GREEN LIGHT Luxury Extreme Liss Smooth Soft Spray purškiama plaukų kondicionavimo priemonė

Pakalbėkime apie plaukų priežiūros priemones? Man sudėtinga atrasti iš ties man tinkančias, tad dažniausiai tenka pasitenkinti mažiau tinkančiomis ar ieškoti kompromisų. Tarkim, lyg ir nusiperku drėkinantį produktą, kuris teoriškai turėtų padėti porėtiems plaukams, bet jie dar labiau išsipučia; arba intensyviai maitinančios - lyg ir suvaldo pasipūtimą, tačiau apsunkina plaukus. Ir taip nuolat... Šis įrašas skirtas pačiam tobuliausiam, kokį tik esu radusi purškiamam plaukų kondicionieriui, kuris padeda formuoti plaukus, juos suvaldyti ir suteikti gražią išvaizdą. Green Light purškiklis, skirtas profesionalams, tačiau idealiai puikiai tikęs mano plaukų tipui.

"Yra žmonių, kurie niekada neklysta, nes jų niekada nevargina jokios protingos mintys."
J. V. Gėtė


Produktas: GREEN LIGHT Luxury Extreme Liss Smooth Soft Spray purškiama plaukų kondicionavimo priemonė 
Gamintojas: "Beauty Service" Srl. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: palengvinti plaukų iššukavimą, suteikti gyvybingumo, apsaugoti nuo karščio, mažinti pūtimąsi ir vėlimąsi, drėkinti plaukus, eliminuoti statinį krūvį, suteikti minkštumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: vsiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nerandu trūkumų
Tūris: 250 ml
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse bei beautyforsale internetinėje parduotuvėje
Įvertinimas: 5+/5

Ką žada gamintojas: Purškiama priemonė Smooth Soft Spray EXTREME LISS - palengvina plaukų iššukavimą, tiesina plaukus ir suteikia jiems gyvybingumą, apsaugo nuo karščio, mažina plaukų pasipūtimą ir vėlimąsi.
Priemonė palengvina plaukų iššukavimą, tiesina plaukus ir suteikia jiems gyvybingumą, apsaugo nuo karščio, mažina plaukų pasipūtimą ir vėlimąsi, mažina plauko galiukų skilinėjimą. Priemonė intensyviai drėkina, eliminuoja statinį krūvį. Padeda suvaldyti nepaklusnius, šiurkščius, besiveliančius, besišiaušiančius plaukus, suteikia jiems natūralų minkštą švelnumą ir spindesį. Tinka visų tipų plaukams. Be alkoholio, praturtintas Alavijo ekstraktu, Granatų ir Arklio kaštonų ekstraktais, Stiprumas fiksacijos 1 lygis.

Naudojimas: prieš naudojimą gerai suplakti. Tolygiai papurkšti priemonės ant plaukų ir formuoti. Priemonę galima naudoti ant šlapių, drėgnų ir sausų plaukų, siekiant sukurti skirtingą tekstūrą. Skirta naudoti su visais karštais plaukų formavimo prietaisais.


Juodo matinio plastiko pakuotė gana didelė, minimalaus dizaino su keliais užrašais ir švelniai melsvais akcentais. Green Light priemonės skirtos profesionalams, tad savaime suprantama, kad dizaine naudojama visiškai minimali puošyba - koncentracija į priemonę, o ne į jos pakuotę. Buteliuko purkštukas labai patogus, purškia patogia, vidutinio stambumo dulksna.

Kvapas. Purškiamos priemonės kvapas labai malonus, kosmetinis, primena kažką maistinio, tačiau neerzina. Netgi priešingai, norisi uostyti plaukus, mat kvapas išlieka ilgai.

Konsistencija skysta, tačiau priemonė ne vandenukas, labiau primena pienuką, o ir spalva primena vanilinį plombyrą.


Sudėtis: AQUA (WATER), ALOE BERBADENSIS LEAF JUICE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, PANTHENOLBEHENTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-37, PPG-1 TRIDECETH-6, ACRYLATES/ STEARYL METHACRYLATE COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, CITRIC ACID, POLYSILICONE-18 CETYL PHOSPHATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE).

Be alkoholio.


Poveikis. Šitas purškiklis yra nerealus! Pats geriausias plaukų priežiūros produktas, kokį naudojau pastaruoju metu! Rimtai! Apskritai nelabai mėgstu plaukų formavimo priemonių, retai naudoju putas, lakus ir formuojančius purškiklius, tačiau šitas yra kažkas nerealaus, norisi naudoti nuolat! Pirmiausia ką pastebiu - purškiklis tiesina plaukus ir puikiai tinka prabėgus kuriam laikui po plaukų tiesinimo, kai jie vėl pradeda banguotis. Priemonė mažina jų pūtimąsi, kas yra man vienas svarbiausių aspektų, plaukai mažiau veliasi, tad juos lengva formuoti, iššukuoti. Plaukai po šio purškiklio tampa itin švelnūs, minkšti, sveikiau atrodantys ir ne tik vizualiai ženkliai gražesni, tačiau ir malonūs liesti bei uostyti. 

Tobulas purškiklis! Va tokios priemonės ieškojau jau kuris laikas! Jo poveikis tobulas mano porėtiems, šiauštis ir pūstis linkusiems plaukams, suteikia jiems visko, ko man norisi ir reikia! Negaliu atsidžiaugti ir labai dėkoju Vitrina Pro už galimybę išbandyti - regis tai taps dar viena visų laikų geriausia ir nuolat kartojama kosmetikos priemone! Mano plaukai džiaugiasi iš šoka vėjyje! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai