausias plaukų spalvas ir aksesuarus rudeniui ir žiemai, o šį kart jus noriu pakviesti antrajai plaukų daliai ir pasižvalgyti po kirpimus bei šukuosenas. Žinau, kad plaukų tendencijos paprastai labai mėgstamos ir laukiamos, todėl skubu viską pristatyti ir kartu pastebiu, kad su tendencijomis jau įpusėjome ir nors kelios dalys tikrai nusikels į spalį, tačiau svarbiausias tikrai spėsime apžvelgti. Tad kaip plaukų stilistai siūlo kirpti plaukus ir kaip šukuoti bus madinga?


Trumpas pixie kirpimas


Bob kirpimas iki ausų


Bob kirpimas iki pečių


Ilgas bob (žemiau pečių)


Stipriai iškarpyti per visą ilgį, shag kirpimas


Per visą ilgį iškarpyti (cowgirl cut)


Rachel kirpimas. Veidą įrėminančios sruogos ir lengvas iškarpymas


Ilgi, sluoksniais iškarpyti (suteikiantys daugiau apimties)


Trumpi kirpčiukai


Ilgi kirpčiukai iš šonų (curtain bangs)


Sklastymas šone


Didelės apimties šukavimas


Lengvos, netvarkingos bangos


Natūrali tekstūra (bed head)


Tvarkinga kasa


Aukštas kuodelis


Itin tvarkingas kuodas


Itin tvarkingos, lygios šaknys



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos plaukų kirpimuose ir šukuosenose?

Kalbant apie plaukų kirpimus, tikriausiai akivaizdu, kad šaltąjį sezoną karaliaus tiesiog bob kirpimas. Ir jei galvojate, kad bob jums netinka, tai šį sezoną siūloma tiek variacijų, kad sau tinkantį ras kiekviena. Pradedant nuo trumpo iki ausų ir baigiant ilgu, žemiau pečių. Jei visgi kažkokiais būdais to bob nesinori, šaltuoju metų laiku būtinai išbandykite iškarpyti plaukus per visą ilgį - šiuo metu madingi didelės apimties plaukai, tad ir karpymas turėtų suteikti vizualios apimtiems, padidinti palukų tūrį.

Šukuosenos šį kart gausa nepasižymi. Greičiausiai reiktų pastebėti, kad šį sezoną vyrauja priešingybės: arba labai tvarkingas, arba netvarkingos, tarsi ką tik iš lovos ar suveltos vėjo. Didelė apimtis arba irin tvarkingos, želė suteptos šaknys. Jei norisi klasikinių šukuosenų - galite rinktis olimpinėse žaidynėse populiarius aukštus kuodelius ar itin tvarkingą kasą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai