2024/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Crazy Hair, Fluff, Soosul ir kt.

Na ką, baigėsi pirmas rudens mėnuo ir tik šiandien jaučiasi rimtesnė vėsuma... Tradiciškai paskutinę mėnesio dieną pas jus skubu su naujais pirkiniais, kurių šį mėnesį buvo mažai. Nes visko, ko reikia šiai dienai turiu pakankamai, baigėsi vos kelios priemonės ir tuštėja tik kelios pakuotės, kurioms spalį jau reikės pamainos. Tad ką nusipirkau per rugsėjį?



Jau kartojamas muilas, nes pigus, gerai prausia, maloniai kvepia ir sudėtis nebloga. Nors potencialiai atrodo, kad galėtų sausinti, bet jokio sausumo niekad nejutau, tad apsukusi ratuką vis grįžtu prie šių muilų. Patinka - puikūs produktai.
Lidl, 1,79 Eur (atrodo, nes čekiuką išmečiau)

2. CRAZY HAIR "Lime & Mint" galvos odos šveitiklis, 100 ml
Labai daug gerų atsiliepimų girdėjau apie šios serijos produktus plaukams. Kadangi plaukams šiuo metu visko turiu, šampūną tik tik pradėsiu naują, tai susigundžiau galvos odos šveitikliu. Kol kas nežinau ko tikėtis, bet manau bus gerai. Smalsu ir pačiai, kažkaip atrodo, kad jau visos išbandė, o aš tik dabar šoku į traukinį.
Intymi Svaja, 10 Eur


3. SOME BY MI "Yuja Niacin"šviečiamoji veido želė, 120 ml
Švelnutis, korėjietiškas veido šveitiklis, kuris pagal aprašymą ir sudėtį turėtų puikiai tikti sausai ir jautriai odai. Rinkausi ilgai ir galiausiai nusprendžiau bandyti šitą. Įspūdžius papasakosiu vėliau.
Eurokos, 16,99 Eur

4. KALIYA BEAUTY "VC Orange" Elite Fluid skaistinantis veido serumas, 30 ml
Gavau dovanų iš intymios svajos už pasidalinimą (gavau visą grožio rinkinį, bet kitas priemones pasidėjau į 'sandėliuką', nes dar nereikia, tai neskubu traukti į dienos šviesą. Vitamino C serumas atrodo keistokai, kol kas didelio pasitikėjimo nekelia, bet... tik pabandžiusi žinosiu
Intymi svaja, vertė apie 7 Eur 

5. SOOSUL Ginseng veido kremas, 60 g
Artimiausią savaitę jau prireiks ir veido kremo, tad nusprendžiau išbandyti brangesnį, korėjietišką kremą. Tikiuosi labai gerų rezultatų.
Eurokos, 41,90 Eur

6. FLUFF Exotic Kiwi veido ir lūpų šveitiklis, 80 g
Girdėjau labai daug gerų dalykų apie Fluff kompaniją ir produktus, todėl noriu išbandyti daugiau. Pradėsiu nuo veido šveitiklio. 
Eurokos, pilna kaina 7,99 Eur, mokėjau 4,79 Eur


7. ECODENTA Tartar Eliminating dantų pasta su spanguolių ekstraktu, 100 ml
Lidl, 3,49 Eur (gal, kainos nepamenu, čekį išmečiau)

8. THERA MED Original dantų pasta, 100 ml
Dalli, 3 Eur

Na ir kelios dantų pastos nes jau baiginėjasi vonioje gyvenančios. Pirkau skirtingas, bet abi jos su flouridu.
------------------------------------------------------------------------------------------

Viskas, ištuštinau viską, ką nusipirkau šį mėnesį, nors... pamiršaus Fluff valomąjį losjoną nufotografuoti, nes jis jau naudojamas ir gyvena vonioje. Pirkinių šį mėnesį labai mažai, tik tai, ko labiausiai reikėjo. O koks buvo jūsų rugsėjis?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ne visai į temą, bet eurokos žiūrinėjau šampūnus ir tikrai buvau nustebusi, kad ecolatier kosmetika vėl prekiaujama... Tiesa, dabar kilmės šalis jau nurodyta Serbija ir kt.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Liūdna :( Ir labai keista, nes dabar pagooglinus apie kompaniją, jau nei įkūrėjos nesimato, nei ryšių su Rusija. Viskas gražiai užslapstyta, o mums ir toliau kiša š iš rytų. Gaila, kai parduotuvės apsimeta, kad su tuo viskas tvarkoje - juk pašalino ne šiaip sau...

      Panaikinti
    2. Beje, pastebėjau, kad eurokos.lt nepublikuoja blogų atsiliepimų apie prekes, tik teigiamus :D Dabar kai perki internetu, po kurio laiko atsiunčia el.laišką su prašymu įvertinti nusipirktą prekę. Teko nusipirkti na tikrai porą netikusių prekių ir palikau neigiamus atsiliepimus - kaip manote, buvo jie paviešinti? aišku, kad ne :))) Tik teigiami :D Daugiau net nesivarginsiu rašydama.

      Panaikinti
    3. Aha, tikrai nepublikuoja ir manau kad tai nėra teisinga - juk norime prieš perkant matyti objektyvią nuomonę apie priemonę. Bet yra kaip yra. Aš šioje parduotuvėje nebesitikiu objektyvumo, nuo tada, kai pastebėjau labai neteisingai, iš lempos surašytas sudėtis, praleistus ingredientus ar tik dalį sudėtinių dalių sąrašo. Pardavėjas akivaizdžiai rodo, kad jam nesvarbu pateikti informaciją vartotojui - svarbu pats pardavimas ir kuo daugiau, tuo geriau.

      Aš esu pastebėjusi, kad jei sukritikuoju tinklaraštyje kokį produktą, jis gana greit Eurokos atsiranda su nuolaida/ išparduodamas. Gal tik sutapimas, nes netikiu, kad atstovai skaito. Nors... vienoje Eurokos, kurioje kartais lankausi, dirba mano skaitytoja - linkėjimai, jei skaitai ;)
      Tad gal greičiausiai sutapimas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą