CIEN "Almond" skystas muilas

Kadangi muilo namuose sunaudojame labai daug, dažniausiai perkame didelius gabalinius muilus ir kuo didesnes, skysto muilo papildymo pakuotes. Dažniausiai, nes visko pasitaiko, kai norisi kažką naujo išbandyti, o papildymų tai nėra. Žinome, kad šio ir medaus aromato Cien muilo galima nusipirkti ir standartinėse muilo pakuotėse, bet kai turime savo buteliukus su pompomis, papildymai mums ne tik pigesni, tačiau ir pakuotės pakanka kiek ilgesniam laikui, nei įprasto buteliuko. Tad šį kart Cien muilas iš įprastinės kolekcijos - su migdolais.


Produktas: CIEN "Almond" skystas muilas
Gamintojas: "ZS Cosmetics" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: rankų odos nešvarumams nuplauti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1000 ml
Kaina: 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Skystas muilas puikiai tinka kasdienei rankų odos priežiūrai. Sudėtyje esantis glicerinas drėkina rankų odą.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Cocamide MEA, Styrene/ Acrylate Copolymer, Potassium Sorbate, Lanolin Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Lauryl Sulfate, CI 16255, Tocopherol.


Mano nuomonė. Tiesą pasakius šis muilas sudėtimi labai panašus į medaus ir pieno aromato muilą, skiriasi tik keli ingredientai. Pagrindą sudaro vanduo, putojimą sukelianti medžiaga, emulsiklis ir glicerinas. Standartinė daugumos muilų pradžia ir įprastinė kombinacija. Nors sudėtyje yra ir drėkiklių, tačiau potencialiai priemonė gali sausinti rankų odą.

Muilas kiek skystesnės, nei standartinė konsistencijos, kvepia maloniu, saldžiu, lengvai riešutiniu aromatu. Man asmeniškai šis kvapas malonesnis, nei medaus, nors ir saldesnis. Nedidelis muilo kiekis gera suputoja, švelniai ir švariai prausia rankų odą. Ir didelio kiekio man pakanka gana ilgam laikui.

Iš ties, ilgesnio naudojimo eigoje, dažniau prausiant rankas būtent šiuo muilu, šioks toks sausumas jaučiasi, ypač, jei reguliariai nepatepu rankų kremu. Ir visgi, šis muilas yra pigus, jo sudėtis vidutiniška, o pagrindas bemaž toks pat, kaip ir antra tiek (ir daugiau) brangesnių muilų. Prausia švelniai ir švariai, kvepia maloniai. Mano nuomone tai puikus kainos ir kokybės santykio produktas, kurį žinau - mes kartosime. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai