OBLEPIKHA SIBERICA Professional antistresinė šaltalankių vonios druska

Kaip jums ši vasara? Kai tokia šalta, vėjuota ir lietinga, man vonios sezonas nesibaigė. Niekaip neužbaigiu, nes dažniausiai savaitgaliai šaltoki ir pagulėti šiltoje vonioje vis dar labai gera. Šį kart noriu pasidalinti atsiliepimu apie Natura Siberica vonios druską, kurios nereklamuoju ir nerekomenduoju, nes tai rusiška kosmetika, paslėpta po europietiškos kosmetikos skraiste. Ir būtent dėl šios priežasties jų vis dar galima nusipirkti su uždėtu lipduku "pagaminta Europoje". Būkite atsargūs - rusiškas produktas yra rusiškas, visiškai nesvarbu, kur pagamintas.

Beje, Instagrame dalinausi nuomone apie Beauty Jar kompanijos produkciją, kuris savo braižu labai primena rusišką. Nepatingėjau susirasti gamintoją, bendrasavininkus ir esu beveik garantuota, kad situacija ta pati - gaminam Latvijoje ir apsimetam latviška kosmetika, kaip iš tiesų tai rusiško kapitalo įmonė. Net pagrindinė savininkė gyvena rusijoje, vadina save ruse, tad... viskas aišku. Būkite atidūs.


Produktas: OBLEPIKHA SIBERICA Professional antistresinė šaltalankių vonios druska
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU. Pagaminta Tallin, Estija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nepilna (greičiausiai) sudėtis
Tūris: 600 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Vonios druska pagaminta šaltalankių hidrolato pagrindu, sudėtyje šaltalankio aliejus, medetkų ir liepžiedžių ekstraktai. Vonios su šia druska suteikia atpalaiduojamąjį poveikį, drėkina ir minkština odą.
Naudojimas: 1-2 saujeles druskos įberti po tekančio, šilto vandens srove, pilant vonią.


Pakuotė. Plastikinis skaidrus indelis su mėlynu plastikiniu užsukamu dangteliu. Šio gamintojo ir šios serijos dizainai puikiai atpažįstami - šaltalankių produktai man labai patiko ir manau, jog tai pats tikriausiai šaltalankių kvapas rinkoje. Pro skaidrias indelio sieneles matosi produktas, kuris puošia, nes tai ne šiaip druska, o druska su žolelėmis ir džiovintais augalų žiedais. Smagu matyti, kad gamintojas apsaugojo druską skaidriu apsauginiu dangteliu, kuris saugo nuo produkto išsiliejimo į dangtelį ir kvapą nuo spartesnio išblėsimo.

Kvapas. Šios serijos kvapai yra nuostabūs, nes... kvepia tikrais šaltalankiais. Išgauti tokį tikrovišką, bemaž natūralių uogų aromatą nėra lengva. Rinkoje turime daug šaltalankių produktų, bet daugumos aromatas labai sintetinis ir netikroviškas. O čia - nuostabu.

Konsistencija vandenyje tirpi druska su natūraliais, džiovintais medetkų ir rugiagėlių žiedlapiais.


Sudėtis: Sodium Chloride, Calendula Officinalis Flower, Centaurea Cyanus Flower, Calluna Vulgaris ExtractHippophae Rhamnoides Fruit Oil, Tilia Cordata Flower Extract, Geranium Maculatum Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Flavocetraria Nivalis Extract, Pinus Sibirica Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower ExtractHippophae Rhamnoides Fruit Water, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtines dalis - atrodo, gamintojas labai saugiai parinko visus ingredientus, tačiau čia pat turiu didelę abejonę. Ši druska mano vonioje atidaryta jau kelis mėnesius, o kvapas indelyje nepatiko, nesusilpnėjo. Ar gali būti, kad nėra papildomų ingredientų kvapui sustiprinti ir išlaikyti? Nelabai realu... nes visuose priemonėse kvepalus lydi ir papildomi ingredientai... Nuojauta sako, kad sudėtinių dalių sąrašas nepilnas...

Vonios druska lengvai tirpsta vandenyje, ant vandens paviršiaus pasklinda medetkų ir rugiagėlių žiedai. Visa vonia pakvimpa maloniu, šaltalankių aromatu.


Vonia mėgaujuosi kol vanduo gerokai pravėsta, mėgaujuosi aromatu, mintys atsipalaiduoja, oda maloniai pabrinksta, atsipalaiduoju... Vonia veikia puikiai, kvapas man labai patinka. Tačiau... tai yra rusiška kosmetika, kurią pirkau dar iki karo. Jei ne dabartinė situaciją, šią vonios druską būčiau rekomendavusi, bet dabar - ieškau panašių vonios druskų, kurios kvepėtų ne ką prasčiau. Gal turite kokių puikių rekomendacijų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai