BISOU Hydro BIO Agava + Hyaluronate drėkinantis veido tonikas su hialuronu, normaliai ir sausai odai

Mėnesį noriu pradėti nuo veido toniko, tikriausiai dėl poros priežasčių, kurių pirma - man beveik baigėsi šis buteliukas, tad, kad įspūdžiai nespėtų pasimiršti, noriu juos užfiksuoti blogo įraše. Antroji priežastis labiau asmeninė - jau kuris laikas, man nelabai sekasi su tonikų pasirinkimu, dauguma jų netiko mano odai, suerzindavo, turėjo alkoholio sudėtyje, tad... ilgai ieškojusi kažko, kas iš ties tiktų sausai odai, dar iki karo pradžios, įsigijau Bisou specializuotą toniką, skirtą sausai ir normaliai odai drėkinti ir ne tik. 
Nepriklausomai nuo bloge išsakytos nuomonės, šio toniko nerekomenduoju pirkti - mūsų pasirinkimai vis dar labai svarbūs karo kontekste. Yra kompanijų, kurios nuleido rankas, yra žmonių, kurie nori viską pamiršti. Suprantama, tai vargina, atsiriboti reikia, bet nepamiršti.


Produktas: BISOU Hydro BIO Agava + Hyaluronate drėkinantis veido tonikas su hialuronu, normaliai ir sausai odai
Gamintojas: LLC "Gridem". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, šalinti nešvarumų likučius
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: matomas ir jaučiamas efektas
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: 150 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Praturtintas hialurono rūgštimi, agavos ekstraktu, dumblių ekstraktu, vitaminais. Puikiai atgaivina odą, sudrėkina, pašalina nešvarumų likučius, paruošia odą tolimesnėms procedūroms. Normaliai ir sausai odai. 
Naudojimas: suvilgyti vatos diskelį ir nuvalyti odą. Po to naudokite kremą. Tik išoriniam naudojimui. Individualus jautrumas atskiriems komponentams. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su atkemšamu dangteliu. Man visai patinka sprendimas naudoti pastelines spalvas ir atrodo, kad veido linijai šis gamintojas renkasi visai kitokius dizainus. Jie neperkrauti, jie labiau į minimalistinę pusę, bent jau jokių ingredientų paveiksliukų, kaip mėgstama rusiškoje kosmetikoje.
Deja, tačiau pakuotės sprendimas nėra pats tobuliausias - vis naudojant produktą dalis pateka po dangteliu ir galiausiai viską numozoja, priemonė ten sukietėja ir atrodo nehigieniškai. Ir nėra, tai man signalizuoja, kad buteliukas nesandarus. Ar galima pasitikėti produktu nesandarioje pakuotėje? 

Kvapas švelnus, kosmetinis aromatas. Jaučiamas padengimo metu, tačiau greit išgaruoja, tad uoslės neerzina.

Konsistencija kiek tirštesnė, nei standartinio toniko. Paprastai priemonės būna vandens skystumo, šiuo atveju veido tonikas turi tirštumo, primena kiek skystesnes veido esencijas.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Betaine, Hydroxyethylcellulose, Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Crithmum Maritimum Extract, Himanthalia Elongata Extract, Laminaria Digitata Extract, Laminaria Saccharinata Extract, Lithothamnium Calcareum Extract, Palmaria Palmata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Spirulina Maxima Extract, Xanthan Gum, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Calcium Panthothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtines dalis - iš ties saugi ir odai naudinga sudėtis, kurioje daug odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų. Sąrašo gale yra keli konservantai ir alkoholis, kuris iš ties gali sausinti odą, tačiau net ir beveik sunaudojus visą buteliuką jokio neigiamo efekto nepajutau. Žinau, kad kiekis ribojamas ir manau, kad krūva naudingų ingredientų neutralizuoja alkoholio poveikį. Visgi, šioje srityje man trūksta žinių, tad jokių garantijų, tai tik mano spėjimas.

Mes visi puikiai suprantame, kad toniko pagrindinė paskirtis yra neutralizuoti neigiamą vandens poveikį, balansuoti odos pH ir nuvalyti iš vandens ant veido nusėdusias kalkes. Tačiau kartu tonikas jau senai tapo daugiau nei balansuojantis odos pH, dauguma jų žada papildomus efektus, bet ne visi tai iš ties ir daro. Šis tonikas žada drėkinti ir tiesa ta, kad iš ties drėkina odą. Nuostabu, tai, kad šis tonikas ne tik švelnina odos paviršių, tačiau suteikia jaučiamą drėkinimo pojūtį. Oda jau po šio toniko atrodo geriau, gražiau ir pasiruošusi priimti sekančius produktus. 

Esu labai maloniai nustebinta - šis tonikas iš ties daro ką žada, efektas puikiai jaučiamas ir akivaizdžiai matomas. Sudėtis puiki ir kas kart naudodama mėgavausi pojūčiais. Tačiau ši priemonė yra rusiška, tad aš žinau, kad jos nekartosiu, nepirksiu ir parduotuvėse, kurios mušasi į krūtinę, bet toliau pardavinėja rusišką kosmetiką, tiesiog ramiai praeisiu. Ieškosime tokių pat gerų alternatyvų, kurios neprieštarauja mano principams ir neremia karo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šio toniko dar nebandžiau, (turiu nusipirkusi iš anksčiau, kai buvo gera nuolaida). Turiu ir mielai naudoju toniką pilkame buteliuke, nepastebėjau, kad pratekėtų. Naudoju šiek tiek toniko įpylusi į delnus ir tiesiog įmasažuoju į veido/kaklo odą. Geras tonikas, man labai patinka. Labai patinka šio gamintojo veido serumas, naktinis kremas (pilkšvos pakuotės), rožinėje pakuotėje šveitiklis taip pat švelnus, patiko. Tiesa, prausimosi putos rausvoje pakuotėje visai nepatiko, labai sausino odą, nors ir skirtos jautriai odai ir turėjo ją drėkinti, bet, deja... Kol kas turiu iš anksčiau užsipirkusi atsargų, tad naudoju, o po to teks ieškoti alternatyvų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atrodo šis gamintojas iš ties neblogas veido priežiūroje? Aš turėjau tik toniką ir dabar bandau prausiklį.
      Nieko, alternatyvų tikrai rasime ir tikrai geresnių ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą