2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Makiažo tendencijos! Atrodo ką jau čia naujo beprigalvosi? Bet tiesa ta, kad dažymosi technikos kiekvieną sezoną keičiasi ir labai sveika pasidairyti ir bent minimaliai pakeisti savo įpročiuose. Nes patikėkite, kaip puikiai matosi ne tik iš rengimosi stiliaus, bet ir makiažo, kurios kartos atstovas prieš tave. Būna, moterys dešimtmečius nekeičia makiažo ir dažosi taip, kaip ir prieš 10 ar 20 metų. Kiekvieno pasirinkimas, tačiau man patinka bent minimaliai įnešti naujų vėjų savo makiaže, tad siūlau pasižiūrėti ir pasižvalgyti po šio rudens ir žiemos makiažo tendencijas.


Minimalus veido makiažas


Futuristinis makiažas


Švytinti, veidrodžio efekto oda


Hailaiteris, kontūruojantis veido bruožus


Intensyvūs skaistalai


Šviesinti antakiai


Plonyčiai antakiai


Natūraliai atrodantys antakiai


Lėlės efekto dirbtinės blakstienos


Blizgus, šaltų tonų makiažas (2000 sugrįžimas)


Subtilus katės akių pravedimas


Pilnas akių kontūras


Ryškus akių šešėlio akcentas


Dramatiškas dūminis akių makiažas


Delikatus, metalo ir spindintys šešėlių akcentai


Blizgūs akmenukai akių makiaže


Ryškiai raudonos lūpos


Tamsaus, gotikinio makiažo akcentai: akys arba lūpos



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos makiažo tendencijose?

Tikriausiai pirmiausia reiktų atkreipti dėmesį į pačius svarbiausiu akcentus - šį sezoną bus itin madinga stiklo lygumo, sveiko spindesio oda, kuri tiesiog nežemiškai spinduliuoja. Tokią odą turi dauguma korėjiečių ir šiuo metu ji užkariauja plačiojo pasaulio moterų širdis. Tokiai odai išgauti reikalinga arba labai intensyvi priežiūra, arba subtilaus makiažo priemonės. Beje, tas subtilus veido makiažas karaliaus visą sezoną, neperkraunant kontūravimo, formavimo ir bet kokiomis ryškesnėmis kosmetikos priemonėmis. 

Akių makiaže vyrauja arba balinti antakiai (kurie realybėje iš ties retai gerai atrodo) ir staigmena, į makiažo tendencijas grįžta 2000 - aisiais itin populiarūs siūlelio storumo antakiai. Tokius turėjau paauglystėje ir greičiausiai jie yra labiau skonio, nei mados reikalas - aš savęs nematau taip plonai vėl pešiojančios antakius, tačiau be abejonės, plonyčiai antakiai ant podiumų matomi visur.

Jei reiktų šį sezoną apibūdinti vienu žodžiu, tai be abejonės būtų  s u b t i l u m a s,  kuris vyrauja visur. Dominuoja tendencijos, kuriose mažiau yra daugiau. Populiariausias šį sezoną bus subtilus katės akių pravedimas ar ryškus spalvinis akcentas, kuris subtiliai paryškina visą makiažą ir suteikia akcentinę spalvą visam veidui. Na, o jei norisi ryškiau - labai rekomenduojama prisiminti ryškų dūminį makiažą ar pasitelkti gotikinio, tamsaus, intensyvaus makiažo akcentus - ryškias akis arba beveik juodas lūpas.

Kalbant apie lūpas, šį sezoną vyrauja tik du akcentai, kurių vienas rekomenduoja visiškai natūralias priemonės, suteikiančias natūralių, nedažytų lūpų efektą arba ryškiai raudonas, tamsiai raudonas, bordo lūpas, derinamas su natūraliu veido ir neutralu akių makiažu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai