PANIER DES SENS Elixir Floral Absolute Precious Jasmine dušo želė ir kūno losjonas su jazminų aromatu

Naudoju jau paskutines mažąsias pakuotes, tuos buteliukus, kurių kiekis nėra pilnas. Tiesa ta, kad tokius lyg ir pasiliekame kelionėms, bet kelionėse dažniausiai jų neturime: pamirštame pasiimti ar mieliau pasiimame tai, ką naudojame šiuo metu. Tad... palaikiusi kažkiek laiko aš nusprendžiau sunaudoti - tikslo laikyti ir saugoti kažkokioms kelionėms nebėra, toks planas neveikia, tad šį kart įprastam naudojimui paėmiau prancūziškus Panier de Sens produktus: dušo želė ir kūno losjoną su jazminų aromatu.


Produktas: PANIER DES SENS Elixir Floral Absolute Precious Jasmine dušo želė ir kūno losjonas su jazminų aromatu
Gamintojas: "Panier des sens" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti ir pamaitinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas (bet eigoje pradėjo erzinti)
Labiausiai nepatiko: kieti ir nepatogūs buteliukai
Tūris: kiekvienas po 50 ml
Kaina: dušo želė - 9,99 Eur; kūno losjonas - 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Assorti (ČIA ir ČIA)

Ką žada gamintojas: 
DUŠO ŽELĖ: Praturtinta alyvuogių aliejumi, ši kiekvienai dienai tinkanti dušo želė švelniai valo odą. Mėgaukitės lengva puta ir nuostabiu jazminų aromatu, kuris maloniai palepins ir pažadins jūsų odą.

KŪNO LOSJONASŠis švelnus maitinantis PANIER DES SENS losjonas yra itin lengvas, gausiai praturtintas alyvuogių aliejumi ir sviestmedžio sviestu, malonaus kvapo. Naudojimas: tepkite viso kūno odą kiekvieną rytą ir vakarą. Dermatologiškai patikrintas, tinka net jautriai odai. Nuostabus jazminų aromatas palengva skleidžiasi į medaus ir vaisių kvapus, pabaigoje jaučiamas medienos ir muskuso pėdsakas. Sudėtyje esančio alyvuogių aliejus puikiai drėkina net ir sausą odą, pasižymi antioksdacinėmis savybėmis, mažiau matomi senėjimo požymiai, giliai maitina ir tonizuoja odą. Sviestmedis minkština, drėkina ir maitina odą, yra odai reikalingų vitaminų A, D, E, F šaltinis.

Pilno dydžio pakuotės.

Pakuotė. Aš dovanų buvau gavusi šios linijos rinkinuką ir jau senokai sunaudojau kvepalus ir kremą. Liko tik mažyčiai kūno priežiūros mėginukai. Tamsaus plastiko buteliukai puošti švelnia žalia etikete su gausiai nusėtais gėlių žiedais. Patraukliai atrodo ir užrašai, imituojantys senovines etiketes. Akiai patrauklu, bet ar visuma graži - skonio reikalas, man gal kiek per gausu.

Abu butelaičiai atidaromi atkemšamais dangteliais, o poreikiui esant, galima juos atsukti. Produktas lauk išspaudžiamas lauk, tačiau... man labai nepatinka labai kietas buteliuko plastikas - artėjant link pabaigos tiesiog nebeįmanoma išspausti priemones lauk, tenka nemenkai pasistengti.


Kvapas švelnus baltų gėlių aromatas, kuris iš ties primena jazminus, bet ne 100%. Uostydama jaučiu, kad yra priemaišų, kvapas ne toks grynas, kaip šios linijos aromatas, bet panašumų yra, kvepia maloniai ir švelniai.

Konsistencija dušo želė gelinės tekstūros; kūno losjonas - lengvos kreminės konsistencijos. Tipinių priemonių labai tipinės konsistencijos.


Sudėtis:
DUŠO ŽELĖAqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Laureth-2, Coco-Betaine, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Piroctone Olamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Citric Acid, Glycine, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.
87% natūralios kilmės ingredientų

KŪNO LOSJONASAqua (Water), Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) ButterCaprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Olea Europapea (Olive) Fruit Oil, Ceteareth-20Benzyl Alcohol, Parfum, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Carbomer, Hexyl Cinnamal, AllantoinEthylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Benzoate, Linalool, Potassium HydroxideHellianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Hydroxycitronellal, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Jasminum Grandiflorum Extraxt.
96% natūralios kilmės ingredientų


Poveikis. Deja, bet priemonių sudėčių iš šios kompanijos tikėjausi ženkliai geresnių - čia daug konservantų, daug kvapui skirtų produktų ir mažokai odą kondicionuojančių. Bet kuriam kitam produktui tokios sudėtys ga tiktų, tačiau šiuo atveju tai nėra pigi kosmetika, tai prancūziška kosmetika, tad lyg ir tikėjausi saugiau, natūraliau ir geriau.

Dušo želė kiek prasčiau, nei vidutiniškai putoja, švelniai ir švariai prausia, nesausinant odos. Per naudojimo laiką nespėjau pastebėti jokio neigiamo poveikio, tačiau nedideles pakuotes naudojau trumpai ir sunaudojau greit. Lengva kūno losjono tekstūra greit susigeria į odą ir iš karto suteikia lengvą drėkinimo efektą, šiek tiek švelnumo ir lygumo. Ir čia vėl save stabdau ir lyginu efektą su savo lūkesčiu - tikėjausi ženkliai ryškesnio, intensyvesnio efekto.

Abi priemonės maloniai pakvėpina kūno oda ir išlieka dar kuris laikas. Iš pradžių jazminų aromatas labai džiugino uoslę, man patiko labai malonus aromatas, tačiau ilgainiui pastebiu, kad šis aromatas ant odos man nepatinka ir netinka, po kelių naudojimų ima erzinti. Dievinu jazminus, man patinka baltos gėlės, tačiau jausmas toks, lyg kvapas būtų ne čia, netiktų. Neįsivaizduoju, kas negerai, aromatas iš ties malonus, bet gal man nepatinka po dušo ant odos jausti stiprų gėlių kvapą? Hmm... iš ties tai vertinu nei itin gerai, nei prastai - savo funkciją atlieka, tačiau norisi intensyvesnio, ilgiau išliekančio drėkinimo, galiausiai ir kvapas, kuris iš pradžių atrodė gera mintis, mane ėmė erzinti. O ir kaina - manau galima rasti ir pigiau ir visai nebūtina išlaidauti kūno prausikliui.




Ačiū, kad skaitote, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai