R.O.C.S. "Coffee & Tabacco" - dantų pasta suaugusiems

Šiandien aš dalyvauju vestuvėse ir greičiausiai labai smagiai leidžiu laiką. Galbūt dalinuosi akimirkomis instagrame, o galbūt tiesiog mėgaujuosi bendravimu su giminėmis? Rašydama šį įrašą nežinau, mat rengiu jums kelis įrašus iš anksto, suplanavusi eilės tvarka. Šiandien turėčiau jums papasakoti apie kažką trumpo, tad noriu laikytis tradicijų ir bloge pristatau paskutinę rusišką dantų pastą iš ROCS. Paskutinė, nes nemanau, kad viskam pasibaigus, kada nors galėsiu į šią tautą žiūrėti tokiomis pat akimis, nemanau, kad galėsiu bandyti kosmetiką, nepriklausomai nuo jos kainos ar kokybės. Moraliai principai, net ir keičiantis geopolinei situacijai išlieka tie patys, o žinant istoriją - tam tikri dalykai tiesiog nesikeičia. Tad... dantų pasta skirta geriantiems daug kavos ir rūkantiems, tačiau be flouro.


Produktas: ROCS "Coffee & Tabacco" - dantų pasta suaugusiems
Gamintojas: "Eurocosmed-Stupino". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: balinti emalį, šalinti apnašas, valyti dantis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geba palaikyti dantų baltumą
Labiausiai nepatiko: nėra flourido
Tūris: 60 ml
Kaina: 6,59 Eur
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos

Ką žada gamintojas: Enzimatinis poveikis garantuoja efektyvų valymą ir stabdo dantų apnašų susidarymą. Sudėtyje yra vitamino E. 
Abrazyvumas: RDA=99, REA=5,7
Sudėtyje nėra natrio laurilsulfato.
Ypatingas mėtų aromatas neutralizuoja tabako kvapą ir padeda ilgiau išlaikyti gaivų burnos kvapą.

Sudėtis: Aqua, Silica, Glycerin, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, PVP, Bromelain, Tocopheryl Acetate, Sodium Saccharin, Methylparaben, Titanium Dioxide, Sodium EDTA, Propylparaben, Limonene


Poveikis. Tamsiai ruda kartoninė dėžutė ir tokios pat spalvos plastikinė tūbelė atrodo lygiai taip pat, kaip prieš dešimtmetį - pakuotė atpažįstama ir visiškai nepatikusi nuo pat mano studijų laikų, kai pirmą kart naudojau šią dantų pastą. Minkštas tūbelės plastikas patogus išspausti produktą lauk.

Priemonės konsistencija kiek skystesnė, neturi tvirtumo, kvepia mėtomis. Dantų pasta gerai suputoja ir visai neblogai valo dantis ir šalina apnašas. Po dantų valymo jie jaučiasi švarūs ir malonia slidūs. Deja, tačiau gamintojo žadama apsauga visą diena nėra visiška tiesa - jau po pirmojo valgymo ant dantų jaučiu apnašas, tad juos norisi valyti, kai tuo tarpu kitos dantų pastos geba apsaugoti ilgesnį laiką. 

Aš geriu kavą ir mėgstu arbatą, ir šiaip mano dantys turi gelsvą atspalvį, tad neretai renkuosi emalį žadančias balinti dantų pastas. Ši pasta geba palaikyti dantų baltumą, pavyzdžiui, po balinimo procedūros, tačiau išbalinti dantų ar pastebėti akivaizdų skirtumą tik šios pastos pagalba ar negaliu, nes greičiausiai jo tiesiog nėra. Neteigiu, kad nebalina - iš ties šalina dantų dėmes ir geltonas apnašas, bet ne taip efektyviai, kaip tikėjausi ar kaip atsimenu naudojant studijų laikais. Na ir galiausiai man labai labai trūksta flouro, kuris apsaugo dantis po gedimo - nežinau ar sutapimas, tačiau naudojant šią pastą vieno danties emalį užpuolė kariesas, gal pasta su flouridu būtų nuo to apsaugojusi?

Reziumuojant - šiek tiek valo, lengvai balina emalį, o greičiau palaiko danties baltumą, bet prastai saugo nuo apnašų, sudėtyje nėra flourido. Nieko ypatingo neprarasite, jei nepirksite - už dantų baltumą daug svarbesnė jų apsauga ir sveikata, tad daug mieliau renkuosi pastą su flouridu, nei balinančią dantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai