KINESSENCES Moisture and Nourish treatment - drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė

Pastaruoju metu mano kosmetiniuose noruose yra noras surasti gerą kūno kremą ar losjoną ir šiek tiek daugiau pasidomėti plaukų priežiūra. Norisi surasti iš ties nepriekaištingų produktų, kurie suteiktų plaukams intensyvią priežiūrą. Jau suvokiau, kad mano plaukams nelabai svarbu, su kuo juos plauti - šampūnas tiesiog šalina nešvarumus, o va visi akcentai man yra plaukų kaukėje. Nors anksčiau labai mėgau naudoti tos pačios linijos šampūną, kondicionierių ir kaukę, pastaruoju metu vis rečiau perku kondicionierių ir supratau, kad galiu šiek tiek pataupyti perkant paprastą šampūną, o skirtumą protingiau investuoti į gerą kaukę. 

Dieną, kai kirpausi kirpčiukus, kirpėja atidžiai apžiūrėjo mano plaukus ir tarp kelių pastebėjimų dėl daug raudono pigmento plaukuose, dėl pavienių, visai žilų plaukų, pasidžiaugė labai paklusniais, švelniais ir sveikais plaukais. Šitas paklusnumas tikrai neatsirado iš niekur - tuo metu naudojau puikiai mano plaukams tikusią kaukę, apie kurią šiandien norisi šiek tiek papasakoti.


Produktas: KINESSENCES Moisture and Nourish treatment - drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė
Gamintojas: "KIN Cosmetics". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: drėkinti ir maitinti plaukus, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keistoka konsistencija
Tūris: mano pakuotė 50 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėje
Kaina: 200 ml - 11,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė atgaivina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir šilko švelnumo. Taip pat ji atkuria pažeistas plaukų skaidulas, stiprina ir apsaugo pažeistus plaukus. Pagrindiniai plaukų kaukės komponentai yra aliejai iš visų penkių žemynų:
1. Kukui riešutų aliejus (Amerika) - dėl jo poveikio plaukai taps gyvybingi ir sveiki.
2. Argano aliejus (Afrika) - užtikrina intensyvų atkuriamąjį poveikį ir maksimalų glotnumą.
3. Makadamijos riešutų aliejus (Australija) - padeda suteikia plaukams šilko švelnumo ir žvilgesio.
4. Vynuogių sėklų aliejus (Europa) - užtikrina plaukų stiprumą bei atsparumą.
5. Kamelijos arbatmedžio aliejus (Azija) - pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Šis aliejus kondicionuoja bei išryškina natūralias ar dažytas plaukų sruogas.
 
Naudojimas: Kaukę tepkite ant šampūnu ištrinktų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Ypatingą dėmesį skirkite pažeistoms plaukų sruogoms. Palaukite 5 - 10 minučių. Nuskalaukite vandeniu.
 

Pakuotė. Tamsiai rudo plastiko indelis su juodu užsukamu dangteliu atrodo puikiai, pirmą kart žvilgtelėjusi pagalvojau, kad kaukei patalpinti gamintojas pasirinko stiklinį indelį. Ne, indelis plastikinis, tačiau atrodo kokybiškai ir kartu su dizainu, ne kart buvo patraukęs mano žvilgsnį parduotuvės lentynoje. Šios linijos dizainui pasirinkta aukso ir rudos spalvos, rytietiški akcentai ir blizgi etiketė - patrauklus akiai dizainas yra bet kurios priemonės privalumas.

Kvapas stiprus ir intensyvus, primena egzotinių gėlių ir parfumuotų aliejų aromatą. Ant plaukų kaukės kvapas išlieka visą dieną, pati jį užuodžiu tik kai pajudinu plaukus. Tad nors ir intensyvus, tačiau nuteikia maloniai ir mano uoslės nedirgina.

Konsistencija man pasirodė keistoka. Kaukė labai tiršta, lyg ir sviestinė, bet tirpstanti nuo rankų šilumos, tad lengvai pasiskirsto ant plaukų. Keistumo jausmas apima tik imant iš indelio ir bandant suprasti, kaip tokią tirštą padengti.


Sudėtis: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM PCA. AMODIMETHICONE, DIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, CITRIC ACID, TRIDECETH-12, LINALOOL, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE).


Poveikis. Nors tiršta priemonės konsistencija man nelabai patinka, tačiau nuo odos šilumos ir nuo kontakto su vandeniu kaukė kiek skystėja, paskirstyti ant plaukų tampa labai paprasta bei lengva. Kaukė turi intensyvų gėlių aromatą, tad greičiausiai tiks ne visų uoslei. Ką ši kaukė daro? Daro ji tikrų tikriausius stebuklus, nes tai kaukė kuri sugeba suglotninti plaukus ir išlyginti mano bangas, net ir tas ant kirpčiukų! Ji suteikia plaukams neįtikėtino švelnumo, minkštumo, plaukai tiesiog fantastiškai lengvi, nesusivelia taip greit, kaip anksčiau. Prie viso to, plaukai žvilga, spindi ir atrodo nepaprastai sveiki!

Mažučiame indelyje liko dar vienas naudojimas ir aš esu tiesiog sužavėta poveikiu. Jau norėčiau lėkti nusipirkti, tad... gal kas matėte, kur dar galima įsigyti Kin kosmetikos Kinessences linijos gaminių, neskaitant Eurokos, nes aš ten nebesiruošiu pirkti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai