JUICY COUTURE "Viva La Juicy La Fleur" tualetinis vanduo moterims

Metas dar vienam aromatui? Prieš kelis metus atradau Viva La Juicy kompanijos aromatus, tiksliau pabandžiau "Love, Peace and Juicy Couture", kuris užbūrė žalumos ir gaivos aromatu. Aš puikiai suvokiu, kad kompanija orientuota į jaunas mergaites, merginas ir tikriausiai tokio amžiaus moteris jau turėtų rinktis kažką rimčiau, tarkim, kad ir garsiuosius  "Baccarat Rouge 540", kuriais kvepia pusę Vilniaus, tačiau ne. Tikriausiai skaitydami mano blogą jau pastebėjote, kad aš neteikiu didelės reikšmės mados bangoms, man nėra labai svarbu naujienos ant bangos, aš neskubu pasakoti apie tai, kas susilaukia labai daug populiarumu, jei man pačiai tai nėra įdomu. Baccarat iš tiesų įdomus kvapas, bet turiu nuojautą, kad jo galiu paprasčiausiai neužuosti (Minervos blogas papasakojo kas ir kaip ČIA), nejaučiu didelio impulso jį pirkti (neturiu nieko prieš juos, tiesiog šiuo metu mano nuomonė tokia), nenoriu kvepėti kaip visos ir t.t. Iš esmės nenoriu labai gilintis kodėl, tačiau visuomet didžiausią reikšmę apskritai naujiems pirkiniams man teikia būtent mano pačios susidomėjimas ir noras išbandyti.

Su tuo noru išbandyti - po pirmųjų JC kvepalų aš labai norėjau išbandyti absoliučiai viską, na bent jau keturis šios kompanijos kvapus, tačiau kadangi galimybės pauostyti jų neturiu, nusprendžiau įsigyti "La Fleur" gėlių versijos aromatą ir šį kart apie jį šiek tiek plačiau.

"Laukti džiaugsmo - taip pat džiaugsmas."
G. E. Lesingas


Produktas: JUICY COUTURE "Viva La Juicy La Fleur" tualetinis vanduo (EDT)
Gamintojas: "EA Fragrances" Co. Pagaminta New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Tūris: 150 ml
Kaina*: 55,00 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, save24.lt, kvepalusala.lt, kvepalupasaulis.lt, parfumeria.lt
Leidimo metai: 2012
Aromato kūrėjas: nenurodytas
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Keliantis nuotaiką. Žaismingas. Svajingas. Įkvėptas kaitinančios auros, kuri spindi, kai esi įsimylėjusi. Juicy Couture Viva la Juicy La Fleur - amą atimantis aromatas, įkūnijantis tą svajingą, amžiams įspūdį paliekantį pirmosios meilės jausmą.


Viršutinė nata: mandarinai, raudonos uogos, vandens lelijos
Širdies nata: sausmedis, gardenijos, jazminai
Apatinė nata: vanilė, karamelė, santalai


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Propylene Glycol, Benzyl SalicylateButylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, CI 14700, CI 60730, CI 19140.


Pakuotė. Kaip jau minėjau, kompanija orientuota į jaunas merginas, todėl nenuostabu, kad kartoninė pakuotė ryškiai rožinės spalvos su auksiniais akcentais, apipynimais ir detalėmis - na labai jau paaugliška. Stiklinis buteliukas tiesiog milžiniško, 150 ml dydžio - didžiausias kvepalų buteliukas, kokį esu turėjusi! Šiaip puikiai žinau, kad būna kvepalų ir po 200 ml, tačiau šalia visuomet galima rinktis ir 30 ml ar 50 ml pakuotes, o čia 150 ml pakuotė yra vienintelis kompanijos siūlomas pasirinkimas! Viena buteliuko sienelė puošta kvepalų pavadinimu aukso spalvos raidėmis, tuo tarpu kitoje matome išpieštas rožinės spalvos rožes. Tiesą sakant rožės yra buteliuko nugarėlė, bet aš pakuotės nenufotografavau taip, kad matytųsi realus vaizdas - užrašas ir nugaroje persišviečiančios rožės.

Pakuotės kamšteliai visuomet yra dar viena, atskira istorija - jie visuomet labai gausiai išpuošti ir pakuotėje pirmiausia traukia akį. Šiuo atveju dangtelis primena skaidrų kristalą. Ant kamštelio kaklelio užrištas ryškiai rožinės kaspinas, kuriame įsegtas aukso spalvos pakabutis su "Couture" užrašu, "J" raidės pakabuku ir auksiniu žiogeliu. Atrodo žaviai, tačiau kaip ir kartojau, ir pasikartosiu ne kartą, labai labai mergaitiška, paaugliška, o gal tiesiog perteikia žaismingo ir svajingo aromato idėją buteliuko išvaizdoje?


Kvapas. Tik pasipurškus, pirmiausia užuodžiu labai lengvas, nestiprias ir švelnias citrusinių vaisių ir lelijų natas, kurias gana greitai keičia palyginus neutralios sausmedžio natos, lydimos vos jaučiamo jazmino bei kiek intensyvesnio gardenijos aromato. Natų akordai greitai keičia vienas kitą ir netrukus jau galima užuosti saldesnes vanilės ir itin lengvas santalo natas. Žinote, skaitydama sudėtinės aromato natas kažkodėl įsivaizdavau, kad tai bus aromatas, kuris turės sultingą viršutinę natą su trupučiu gaivumo ir rūgštelės, puikiai subalansuotą saldumą ir gėlių aromatus vidurinėje ir saldumynų bei medienos dermę apačioje. Kvapo natos tikrai aiškiai jaučiamos, tačiau jos labai silpnos, greitai keičiasi, nėra ryškesnių perėjimų vienas tarp kito. Trūksta ir intensyvumo ir kvapo aiškumo, mat išdžiūvęs ant odos jis palieka švarų, itin švelnų gaivių gėlių aromatą, kuris labiau primena tiesiog kūno priežiūros produktus nei tikrus kvepalus. Jis iš ties labai mergaitiškas, lengvai žaismingas ir svajingas, kelia paaugliškas asociacijas ir apskritai, nepasakyčiau, kad labai ypatingas. Žaidžiau su šiuo aromatu labai ilgą laiką ir kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad aš jį išaugau, jis tikriausiai skirtas labiau jaunoms mergaitėmis, paauglėms, merginoms iki kokių 25 metų. Mielai tokį aromatą nupirkčiau savo dukrai ar dukterėčiai, bet nebe sau ir nors jį vis dar naudojau visą birželį ir ketinu vis pasipurkšti kartas nuo karto, o tikriausiai ir sunaudoti, tačiau tai nėra kvapas, kurį kartočiau dar kart.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
      ☁ pavasario sezonui, tikriausiai ir vasaros pradžiai, tačiau ne karštiems orams
     ☄ dienos metui.

Jau kalbėjome, kad aromatinės kvapo natos pavieniui silpnos, neintensyvios, tad tikriausiai nenuostabu, kad ir pats kvapas jaučiamas tik prie pat odos, uostant kokiu 10-15 cm atstumu, tad puikiai tiks dienoms bei progoms, kai nesinori savo kvapu užpildyti viso kambario. Tam tikrais atvejais tai labai gerai, tarkim jau kuris rytas lydėdama vaiką į darželį lifte dūstu nuo sunkaus šiprinio aromato. Atrodo moteris išvažiavusi į darbą ant savęs susipylė visą turimą buteliuką ir visą dieną aplinkinius dirgins sunku aromatu ir taip karštą dieną, kai uoslė paprastai būna ženkliai jautresnė, o kvapus pakelti gerokai sunkiau (užjaučiu jos bendradarbius, aš negalėčiau ištverti, plyštų galva). Tad tokie lengvesni kvapai labai padeda 'nepersistengti' su kvapais. 

Aromato išlikimas yra parodija - rimtai 1-2 val ant odos ir visiškai nieko nebelieka! Tikriausiai tai trumpiausiai ant odos išliekantis tualetinis vanduo, kokį kada esu turėjusi apskritai. Tokiu atveju, norint iš tiesų kvepėti, tenka kvėpintis labai dažnai. Tai gal ir tie 150 ml atrodo ne toks jau didelis kiekis.


"Viva La Juicy La Fleur" aromatas žaismingas, svajingas, lengvas ir... mergaitiškas. Aromatas lengvas, švarus, gėlių aromatas, primenantis labiau pakvėpintą muilą, nei kvepalus, man trūksta ir aiškesnių perėjimų ir intensyvesnio kvapo ir to jausmo, kai jautiesi tikrai ypatinga (nesvarbu, kad ir žaismingai mergaitiška ar dar kitokia) jais pasikvėpinusi. Jis tikrai tinka dienos metui ir geriausiai atsiskleidžia pavasario pabaigoje - vasaros pradžioje, tačiau esu linkusi manyti, kad ne tik subalansuotas, bet ir iš tiesų labiau tiks mergaitėms, paauglėms ir jaunoms merginoms.

Aromatas panašus į:
- GUCCI "Flora Gorggeous Gardenia"
- JUICY COUTURE "Viva La Juicy"
- XERJOFF "Gran Ballo"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai