#94/2022 Gegužės mėnesį baigiau.

Sveika vasara! Ilgai laukta ir sulaukta, nors... nelabai šilta ir nelabai maloni. Tokiomis vasaromis man norisi kur nors pabėgti į šiltus kraštus, bet... birželį Lietuvoje esame jau priplanavę visko, tad tenkinsimės lietuviška vasara ir lietuvišku oru. Na o vasaros pradžiai noriu jums parodyti praeito mėnesio baigtus produktus - dėžutė pilna iki viršaus, metas ištuštinti.


Kūnui I

Jei tai nebūtų rusiška kosmetika, būčiau rekomendavusi, nes labai maloniai ir pakankamai intensyviai kvepia žolelėmis. Šis aromatas ramina, nuteikia maloniai ir iš ties atpalaiduoja. Tinkamas kvapas gali daryti stebuklus. Bet, kadangi tai rusiška kosmetika - neplanuoju pirkti ir tiesiog ieškosiu alternatyvų.
Nekartosiu.

Pritrūko kvapo, priemonė pasirodė labai jau taip sau... o ir ši kompanija man atrodo yra dukterinė rusiškos kosmetikos kompanija, tad nei kokybės, nei principo pirkti nėra.
Nekartosiu.

Šį šveitiklį būčiau rekomendavusi, nes jis puikiai šveičia, nepalieka ant odos riebios plėvelės ir kvepia dieviškai maloniai, tikrais šalavijais. Tačiau gamintojas tas pats, kaip Organic Shop druskos, tad nekartosiu ir nerekomenduosiu.

Kūnui II

Labai kasdieniška priemonė, kuri minimaliai padrėkins, suteiks odai lygumo ir švelnumo jausmą. Drėkinimas nėra labai intensyvus, priemonė paprasta, pakvėpinta švelniu aromatu, bet kasdienai pakanka. Tikriausiai pakartočiau.

Naudojau plaukams - nepatiko; bandžiau veidui - visai geras dalykas: suteikia odai švytėjimo, pamaitina, švelnina. Ir visgi, labiausiai man patiko kūno odai dėl intensyvaus parfumo. Ši serija kvepia citrusiniais vaisiais ir gėlėmis, vasariškai ir labai maloniai. Odai suteikia sveikos išvaizdos, pamaitina ir suteikia intensyvaus švelnumo.
Mielai kartočiau, ypač šį, Florale linijos.

Iš visų Nuxe linijų, kurias bandžiau, arbatos linija švelniausio aromato, lengviausiai parfumuota ir patiks lengvesnius aromatus mėgstančioms. Priemonė gerai putoja, švariai prausia.  Geras produktas, tik manyčiau, kad panašios kokybės kūno prausiklių galima rasti ir pigiau, nebūtina už buteliuką mokėti virš 10 Eur, norint malonaus ir gero dušo.
Manau kartočiau.

Nežinau, kas slepiasi po losjonu, nes sudėties rasti nepavyko, o ant pakuotės jos nėra. Ne itin patiko ir priemonės kvapas, tačiau mane labai sužavėjo lengva, labai greit susigeriant konsistencija ir nepriekaištingas odos lygumo jausmas.
Labai norėčiau pilno dydžio pakuotės - losjonas mane sudomino ir suintrigavo.

Plaukams

Labai nustebino ir gerąja prasme, nes Syoss buvau nurašiusi kaip prastą kompaniją. ir o Dieve, kaip suklydau - kaukė nuostabi. Suteikia plaukams paklusnumo, glotnumo, švelnumo, minkštumo, suvaldo mano pūstis linkusius plaukus. Stipri, efektyvi, labai rekomenduočiau visiems, išskyrus plonus plaukus. Nuostabi, perliukas Syoss kompanijos asortimente.
Mielai pakartočiau ir ateityje.

Veidui I

Prausia švariai, naudojasi labai skalsiai, tačiau... priemonės sudėtis prasta ir nesaugi, po prausimo norėjo tempti odą, erzino odą aplink akis ir... sukėlė nesaugumo jausmą. Nepatiko ir tai, kad likučius teko krapštyti lauk dėl pakuotės niuansų. Lietuviškų kompanijų prausikliai ženkliai saugesnis, efektas švelnesnis ir naudojant jaučiuosi geriau.
Nekartočiau, būna saugiau, geriau ir patikimiau.

Labai švelni priemonė ir nepriekaištingas šveitiklis net ir pačiai jautriausiai odai. Priemonė suteikia odai drėgnumo, švelnumo, lygumo ir skaistumo. Tik naudojasi labai neskalsiai, bet nepaisant to, man labai labai patiko, tad pakartočiau.

Kremas su žėručiu, tad tinka tik dienos metui. Priemonės konsistencija rieboka, tad pamaitina sausą odą, suteikia malonų komforto jausmą, skaistumo, švelnumo ir sveikos išvaizdos. Tačiau aš nežinau, kaip oda reaguotų, jei kremą naudočiau mėnesį - ar žėrutis nekimštų porų ir nepablogintų odos būklės? Trūksta ilgesnio naudojimo, o pirmi įspūdžiai net labai malonūs.

Gausiai parfumuotas ir riebus kremas, kuris netinka šiltuoju metų, net ir sausiausiai veido odai. Priemonė suteikia lygumo, skaistumo, švelnumo ir maitina. Tačiau paskutinius lašelius naudojau, kad sunaudoti, tokio riebumo kremams pavasario oras jau kuris laikas per karštas.
Manau žiemą būtų tobulas.

Veidui II

Labai erzino šios kaukės kvapas ir priemonės likučiai labai ilgai gėrėsi į veido odą, tačiau teigiamai vertinu saugią sudėtį ir efektą. Kaukė suteikė drėkinimo, švelnumo, o ir raukšlelės mažiau matėsi. 
Patiko, bet greičiausiai nekartočiau, tiesiog kvapas man labai nemalonus.

MĖGINYS.
Kaip iš labai intensyviai drėkinančios linijos, tikėjausi ženkliai stipresnio drėkinimo. Drėkino, patiko lengva konsistencija, bet vasarai man reiktų intensyvesnės priemonės.

MĖGINYS.
Minkština, švelnina ir maitina. Vasarai riebi konsistencija būtų per sunki, kitiems sezonams greičiausiai patiktų.

MĖGINYS.
Dažniausiai į visokius tinklinės kosmetikos produktus žiūrime su dideliu nepasitikėjimu, čia nesu išimtis ir aš pati, nes ko jau ko, bet veido priežiūros iš Oriflamų ar Avonų tiesiog vengiu... Ir pasirodo be reikalo - sudėtis visai gera, kremas drėkina, švelnina, lygina. Tas pirmas įspūdis visai geras, gal visgi veltui prisibijome tų produktų?

MĖGINYS.
Tonikas, kuris iš ties veikia ir iš ties drėkina veido odą. Pirmam įspūdžiui susidaryti priemonės pakako savaitei, tad ir odos drėkinimu, ir švelnumu, ir gražesne išvaizda spėjau pasidžiaugti. Labai patiko, tačiau įsigyti pilno dydžio pakuotės nerandu kur ir nesuprantu, kam dalinti mėginius, jei nebeturi paties produkto?

Rankoms I

Šitos priemonės įsigijimą paskatino puikūs atsiliepimai ir akiai patraukli pakuotė. Labai patiko ir priemonės aromatas, intensyvus putojimas bei geras prausimas. Tačiau priemonės sudėtis prasta. Nemanau, kad muilo kainos ir kokybės santykis labai patrauklus vartotojui. Pilna kaina nerekomenduočiau pirkti - galima rasti pigesnių ir geresnių skystų muilų.

Veikia puikiai, tačiau dvokia baisiai - prarūgusia naminuke. Kas kart, kai nusivalau rankas šia priemone, šlykščiuosi kvapu, erzina jis ir aplinkinius... Turiu dar nedidelio likučio įsipylusi į purškiamą buteliuką, bet džiaugiuosi, kad greit šis produktas bus visiškai pilnai baigtas. Ir tikrai niekada nekartosiu - pats nemaloniausias kvapas, pačios nemaloniausios emocijos naudojant.

Pats geriausias muilas tiek rankų, tiek kūno prausimui. Saugios sudėtys, švelnus prausimas, malonūs aromatai ir perkant su akcija galima įsigyti padoria kaina. Šis muilas kvepėjo kreminiu kokosu ir maloniu gėlių aromatu, puikiai tiko pavasario pradžiai. Nuostabūs, nuolat kartojami - kai šiuos muilus naudojame, jaučiuosi saugi tiek dėl savęs, tiek dėl savo šeimos narių.

O šis muilas, nors kvepėjo puikiai ir švariai prausė, tačiau ilgesnio naudojimo eigoje jautėsi, kad sausina rankų odą. Ilgesnį laiką naudoti nenorėčiau, o apsistojus viešbutyje to sausinimo nelabai ir spėjame pajausti.

Rankoms II

Paprastutis kremas, kuriam mano nuomone tiesiog trūksta stipresnio efekto. Taip, kremas lygino rankų odą,, suteikė skaistumo, tačiau jei rankos bent truputį stipriau pasausėjusio, šio kremo nepakanka. Sunaudojau darbo metu ir žinau, kad pati nepirkčiau, per silpnas efektas.

O šis kremas visai kitas reikalas - intensyviai maitina, lygina ir švelnina odą, o konsistencija tiesiog aukso viduriukas, nei per riebi, nei per lengva. Labai patiko ir kremo kvapas. Tiesą sakant visai noriu pilno dydžio pakuotės.

Burnos higienai

Vienas mylimiausių - pakankamai mažas, kad vaikui būtų patogu pasiekti visus dantukus, švelnus, tačiau efektyviai valo dantų paviršių. Kaip visuomet, vaikas savo šepetėlį 'sunaudoja' greičiau, tad šį mėnesį keitėme tik vaikišką. Ir būtinai kartosime ir vėl.

Turiu jau kuris laikas, naudojau burnos kvapo gaivinimui po pietų ar bet kada prireikus. Visai neblogas kai reikia greito sprendimo. Kol kas mano rankinėje guma, tad reikės vėl pasidairyti tokio gaiviklio.

Dekoratyvinė kosmetika

26. ESSENCE XXXL lūpų blizgesys, suteikiantis veidrodžio efektą "03 - very berry", 4,5 ml
Sunaudojau, kaip kasdienį lūpų blizgesį, nedidelis likutis čia ir buvo, o dabar, kai nebenešiojame kaukių, man norisi lengvai paryškinti lūpas. Priemonė nelipni, plonytis sluoksnis atrodo natūraliai, neerzina, konsistencija maloni, švelni. Sakyčiau labai neblogas blizgesys su puikia kaina, tik... ar jie vis dar parduodami?

Dar vienas likutis, kurio iki galo nebenaudosiu, o ir liko tik lašelis. Su šita priemone man nutiko nelaimė, pratrūko tūbelė ir viskas buvo sulieta lipniu lūpų blizgiu... valyti reikėjo daug, ilgai ir tiesiog supykau. Kas per pakuotė, jei tiesiog suplyšta? Pats blizgeys atrodė natūraliai ir dailiai, tačiau... turėjo lipnumo, tad erzino, ypatingai kai išeidavau palaidais plaukais.

Dar vieni likučiai ir labai jau sudėvėta priemonės pakuotė, dangtelis tiesios suskilo per naudojimo metus. Ryški spalva tikrai nebuvo mano mylimiausia, ypač tas keistokas blizgesys, bet vasarai pritaikydavau. Patiko ir malonios tekstūros konsistencija. Net jei turėčiau progą kartoti, tikrai nesirinkčiau dažų su tokiu švytėjimo efektu ir spalvą galima išsirinkti neutralesnę - tai tiesiog ne man.

Senokai turimi, bemaž oranžiniai lūpų dažai, kuriuos turiu jau ilgokai ir naudodavau tik vasaros metui, kai norėjosi ryškesnio efekto. Likučius pabaigiau, nes nebenoriu tokio mažo kiekio laikyti dar kitai vasarai. Patiko konsistencija, puiki kaina ir... tai vienas pirmųjų lūpų dažų įrašų bloge, po kurio gavau bendradarbiavimo galimybę su Essence. Kelia nostalgiją, tik va, vien dėl nostalgijos kosmetikos namuose aš nelaikau. 

Ir dar vieni likučiai, kuriuos netikėtai užbaigiau, tiksliau neplanavau baigti, bet pakuotė ištuštėjo. Vasariškas, švytintis atspalvis pritiko gegužės nuotaikai. Apskritai Rimmel lūpų dažai man patinka, jų kokybė gera. Savu laiku esu išbandžiusi labai daug skirtingų linijų Rimmel lūpų priemonių ir norėčiau daugiau panaudoti ir dabar, tik.. įvairių likučių turiu per daug, tad reiktų bent dalį jų sunaudoti.

Minkština lūpas, apsaugo ir labai primena vos vos riebesnį vazeliną, tačiau... labai greit tirpsta ir susinaudoja akies mirksniu. Sudėtis man iš ties patiko, regis mielai pakartočiau ir visgi, pats mylimiausias man yra Burt's Bees balzamai. Šio konsistencija man per daug priminė vazeliną ir tirpo per greit, o ir ant lūpų jautėsi kitaip.

Labai greit baigėsi ir daugiau aš tiesiog neiškrapštau lauk... Blizgesys puikus, malonios konsistencijos, atspalvis natūralus ir puikiai tinka prie kasdienio makiažo. Tačiau kaina man pasirodė kiek aukštesnė, nei norėčiau mokėti. Pavyzdžiui, tas pats Essence blizgesys man atrodo puiki alternatyva ir ženkliai pigesnis.

Aromatai

Nemeluosiu, jau praeitą pavasarį nusiteikiau tiesiog pabaigti šiuos kvepalus, nes pirmiausia didelė pakuotė man tiesiog atsibodo. Galiausiai ir kvapas ne visai mano skonio, jis per vaikiškas, pernelyg mergaitiškas, tad... naudojau pavasarį, vasarą kasdienai ir pagaliau man pavyko pabaigti. Šitą kvapą rekomenduočiau jaunoms mergaitėms ar paauglėms, bet ne moterims.
Nemanau, kad kada susigundyčiau kartoti, pernelyg jaunatviškas.

MĖGINYS.
Moteriškas, jaunatviškas, jausmingas aromatas, kuriame dominuoja kreminė rožės-jazmino nata, pasaldinta aiškiai išreikšta vanile. Patiks vanilės mylėtojams, ieškantiems kremiškos vanilės ir drąsios jaunos merginos aromato. Man asmeniškai Idole versija patinka daug labiau, o ir vanilė su šiomis gėlėmis lyg ir nelabai derėjo. Mėgstu vanilę rudeniui ir žiemai, bet šiltuoju metų laiku ji tiesiog nedera mano uoslei.

MĖGINYS.
O šis labai patiko, nes kvepia daugiau citrusais nei gėlėmis. Tobulas kvapas pavasariui, kuris kelia nuotaiką ir skatina šypsotis. Iki įsigijimo ir pilnos laimės norėtųsi, kad išliktų ilgiau.  
------------------------
Viskas, štai ką man pavyko pabaigti per gegužės mėnesį - nemažai, daug ir įvairių priemonių. Labiausiai džiaugiuosi, kad namus palieka visos mažytės pakuotės, kad pratuštėjo lūpų dažų skyrelis su mažais likučiais. Manau ateityje dar pratuštės, tik reikia kantrybės. Mano idealiu variantu dekoratyvinės kosmetikos pakaktų per pus mažiau, nei turiu dabar, tad... po truputį sumažinsiu, iki tiek, kiek iš ties reikia. O koks buvo jūsų mėnuo? Ką įdomaus baigėte per gegužę? Kokie planai birželiui?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kiek daug pas jus pabaigtukų :) Aš užbaigiau green feels kūno kremą su graikiniais riešutais - kvapas malonus, bet man nelabai patiko, kad sudėtyje yra silikonų, jie suteikia tokio slidumo, ne taip greit susigeria.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo daugiau mažiau kas mėnesį tiek? o gal taip atrodo dėl to, kad sunaudotos pakuotės mažesnės nei įprastų dydžių?
      Aš labai norėčiau Green Feels daugiau išbandyti, gal turite rekomendacijų, kas jums labiausiai patiko iš šio gamintojo produkcijos?

      Panaikinti
  2. Patiko dušo želė su graikiniais riešutais :) Plaukų kaukė su kokosais. Šampūnai neblogi.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą