MISS SO...? "Secret Crush" Peony & Musk Eau Fraiche - odekolonas moterims

Ką aš galvojau pirkdama pigienas? Galvojau, kad galima atrasti kažką, kas puikiai tinka kasdienai, o juk kasdienai visai nebūtina išleisti krūvos pinigų aromatui? Kasdienai visai nebūtini prabangūs kvepalai, bent jau man taip atrodo ir greičiausiai čia kiekvienas elgiasi kaip tinkamas? Mieliau investuoju į proginius aromatus, gerus veido priežiūros produktus, galiausiai šeimos pramogas, įspūdžius. Vedina tokių minčių nusprendžiau įsigyti kelis pigius aromatus. Šiandien noriu papasakoti apie Miss So...? "Secret Crush" aromatą. Ir čia reiktų pabrėžti, kad šio kvapo buteliukas parduodamas kaip tualetinis vanduo, tačiau tiesa ta, kad tai Eau Fraiche - kažkas panašaus į moterišką odekoloną.


Produktas: MISS SO...? "Secret Crush" Peony & Musk Eau Fraiche - odekolonas moterims (EDF)
Gamintojas: "SO...?". Pagaminta R.O.I. (Airijoje)
Tūris: 50 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Šį aromatą įkvėpė moteris, kuri išnaudoja visas gyvenimo galimybes su aštriu optimizmu ir aistra. Ji siekia sėkmės ir žavesio. Ji myli ir gyvena pagal taisykles. Pažadinkite savo jausmus su bijūnų laukų ir vyšnių žiedų aromatu, po kurio seka vaisinės abrikosų natos. Saldžios gintaro ir muskuso natos privers jus sužavėti.

SO...? kvepalai – žaismingi ir romantiški. Asortimentas susideda iš 20 stilingų aromatų, kurie tiks kiekvienai merginai. SO...? prekės ženklas gyvuoja jau 20 metų, todėl pasižymi ilgamete patirtimi. Šis prekės ženklas laimėjo apdovanojimus grožio srityje Australijoje ir Olandijoje bei trečią kartą iš eilės nugali Jungtinėje Karalystėje kitus konkurentus. SO...? vadovaujasi naujausiomis tendencijomis ir siekia, kad jų kuriami kvepalai nekainuotų milijonų, tačiau kvepėtų ypač prabangiai.

ČIA

Viršutinė nata: bijūnai, vyšnių žiedai
Širdies nata: abrikosai
Apatinė nata: gintaras, muskusas


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua (Water, eau), Parfum (Fragrance), Benzophenone-2, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, CI 42090 (FD&C Blue 1), CI 17200 D&C Red 33.


Pakuotė. Apvalių formų, plokščias skaidraus stiklo buteliukas su tokiu pat skaidriu plastiko dangteliu. Pakuotės forma man labai primena bandymą kopijuoti Chanel pakuočių formas, jei ne dizainas su nupiešta kaspinėlių ar juostelių imitacija. 

Kartoninė dėžutė švelniai mėlynos spalvos su tokiais pat išpieštais kaspinais. Dėžutė plonesnio kartono, ne tokia stabili, kaip daugumos aromatų pakuočių. Viduje buteliukas įmontuotas ir saugiai įdėtas tarp dviejų plono plastiko dėkliukų. Iš esmės pakuotė labai mergaitiška ir jaunatviška. Didelės kokybės čia nėra - įpusėjus buteliuką pradeda strigti purkštukas.  Geresnį estetinį vaizdą priduota tik skaidraus stiklo ir Chanel primenantis buteliukas. 


Kvapas. Iš pirmo žvilgsnio aromatas atrodo visai neprastai: tik pasipurškus jaučiasi gėlinės bijūnų ir vyšnių žiedų natos, kurias labai greit keičia lengvutis vaisinis dvelktelėjimas. Aromato natos itin greit keičia viena kitą, tad ant odos netrukus ima jausti bazinė muskuso nata. Odekolonas visai gerai subalansuotas, tačiau kiekviena nata silpnai užuodžiama ir sunkiai pagaunama. O ir pats kvapas nelabai primena kvepalų - dauguma bandytų parfumuotų kūno purškiklių kvepia stipriau ir intensyviau. 

Galutinai nudžiūvus ant odos aromatas lieka gaivus, mergaitiškai salstelėjęs kvapas su lengvučiu muiliniu pokvapiu. Greičiausiai toks būtų mane džiuginęs maždaug 12-15 metų laikotarpiu, kai rimtesniems aromatams uoslė dar nepribrendusi, bet vaikiškiems jautiesi per didelė... Iš ties ir kvapas labai taikliai parinktas - Secret Crush - slaptas susižavėjimas, gyvenimo fazė paauglystėje, kai nusižiūrėjus vyresnį berniuką užkalbinti nedrįsdavai, tad nusekdavai akimis mokyklos koridoriais... Mergaitiška, paaugliška, nebrandu su intencija būti jauna moterimi... toks man šis aromatas, kuris savo formulė niekaip nesiderina su moters vardu.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.  

Kvapas visiškai neturi šleifo ir užuodžiamas kokius 10 cm nuo kūno odos, tad norint pajausti kvapą, reikia prieiti pakankamai arti. Iš esmės tai gerai, dienos metu, biuro aplinkoje ar kai nesinori kitų erzinti aromatu. Tačiau kartais taip norisi ryškesnio kvapo... Deja, mane labai nuvilia ir išlikimo laikas - suprantu, kad Eau Fraiche (EDF) paprastai išlieka apie dvi valandas, bet šis aromatas ant mano odos išlieka apie 1 val, geriausiu atveju ir idealiausiomis sąlygomis - iki 1,5 val. Tai apmaudžiai trumpas laikas - gal tokiu pasitenkins jaunos mergaitės (beje, manau, kad šis kvapas ir yra skirtas mergaitėms) ar žmonėms, kurie nori kas valandą purškaliotis, bet mane tai erzina.

Galiausiai ir bandant jausti kvapą, man tenka juo purškaliotis kas valandą, tad vidutinio dydžio, 50 ml buteliukas beveik baigėsi, per nepilną mėnesį. Ne toks jau ir pigus tas kvapas gaunasi, kai paskaičiuoji kainą ir naudojimo laiką.


Neblogai subalansuotas kvapas, kuris ant odos nudžiūsta gaiviu, gėliškai salstelėjusiu aromatu su muiliniu poskoniu. Pirkau, nes girdėjau panašaus amžiaus merginos atsiliepimus dėl kvapo tikimo kasdienai, bet... nusivyliau. Man šis aromatas labai mergaitiškas, nebrandus, su intencija būti vyresnei, nei atrodo. O jau išlikimas - tragedija... Atnaujinti kvepalus kas valandą? Ne, ačiū. Didžioji dalis parfumuotų kūno purškiklių išlieka ilgiau. 

Žymiu šį kvapą kaip aromatą, tinkantį mergaitėms. Jei jūsų damai 12-15 metų, greičiausiai joms šis kvapas bus labai puikus pasirinkimas iki pirmųjų rimtesnių aromatų. Vyresnės mergaitės norės žinomų dizainerių aromatų ir komplikuotesnių formulių, moterims šis kvapas dėl silpnų natų, prasto išlikimo  greičiausiai nepatiks ir erzins. Nieko unikalaus - jaunatviškas, mergaitėms iki paauglystės ir ankstyvai paauglystei tinkantis aromatas. Deja, man - nemenkas nusivylimas.

P.S. aš tikriausiai išprotėjau, bet noriu dar išbandyti šio gamintojo parfumuotą kūno purškiklį, dėl galutinės nuomonės susiformavimo. Ir man labai smalsu - ar tik kūno purškiklis neturės ilgesnio išlikimo ant odos?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai