LIRENE Sun S.O.S. Intensive Soothing Face Mask lakštinė veido kaukė po deginimosi su 5% pantenoliu

Gavau dovanų su užsakymu veido kaukę, kuri skirta po deginimosi saulėje ar tuo metu, kai veido oda nudega ar yra sudirginama saulės. Vargu ar veido odai dažnai pasitaiko tokių atvejų? Ar nepamenu kada paskutinį kart nusvilau nosį ar nudegė skruostai? Greičiausiai tuomet, kai buvau paauglė ir apsauginių kremų nelabai naudojau. Šiais laikais visi žino, kad veido odą būtina tepti apsauga nuo saulės ne tik dėl to, kad nenudegtų, tačiau ir dėl saulės sukeliamo odai senėjimo efekto. Tad atsakingai naudojant priemones su SPF nudegti odą yra labai mažai šansų. 

Pastaruoju metu, net ir gulinėdama prie jūros nejaučiu, kad mano veido odai reiktų papildomos pagalbos nuo nudegimo. Tačiau šią kaukė gavau su labai labai trumpu galiojimu, tad šiandien testuoju ir pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: LIRENE  Sun S.O.S. Intensive Soothing Face Mask lakštinė veido kaukė po deginimosi su 5% pantenoliu
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: veidui - po deginimosi, raminti, mažinti sudirgimą, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: lipnumo pojūtis
Tūris: 15 ml
Kaina: 1,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Lirene Sun S.O.S. Intensive Soothing Face Mask lakštinė veido kaukė po deginimosi intensyviai nuramina, sudrėkina bei atgaivina paraudusią, sudirgusią ir stipriai saulėje nudegusią veido odą.

Priemonė suteikia rūpestingą priežiūrą po intensyvių saulės vonių pažeistai ir stipriai sudirgusiai odai, nes sumažina odos tempimą, deginimą ir kitus nemalonius pojūčius. Produktas papildytas aktyviai veikiančiais komponentais, kurie užtikrina greitą palengvėjimą ir ilgalaikį drėkinamąjį poveikį. Sudėtyje esantis 5% pantenolis, alantoinas ir hialurono rūgštis ramina paraudimus ir kitus sudirgimus, sulaiko didelį vandens kiekį epidermio viduje ir užtikrina ilgalaikį drėkinamąjį poveikį, todėl sumažėja tempimo ir sausumo pojūtis. Priemonė taip pat papildyta šlapalu, kuris intensyviai suriša vandens molekules ir saugo odą nuo išsausėjimo, todėl suteikia jai minkštumo, švelnumo ir glotnumo.

Pagrindinės produkto ypatybės:
- intensyviai sudrėkina odą,
- veiksmingai ramina odos raudonį ir kitus sudirgimus,
- numalšina odos deginimo, kaitimo pojūtį,
- pastebimai pagerina odos būklę,
- suteikia ilgalaikį poveikį,
- patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: uždėkite kaukę ant sausos ir švarios veido odos ir palikite veikti 15 minučių. Po to ją atsargiai nuimkite, o priemonės likučius švelniai įmasažuokite į veido odą arba nuplaukite vėsiu vandeniu.


Pakuotė. Standartinis, vienkartinis plastiko maišelis su ryškiai mėlynu dizainu ir keliais oranžiniais akcentais. Nežinau ar dėl to, kad turėjau kažką panašaus anksčiau, ar pakuotė iš ties sukelia tokius jausmus, tačiau man ji labai sava, labai pažįstama, nors pats dizainas nėra kažkuo išskirtinis ar labai traukiantis akį.

Kvapas. Veido kaukė neturi pridėtinio aromato. Ir nereikia - raminančios priemonės papildomų kvapų neturi turėti, juk kvapai dažnai kelia papildomą sudirgimo riziką.

Konsistencija medžiagos laktštas, sudrėkintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Methyl Gluceth-20, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Glucose, Disodium EDTA.


Poveikis. Pagirsiu - priemonės sudėtyje gamintojas parinko daug odą kondicionuojančių, raminančių, drėkinančių ir minkštinančių ingredientų. Sudėtis iš esmės saugi, net ir tas vienas konservantas, kuris reikalingas, kad priemonė galiotų pakankamai ilgai ir nesugestų anksčiau laiko.

Mane nustebino papildomai iškarpyti kaukės lakšto šonai, kurie leidžia lengviau pritaikyti kaukę veido formai, papildomai sulenkti. Tačiau ši kaukė paprasčiausiai per plati šonuose. Bandžiau užlakstyti, bet šonuose kaukė neatrodė dailiai. Paprasčiausiai per platu, nors ir pritaikyta greičiausiai europietiško veido formai.


Visą buvimo ant veido kaukės laiką jaučiau malonų gaivinamą efektą. Standartiškai tokio tipo kaukės dar ir vėsina odą, tačiau šiuo atveju jokio vėsinamojo efekto nebuvo, nė trupučio. Nuėmus kaukę dar kuris laikas jaučiau malonų odos komfortą, sudrėkintos, nurimusios odos pojūtį. O ir vizualiai veidas atrodė pridrėkintas. Kaip ir po daugelio kaukių, taip ir po šios, odos paviršius dar kurį laiką liko nemaloniai lipnus. Nemėgstu šio pojūčio, tačiau jį verta pralaukti, dėl drėkinamojo lakštinės kaukės poveikio.

Nors buvau skeptiška, tačiau kaukė man patiko ir ją visai nebūtina naudoti nudegus odai. Lakštinė kaukė intensyviai drėkina, oda nuraminama, įgauna sveiko odos švytėjimo. Kadangi šios kaukės galiojimo terminas yra iki liepos mėnesio, nežinau ar gamintojas jas ir toliau gamina, ar jų bus galima įsigyti. Tačiau pamačius - drąsiai imkite - drėkins, ramins ir kondicionuos ir tam visai nebūtina nusvilti nosies.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai