RITUALS... "The Ritual of Sakura" softening rice scrub - kūno šveitiklis su organiniu ryžių pienu ir vyšnių žiedais

Per kelis mėnesius pamilau Rituals... kompanijos kosmetiką! Rimtai, tas advento kalendorius buvo tikriausiai geriausiai išleisti pinigai, teikiantys labai daug teigiamų emocijų ir atradimo džiaugsmų. Regis didžioji dauguma priemonių man tapo šauniais atradimais, dalis jų tik patiko ir tik keli pasirodė įprasti, tačiau nei vieno, kuriuo nebūčiau patenkinta ar nedžiugintų! Deja, advento kalendoriaus likučiai labai sparčiai tuštėja, priemonių lieka vis mažiau, tad šį kartą atėjo metas kūno šveitikliui su sakurų aromatu.

"Didelę meilę ir didelį sielvartą sunaikina jų pačių perteklius."
O. Vaildas




Produktas: RITUALS... "The Ritual of Sakura" softening rice scrub - kūno šveitiklis su organiniu ryžių pienu ir vyšnių žiedais
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: priklausomai nuo poreikių, gali būti per švelnus
Tūris: 70 ml
Kaina*: 375 g - 19,50 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Organinio cukraus kūno šveitiklis su sakuros aliejumi. Įspūdingas organinio cukraus ir japoniškos vyšnios aliejų mišinys specialiai sukurtas atgaivinti, pamaitinti, suminkštinti pavargusią ir labai išsausėjusią odą.



Pilno dydžio pakuotė

Kaip žinia, kalendoriuje didžioji dalis pakuočių buvo mažo ar kelioninio dydžio, kaip ir šis šveitiklis. Šiuo atveju priemonė tūbelės formos pakuotėje su apačioje atsukamu dangteliu. Pilno dydžio pakuotė primena kremo indelį ir yra daug patogesnė negu tūbelės formos pakuotė. Kita vertus su mano turima pakuote jokių bėdų neturiu, naudojasi patogiai, plastikas minkštas, patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį. Dizaino prasme visi linijos gaminiai atrodo panašiai - vyrauja balta spalva, keli pilki užrašai ir švelniai rausvi akcentai. Švarus, minimalus dizainas nuteikia maloniai, nėra pernelyg perkrautas.

Kvapas. Gana intensyvus kvapas man pasirodė lygiai toks pat, kaip ir kiti šios linijos gaminiai. Švelnus, saldus ir iš ties primena svaiginantį, trapų vyšnių žiedų aromatą.

Konsistencija. Skaidrus gelis su šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: SUCROSE, ETHYLHEXYL STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (HYBRID SAFFLOWER) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA SEED) OIL, ARGANIA SPINOSA (KERNEL) OIL, TOCOPHEROL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL.


Poveikis. Kaip ir dauguma šveitiklių, šis šveitiklis skirtas pašalinti negyvas odos ląsteles ir sušvelninti kūno odą. Tik uždėjus ant odos, masažuojant šveitiklis ima pakankamai gerai šveisti bei šalinti negyvas ląsteles. Ir netrukus skaidri želė ima putoti, šveitimo grubumas silpsta kol galiausiai priemonė tampa įprastu kūno prausikliu. Iš ties priemonė neturi jokio riebumo, jokių aliejų, tad nuskalavus odos paviršių jis tampa toks, lyg nuplovus - švari, įprasta oda; su šveitiklio efekto savybėmis - pašalintos negyvos ląstelės, dėl ko ji tampa švelnesnė ir šviesesnė. Mano patys mylimiausi šveitikliai yra aliejingi, kurie dar ir palieka lengvą plėvelę ant odos paviršiaus, tad kitais metų laikais šios šveitiklio aš nesirinkčiau. Tačiau vasaros metu, per didžiuosius karščius nėra nieko geriau nei švari oda be jokio riebaliuko ant paviršiaus. Tad šiuo metu jis man puikiai veikia, o nepatiki galėtų tiems, kurie mėgsta grubų šveitimą iki odos raudonumo arba aliejingą šveitiklio konsistenciją.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai