PUREDERM "Hemp Seed" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su kanapių sėklų esencija

Ar kada nors būna prasta diena veido kaukei? Pasilepinti, sudrėkinti odą reikia ne tik sausiaodėms, tačiau bet kuriam dienos tipui, o tai geriausiai atlieka elementariausios, lakštinės veido kaukės. Po vestuvių, daug laiko saulėje, baseino vandens, daug įvairaus maisto ir ne tokios kruopščios priežiūros, kaip įprastai, man būtinai reikėjo kaukių, tik grįžusi dėjau įprastas, o šiandien dar norisi papildomai pamaitinti veido odą Purederm lakštine kauke su kanapių sėklų esencija. Tad šį kart įspūdžiai apie šią kaukę.


Produktas: PUREDERM "Hemp Seed" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su kanapių sėklų esencija
Gamintojas: "Adwin". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: jauninti, raminti, balansuoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 1 vnt. / 18 g
Kaina: 1,15 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl, Douglas

Ką žada gamintojas: Jauninanti, raminanti, balansuojanti kaukė tai paprasta ir efektyvi priemonė, praturtinta kanapių sėklų aliejumi, kolagenu ir vitaminu E, skirta odos atjauninimui ir subalansavimui. Ši kaukė drėkina ir ramina bei sugrąžina odai jaunystę. Be to, natūrali plaušinė kaukė sulaiko daugiau drėgmės nei sintetinė ir taip padeda odai visiškai įsisavinti naudingas sudedamąsias dalis.
Naudojimas
1. Kruopščiai nuvalykite ir tonizuokite odą.
2. Išimkite ir išlankstykite kaukę. Dėkite kaukę ant sauso veido.
3. Laikykite kaukę maždaug 15-20 minučių.
4. Likusią esenciją švelniai įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Apvalios formos plastikinis, vienkartinis maišelis, puoštas kanapių lapais ir sėklų paveikslėliais. Tokio tipo dizainas lakštinėse kaukėse man labai pasiteisina - labai lengva identifikuoti kokią kaukę renkiesi ir ko daugiau mažiau galima tikėtis iš priemonės. Renkantis lakštines kaukes, niekuomet neperki vienos, o skaitinėti ilgai nesi nusiteikęs, tad dažniausiai pakanka žvilgtelėti į paveiksliuką ir viskas tampa daug aiškiau - suteikiami priemonės orientyrai.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų, tačiau man ši kaukė kvepia kanapių sėklų aromatu, žinau, būdami vaikai kiekvienų Kūčių metu turėjome patiekalą iš maltų kanapių ir maltų sėmenų sėklų, į kurį mirkydavome virtas karštas bulves. To kvapo su niekuo nesumaišysi.

Konisistencija. Medvilnės lakštas, sudrėkintas veikliuoju skysčiu. To skysčio nėra daug - po kaukės naudojimo jo nelieka, tačiau ir nepritrūksta, kol kaukę laikau ant veido.

Sudėtis: Water, Glycerin, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Panthenol, Cannabis Sativa Seed Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Water, Illicium Verum Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Vitis Viniera Seed Oil, Carthamus Trnctorius Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Solanum Lycopersicum Seed Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Allantoin, Dipotasium Glycyrrhizate, Erythritol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Parfum.


Poveikis. Kaukė visai tolygiai ir gražiai pasidengia ant veido odos, gal tik kiek per trumpa nosies sritis, bet apskritai, dengimas visai neblogas. Pridrėkintas kaukės lakštas iš karto gaivina veido odą ir ramina tempimo, niežėjimo efektą.

Kaukę ant odos laikiau pagal gamintojo rekomendaciją, 15 minučių, po kurių lakštas pradėjo intensyviau sausėti. Negalima laukti, kol kaukė pilnai išsausės ant odos - taip odai pakenkiama labiau, nei nebūtų dedama jokia kaukė - formuojasi raukšlės, sausinamas odos paviršius.


Nuėmus kaukę, odos paviršius buvo pakankamai lipnus, kas dažniausiai nutinka su bemaž visomis lakštinėmis kaukėmis. Per laiką lipnumas pilnai susigeria, tad didesnio diskomforto man nekelia. Veido oda po kaukės jautėsi pamaitinta, švelnutė, lygi. Šiuo atveju kaukė labiau maitina, nei drėkina odos paviršių. 

Įspūdžiai visai geri, nors labai didelio stebuklo nebuvo, tačiau kaukė daro tai, ką žada, turi neblogus ingredientus, kaina nedidelė - visai vertas dėmesio produktas. Man jau smalsu, kokios bus kitos, mano šiuo metu turimos Purederm veido kaukės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai