XNC Acetone Free nagų lako valiklis

Pagaliau, po iš ties ilgos pertraukos vėl pradėjau lakuoti nagus spalvotai. Apie metus laiko nenaudojus spalvoto lako aš lakai labai pasiilgau ryškesnio manikiūro. Tad - spalvos sugrįžta, o kadangi turiu labai daug iš seniau likusių spalvotų lobių, tai ir niekuo papildomai rūpintis nereikia. 

Grįžus spalvotiems nagams aš bent kartą savaitėje naudoju ir nagų lako valiklį - namuose jau kuris laikas turiu XNC beacetonio didžiulį buteliuką, tad pagalvojau, kad šis sekmadienis yra puiki proga trumpai apie juos papasakoti. 


Produktas: XNC Acetone Free nagų lako valiklis
Gamintojas: "Xpel Marketing" Ltd. Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitas efektas
Labiausiai nepatiko: gana agresyvus nagams
Tūris: 400 ml
Kaina: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nuvalo nagų laką. Be acetono.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Isopropanol, Aqua, Bitrex.


Mano nuomonė. Didžiulį buteliuką pirkau dar tada, kai nagus lakuodavau nuolat. Taip paprasčiau - didelės pakuotės pakanka ženklia ilgesniam laikui ir nereikia kas porą mėnesių vis pirkti naujos. Pakuotės dizainas nėra nei išskirtinis, nei traukiantis akį, greičiau paprastas, primityvus ir ne itin patrauklus. Bet šį buteliuką aš pirkau dėl anksčiau minėtų priežasčių.

Daugumos nagų lakų sudėtinės dalys labai panašios, skirtos suardyti nagų lako sluoksnį ir jį nuvalyti nuo nago plokštelės. Šis valiklis labai efektyviai ir labai greit valo visus lako likučius. Kelios sekundės ir lako sluoksnio kaip nebūta. Greičiausiai šis lakas būtų puikus valiklis sunkiai nuvalomiems blizgučiams, kuriuos įprastai renkamės šaltuoju metų laiku? Manau, kad taip - efektas iš ties nepriekaištingas. Tačiau kartu su efektyviu valymu, šis valiklis gana agresyvus nagų lako plokštelei - nuvalius laką nago paviršius šiek tiek pabaltuoja, o odelės aplink pasausėja. Nenaudojant papildomų aliejukų ir kremų, neigiamą poveikį galima gana greit pajausti. Kita vertus, jei nagus prižiūrite, lepinate aliejukais, kremais, sausumo pojūtis greit panaikinimas ir ilgainiui nepastebimas, Tad valiklis iš ties geras, kai reikia efektyviai ir greit pašalinti nagų laką, tačiau gali sausinti odeles ir nago plokštelę kiek intensyviau, nei norėtųsi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai